vision Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 θα ήθελα να μάθω τα εξής: α) o ote διαχειρίζεται .com domains είτε από την αρχή είτε αν έχουν δημιουργηθεί από άλλη εταιρία; β) πείτε μου μερικές εταιρίες που προσφέρουν top υπηρεσίες web hosting / e-mail κτλ. καθώς επίσης και 24ωρη εξυπηρέτηση... ας πούμε πως χρειάζομαι 20 τουλάχιστον e-mail accounts με πρακτικά unlimited όριο inbox.
alexitsios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Αν και οι περισσότεροι που προσφέρουμε hosting δεν έχουμε περιορισμό στα email accounts, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις πραγματικό unlimited όριο στο inbox...
NiKoS WSN Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Unlimited δεν υπάρχει πρακτικά αλλά υπάρχει UNmetered (δηλαδή δεν σε περιορίζουν). Τον ΟΤΕ δεν θα στον πρότεινα προσωπικά. Στην Ελλάδα έχω συνεργαστεί με 3 εταιρίες και για μένα καλύτερη είναι η Tophost.gr (έχει support 24/7 και καλό μάλιστα, το δίκτυο δεν πέφτει.) 1
heisenberg Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Unlimited δεν υπάρχει πρακτικά αλλά υπάρχει UNmetered (δηλαδή δεν σε περιορίζουν). Τον ΟΤΕ δεν θα στον πρότεινα προσωπικά. Στην Ελλάδα έχω συνεργαστεί με 3 εταιρίες και για μένα καλύτερη είναι η Tophost.gr (έχει support 24/7 και καλό μάλιστα, το δίκτυο δεν πέφτει.) Ναι, κι εγώ προτείνω tophost. Έχω αρκετά websites εκεί κι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Για τα emails αυτό που κάνω εγώ είναι να χρησιμοποιώ το μηχανισμό του gmail αντί για αυτόν που δίνει το Hosting πακέτο. Αυτό σημαίνει ότι βλέπεις κανονικά τα email σουνα είναι της μορφής [email protected] αλλά δεν ανοίγεις κάποιο Horde κ.α. αλλά μέσα από το gmail. Αυτό έχει το καλό ότι έχει 10ΓΒ για κάθε email address, δεν πέφτει ποτέ, κι όλα τα καλά του gmail γενικά (εύκολη αναζήτησ, θεματοποίηση κλπ). Είναι μια απλή τεχνικά διαδικασία. και την παρέχειη gmail δωρεαν (για μέχρι 10 emails και 10ΓΒ το καθένα). Φυσικά αν αυτό δε σε φτάνει (που δεν το πιστεύω) η gmail σου δίνει κι επόεμενο πακέτο με πολύ πιο μεγάλα όρια για περίπου $50. Προσοχή, ξαναλέω, το gmail δεν φαίνεται πυθενά. Είναι ο μηχανισμός που εσύ βλέπεις. Τα emails σου είανι κανονικά της μορφής [email protected] (και όπως όλα τα emails μπορείς και τα gmail να τα βλέπεις κι από το outlook ή όποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιείς, αλλά κι από όπουδήποτε από το web). οδηγίες εδώ: http://blog.tophost....ps-σε-8-βήματα/ (πλέον έχει αυξήσει η google το όριο από τα 7 ΓΒ στα 10 ΓΒ)
vasilisbilias Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ρίξε μια ματιά και στα πακέτα της supremo hosting. Έχουν πολύ καλύτερες τιμές και τρομερό support.
merianos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη StigmaHost. Καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση, γρήγοροι servers και με πολύ καλή τεχνογνωσία σε πολλά θέματα. Μου έχει τύχει πολλές φορές να έχω απορίες σε θέματα του server και μου έχουν απαντήσει σε όλα μου τα προβλήματα.
arkasHW Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Εγώ τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ τη Supremo Hosting. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ'τις υπηρεσίες τους, αλλά και από την άμεση εξυπηρέτηση τους. Επίσης αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση, είναι τα ολοκληρωμένα tutorials που έχουν ετοιμάσει, τόσο video tutorials, όσο και με κείμενο. π.χ. εδώ για HTML και CSS.
merianos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αν και δεν μου έχει χρειαστεί ακόμα, έχει και στη StigmaHost δωρεάν tutorials για πάρα πολλά πράγματα. Επίσης έχουν διαθέσει και δύο δωρεάν templates (Stirage και Stirage WP) που είναι κατάλληλα για πολύ αρχάριους χρήστες (εύχομαι να διαθέσουν και άλλα themes γιατί είναι πολύ καλογραμμένα !!) . Τέλος έχω κατεβάσει και αυτό το βιβλίο από περιέργεια και μου φάνηκε πάρα πολύ χρήσιμο. Τώρα για τη supremo δεν ξέρω να σου πω, δεν την έχω χρησιμοποιήσει και καθώς φαίνεται ούτε και πρόκειται γιατί είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της StigmaHost. Θα μου πεις ποτέ μη λες ποτέ, αλλά για την ώρα τα παιδιά στη StigmaHost είναι άψογα !!! Ένα μπράβο από εμένα στους τεχνικούς τους !
alexitsios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Τώρα για τη supremo δεν ξέρω να σου πω, δεν την έχω χρησιμοποιήσει και καθώς φαίνεται ούτε και πρόκειται γιατί είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της StigmaHost. Θα μου πεις ποτέ μη λες ποτέ, αλλά για την ώρα τα παιδιά στη StigmaHost είναι άψογα !!! Ένα μπράβο από εμένα στους τεχνικούς τους ! Μα προφανώς και είσαι ικανοποιημένος, αφού εργάζεσαι στη stigmahost Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Πιστεύω και εγώ tophost, και το support τους είναι πάρα πολυ κάλο και είναι 24/7 και έχουν και οικονομικά πακέτα.
thanocaster Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μα προφανώς και είσαι ικανοποιημένος, αφού εργάζεσαι στη stigmahost Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει
barca10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Cretaforce.gr και supremohosting.com από εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα