MinWon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Γεια σας παιδια θα αξιζε να παρω ενα Ipod touch 4g?το εχω βρει 200 ευρω δεν ξερω αμα υπαρχει καινουργιο δεν ειχα ποτε καποιο κινητο apple και δεν γνωριζο πολλα θα ηθελα να μου πειτε αμα αξιζει η αγορα του ..... και αμα εχει σαρ και ποσο γιατι λογικα επηδει δεν εχει σιμ δεν θα εχει σαρ? η εχει θελω να μου πειτε και τα αα και και ποσο Mp εχει camera
haris013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 δεν ειναι κινητο,δεν sar αφου δεν εχει antenna.οσο αφορα τις λειτουργειες του περνει εφαρμογες κλπ οπως το iphone αλλα δεν περνει τηλεφωνα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Και δεν έχει GPS. 200€ πάντως δεν είναι λίγα, ιδιαίτερα άμα σκεφτείς ότι σε λιγότερο από έναν μήνα, θα βγει νέο μοντέλο, που θα έχει την ίδια τιμή με το παλιό.
MinWon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 ευχαριστω κατι αλλο τωρα τι διαφορες εχουν με το ipod touch 3g ama ξερει κανεις να μου πει και να ρωτησω και κατι αλλο μπορο να βρω καινουργιο το ιpod 3g καπου? γιατι ποιο πολυ για μουσικη με νιαζει αντε και κανα παιχνιδι και πιστευω δεν εχει πολυ διαφορα το 3g με το 4g στον ηχο εε? αα και το jailbreak τι ειναι?
kostasfalcon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 εχεις εναν πολυ καλο φιλο....google ονομαζεται....αν τον ρωτησεις θα σου απαντησει σε ολα αμεσα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα