Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφού σου μένουν και ~20GB τότε ποιος είναι ο λόγος να πας σε μεγαλύτερη χωρητικότητα?

Δημοσ.

Διότι γεμίζουν σε χρόνο dt και δεν εχω ορεξη να σκέφτομαι καθε τρεις και λίγο πόσα γκίγκα έχω ελευθερα. Οτι και να λέμε, με τον 180ρη εισαι πολύ πιο άνετος. (τον ονομαστικό 180ρη τεσπα).

Και το κόστος, δεν ειναι δα τρομακτικό.

Δημοσ.

Καποιον 256 ssd που να τον βαλω στο probook μου που νομιζω πως εχει σατα 2 αν και το chipset του hm65 υποστηριζει ταχυτητες 6gbps αλλα φοραει σατα 2 hdd.Λοιπον καποιον που να ειναι φθηνος ετσι και αλλιως δεν θα δουλεψει σαν σατα 3.Αλλα δεν θελω να μου κανει διαφορα κουλα προβληματα να μην βλεπει το σκληρο γενικα αυτες τις ασθενιες μερικον ssd...

Δημοσ.

Τωρα αν εισαι γκειμερ με 2-3 παιχνίδια γεμίζεις αλλα 30-40. Οπότε σου μένουν καμμια 20ριά για να δουλεύει ο δισκος ψιλοάδειος.

Εγω αν ξαναγόραζα θα επαιρνα τον 180ρη.

Από games, τίποτα. Συνεπώς: 120GB it is. :devil:

Δημοσ.

να κανω μια αφελη μαλλον ερωτηση..

σε μια συγκριση μεταξυ 830 και vertex 4 , αν θελαμε να τους βαλουμε σε sata 2 , θα ειχε νοημα να συγκρινουμε επιδοσεις με βαση τα υπαρχοντα review (που μπορει να εχουν γινει σε συστηματα με sata 3)

ή οτι απο τα 2 και να παρουμε θα ειναι ουσιαστικα το ιδιο απλα κοιταμε την μεγαλυτερη εγγυηση των v4?

υποτιθεται οτι πλεον οι ocz δεν εχουν κανενα προβλημα, ομως με αυτα που εχουν ακουστει στο παρελθον με πιανει μια φοβια.. απο την αλλη οι samsung θεωρουνται σκυλια και ειναι και ελαφρως πιο φθηνοι

εγω παντως αν και εχω sata 3 , λογω της ιδιοτροπιας της μητρικης μου και του οτι δεν ειναι native στο p55 θα βαλω σε sata 2 oποιον και να παρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...