Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και άντε, λες "να πάρω έναν SSD". Μπαίνεις, βλέπεις τιμές, χαίρεσαι με κάτι ευκαιρίες... :-) Και μετά καταλήγεις να τραβάς τα μαλλιά σου από τα reviews. :-( Μάρκα, μοντέλα, σειρές, TRIM, ιστορίες...

Και ερωτώ: ποιος είναι ο πιο συμφέρων και αξιόπιστος SSD, λοιπόν; B)

Από 60GB μέχρι και 128GB. Επίσης, μιλάμε για budget έως €150-160. ^_^

Δεν καταλαβαίνω -ακόμη- τι ακριβώς παίζει ρόλο στο πώς λειτουργεί ο SSD πιο αποτελεσματικά, συνεπώς αν χρειάζεστε κάποια επιπλέον πληροφορία για να προτείνετε κάτι, εδώ είμαστε.

Thanks εκ των προτέρων, παίδες. :rolleyes:

Δημοσ.

Ολοι οι ssd γνωστων κατασκευαστων (intel, ocz, samsung, corsair) τελευταιας γενιας δεν εχουν να σε ανησυχουν για κατι. Εχουν διαφορες στις επιδοσεις αναλογως το μοντελο, οι οποιες σε γενικες γραμμες ΠΡΑΚΤΙΚΑ ειναι ανεπαισθητες, ειδικα αν η μητρικη σου εχει sata2 και οχι sata3 controllers.

Για το budget που διαθετεις θα κοιταγα την σειρα vertex 4 της ocz με την ενοια οτι ειναι ολοκαινουργιο μοντελο με τις καλυτερες επιδοσεις. Εννοειται να παρεις 120gb+ και σε καμια περιπτωση 60.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

συμφωνώ για τον Vertex 4, απλά προσωπικά θα έκανα το σκατό παξιμάδι για να πήγαινα στον 256αρι...

Δημοσ.

Ααα, κατάλαβα.

Οπότε νομίζω στα 120-128GB είναι ιδανικά, γιατί έχω ήδη έναν 2TB και διάσπαρτους IDE εξωτερικούς που με εξυπηρετούν όσον αφορά τη χωρητικότητα.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

a) Vertex 4 στα €132 ή

β) Samsung 830 στα €109;

Πάμε για τον Samsung;

Δημοσ.

Εγώ πάλι ως κάτοχος του 256αρη Samsung 830 σου λέω να κοιτάξεις τoν 128αρη.

Aπίστευτα γρήγορος δίσκος. Τον έβαλα μόλις χθες στο πισί ενός φίλου που εστησα απ'τη αρχή και έκανε τον δικό μου SSD, να μοιάζει απλώς ένας raptor...

Ακριβούτσικος, αλλά άξια αγορά.

Δημοσ.

ο 256. Τονίζω, πως δεν εκανα καποια τεστς, σαν αισθηση ήτο τάχιστος.

Ενδεικτικά, τα win 7 ultimate απο φλασακι εγκαταστάθηκαν κατω απο 10λεπτα, χαλαρά. Σημερα πχ που γεμισε ο δισκος, με καποια προγραμματα και αφθονα παιχνίδια (100 γκιγκα ελευθερα) κάνει ριστάρτ σε καμμια 5-7" και πάει λεγοντας.

Δημοσ.

εσύ πρέπει να το αποφασίσεις αυτό! Αν για τις ανάγκες σου, σου φτάνει ο 120 - 128GB τότε πας για τον "μικρό", αλλιώς... αν και από ότι είδα παραπάνω, εφόσον έχεις 2T για αποθήκευση, ίσως σου ταιριάζει καλύτερα ο 120-128GB.

Δημοσ.

Να σου πω την αποψη μου κι εγώ... Εχω 120ρη ssd. ΕΑΝ βάλεις win 7 ultimate (που δε βλέπω το λόγο) και με 10 office (που πάλι δε βλέπω το λόγο) είσαι στα 20 γκίγκα πάνω κάτω με τη μία, βαλε τις 1ες ενημερώσεις και πάει λεγοντας.

Ε βαλε κανα φοτοσοπ, τπτ τσίλι μίλι αλλα 10.

Τωρα αν εισαι γκειμερ με 2-3 παιχνίδια γεμίζεις αλλα 30-40. Οπότε σου μένουν καμμια 20ριά για να δουλεύει ο δισκος ψιλοάδειος.

Εγω αν ξαναγόραζα θα επαιρνα τον 180ρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...