Προς το περιεχόμενο

Panasonic Eluga - 302€ - ΜediaRam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα το συγκεκριμενο αδιαβροχο κινητακι στα 302€: link

Ειναι κοντα 70€ κατω απ'την επομενη τιμη του σκρουτζ και λεει και πως αμεσα διαθεσιμο.

Εδω τα τεχνικα χαρακτηριστικα του και εδω το φθηνοτερο που μπορει να βρεθει στο εξωτερικο!

Eδω μια βιντεο παρουσιαση του κινητου στα ελληνικα. To συγκεκριμενο καταστημα δεν το εχω

χρησιμοποιησει ποτε στο παρελθον αλλα αν καποιος ενδιαφερεται μπορει να παρει ενα τηλ να

ρωτησει λεπτομερειες. Φαινεται αξιολογο για καποιον που χρειαζεται αυτα που προσφερει, και

απ'οτι διαβαζω η σχετικα μικρη μπαταρια του δεν υστερει ιδιαιτερα σε αποδοσεις.

Panasonic-Eluga(2).jpg

post-218943-0-06402200-1345303787_thumb.png

Δημοσ.

τιθεται σοβαρο θεμα μπαταριας.... ακου εκει 1150mH. Προσεχτε.

Επισης, απο σπεκς δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.

Οποτε, προτιμω να παρει καποιος κανενα καλυτερο κινητακι, και απλα να το προσεχει να μη κανει βουτιες μαζι μ αυτο. Εκτος, και αν , τι να πω, καποιος δυτης θελει ενω κανει καταδυσεις να μιλαει και στο κινητο. :P

Δημοσ.
τιθεται σοβαρο θεμα μπαταριας.... ακου εκει 1150mH. Προσεχτε.

Επισης' date=' απο σπεκς δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.

Οποτε, προτιμω να παρει καποιος κανενα καλυτερο κινητακι, και απλα να το προσεχει να μη κανει βουτιες μαζι μ αυτο. Εκτος, και αν , τι να πω, καποιος δυτης θελει ενω κανει καταδυσεις να μιλαει και στο κινητο. :P[/quote']

Εγω διαβασα πως παρόλα τα λιγα mah η αποδοση της μπαταρίας είναι αναλογη με καποιο αλλο dual core της κατηγορίας του. Η αληθεία ειναι πως δεν με ενθουσιαζουν ούτε εμενα τα specs. Παρ ολα αυτα περίπου 70€ κατω απτην φθηνότερη τιμη στο σκρουτζ ειναι καλα σαν τιμουλα ωστε να θεωρηθεί "προσφορά"

Sent from my Galaxy Note

• Like 1
Δημοσ.

Το κινητάκι είναι πολύ όμορφο και πολύ μικρό σε διαστάσεις για την 4,3 ιν οθόνη του. Καλούτσικο hardware και πολύ καλή οθόνη.

Αλλά ... έχει πολύ μικρή μπαταρία και δεν έχει καθόλου custom υποστήριξη. Έχει χάλια UI με Gingerbread και για επίσημο update σε ICS μάλλον να κρατάνε μικρό καλάθι οι υποψήφιοι αγοραστές. Για πολλά μοντέλα έχουν πει πολλές εταιρίες ότι θα τα αναβαθμίσουν και τελικά δεν το κάνουν. Μία εταιρία όπως η Panasonic δε μου γεμίζει το μάτι σε android software υποστήριξη...

Δημοσ.

Το κινητάκι είναι πολύ όμορφο και πολύ μικρό σε διαστάσεις για την 4,3 ιν οθόνη του. Καλούτσικο hardware και πολύ καλή οθόνη.

Αλλά ... έχει πολύ μικρή μπαταρία και δεν έχει καθόλου custom υποστήριξη. Έχει χάλια UI με Gingerbread και για επίσημο update σε ICS μάλλον να κρατάνε μικρό καλάθι οι υποψήφιοι αγοραστές. Για πολλά μοντέλα έχουν πει πολλές εταιρίες ότι θα τα αναβαθμίσουν και τελικά δεν το κάνουν. Μία εταιρία όπως η Panasonic δε μου γεμίζει το μάτι σε android software υποστήριξη...

απτην αλλη σκεψου οτι στην ουσια "μονο" αυτο εχουν να υποστηριξουν.

οποτε πιο πολλες οι πιθανοτητες να εχει πολυ καλη υποστηριξη.

δεν ειναι οπως την htc πχ που εχει ενα σωρο updates να διαμορφωσει

(και τελικα ακυρωνει και καθυστερει κτλ κτλ) ..

Δημοσ.

Ναι, η HTC και η Samsung όμως δεν ξεκινάνε από το 0 την ανάπτυξη για το κάθε μοντέλο. Έχουν ένα κοινό βασικό framework πάνω στο οποίο χτίζουν και απλά για το κάθε μοντέλο υλοποιούν τις διαφορές (τις οποίες πολλές φορές βρίσκουν έτοιμες αφού ίδια κομμάτια hardware υπάρχουν σε πολλά διαφορετικά μοντέλα). Επίσης έχουν πολλαπλάσιο ανθρώπινο δυναμικό για να κάνει αυτή τη συγκεκριμένη δουλειά.

Το μόνο που ίσως σώσει την Panasonic είναι το Ti OMAP 4430 chipset που χρησιμοποιεί το κινητό, το οποίο σημαίνει περισσότερος έτοιμος κώδικας από τη Google (Galaxy Nexus) και λιγότερη δουλειά από τους ίδιους.

Δημοσ.

παντως βλεπω οτι η Panasonic θελει να ασχοληθει με τον τομεα smartphone(κανει και αλλες κινησεις --> Panasonic Eluga V P-06D (link) μακαρι να φερει και Ευρωπη τετοιες συσκευες, ειμαι περιεργος να δω τι μπαταρια θα εχει αυτο)

Δημοσ.

Εγω διαβασα πως παρόλα τα λιγα mah η αποδοση της μπαταρίας είναι αναλογη με καποιο αλλο dual core της κατηγορίας του. Η αληθεία ειναι πως δεν με ενθουσιαζουν ούτε εμενα τα specs. Παρ ολα αυτα περίπου 70€ κατω απτην φθηνότερη τιμη στο σκρουτζ ειναι καλα σαν τιμουλα ωστε να θεωρηθεί "προσφορά"

Sent from my Galaxy Note

Καμια συζητηση για το θεμα, του κατα ποσο ειναι προσφορα. Μπραβο απο μεριας σου. Ολες μου οι ενστασεις πηγαινουν στο κινητο αυτο καθ εαυτο, για να μη παρεξηγηθουμε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...