8elwADSL Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα στο φόρουμ έχω πρόβλημα με τα advanced boot options καθώς όταν πατάω F8 δεν εμφανίζεται τίποτα και συνεχίζει κανονικά το boot φορτώνοντας το προεπιλεγμένο λειτουργικό. Η ζημιά αυτή έγινε όταν προσπάθησα να κάνω dual boot (win7-linux mint) και τα έκανα λίγο μην πω πως . Τώρα προσπαθώ λίγο με το easybcd αλλά δεν ξέρω πως να το φτιάξω γιατί δεν ξέρω καλά τι παίζει με όλη την boot διαδικασία. Οποιος μπορεί ας βοηθήσει.
thelos257 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Fοrmatαρε ολους τους δισκους βαλε πρωτα windows 7 και μετα linux σε αλλο διαμερισμα οχι στο ιδιο κομματι που εχεις τα windows.
8elwADSL Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δεν θέλω τώρα να βάλω linux ούτε να κάνω format απλά να φτιάξω αυτό το πρόβλημα.
TheELF Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Έκανες τον κόπο να γράψεις τον τίτλο του θέματος σου( + windows 8) στο google για να δεις τι γίνεται;;; Γενικά αλλάξανε τον τρόπο με τον οποίο μπαίνει στα advanced επειδή πλέων κάνει πάρα πολύ γρήγορο Boot. Για να μπεις δες τα παρακάτω... http://liliputing.com/2012/05/microsoft-redesigns-advanced-boot-options-for-windows-8.html If you want to enter the advanced boot menu manually you’ll need to launch Windows and then reboot your system. You can either choose Advanced Startup from the Windows 8 system settings, hold the Shift key while pressing Restart from the Start screen, or enter “Shutdown.exe /r /o” (without quotes) in a command prompt.
8elwADSL Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Οχι δεν έψαξα για windows 8,αυτό που έβαλες δεν με βοήθησε γιατί εγώ μιλάω για τα 7αρια με κλασσικό (ΑΜΙ) BIOS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα