Προς το περιεχόμενο

Διασκευές

CoLLeCToR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καλυτερη διασκευή του Johnny Cash κατά τη γνώμη μου είναι το Hurt των Nine Inch Nails και αμέσως μετά κατατάσσω το Rusty cage των Soundgarden.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις άκουσα από System Of A Down μια αρκετά καλή διασκευή στο «Metro» των Berlin.

Εξεπλάγην για την επιλογή τους αυτή μιας και δεν θα έλεγα πως είναι ιδιαίτερα γνωστό τραγούδι. blink.gif

Δεν το αναγνώρισα αμέσως, παρά μόνον όταν έφτασε στο refrain.

Μου αρέσει πολύ το original και μπορώ να πω πως του δώσανε άλλη πνοή, με το ιδιάζον ύφος που τους χαρακτηρίζει. blink.gif

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ωραίο θέμα :) (ελπίζω να μην κλειδωθεί)

Βρήκα μιά ωραία διασκευή του "Everytime" της Britney Spears.

Ξέρω τί θα σκεφτείτε: "Μα Britney Spears ;;;;". Κι όμως...! Αυτή είναι καλή! Για την ακρίβεια, μπορώ να πω πως έτσι ακούγεται ανετότατα το τραγουδάκι.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=I2nSSWGWBis[/ame]

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ωραίο θέμα :) (ελπίζω να μην κλειδωθεί)

Βρήκα μιά ωραία διασκευή του "Everytime" της Britney Spears.

Ξέρω τί θα σκεφτείτε: "Μα Britney Spears ;;;;". Κι όμως...! Αυτή είναι καλή! Για την ακρίβεια, μπορώ να πω πως έτσι ακούγεται ανετότατα το τραγουδάκι.

http://www.youtube.com/watch?v=I2nSSWGWBis

britney ξε-britney, το κομματι ειναι ωραιο ρε συ, πολυ sad βεβαια..

πολυ καλη κ αυτη η εκτελεση!

Δημοσ.
britney ξε-britney, το κομματι ειναι ωραιο ρε συ, πολυ sad βεβαια..

πολυ καλη κ αυτη η εκτελεση!

Πράγματι sad :) αλλά ωραίο sad!

-

Χιλιοδιασκευασμένο τραγούδι (όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της αναζήτησης δλδ, γιατί εγώ -ντροπή μου- δεν είχα ακούσει άλλη εκδοχή από την original). Ο λόγος για το Creep, ένα από τα πιό γνωστά τραγούδια των Radiohead.

Κάνω λοιπόν εδώ paste τη λίστα με τις διασκευές που βρήκα στο γούγλη (οι περισσότερες είναι cLopy-paste από άλλο φόρουμ, χεχε :P). (Κάτι μου λέει, όμως, πως οι περισσότεροι θα τις γνωρίζετε. Ίδωμεν).

Λοιπόν, αρχίζουμε:

A ccapella

J Church

The Pretenders

Moby

Shiina Ringo

Prince

Conan O'Brien (?)

Vasco Rossi (Ad ogni costo)

Korn

Υπάρχουν κι άλλες; :) :)

Α! Άκουγα "δεύτερο πρόγραμμα" την Τρίτη 22/6, το μεσημεράκι κι έβαλαν μία διασκευή του Creep, αλλά δε θυμάμαι αν ήταν κάποια από τις παραπάνω. Αν άκουγε κάποιος "δεύτερο πρόγραμμα" τότε και ξέρει ερμηνευτή, ας πει, πλιζ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...