46+2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Η καλυτερη διασκευή του Johnny Cash κατά τη γνώμη μου είναι το Hurt των Nine Inch Nails και αμέσως μετά κατατάσσω το Rusty cage των Soundgarden.
darkkin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Live απο πιό cd darkkin?Απο το Live Seeds? Όχι, live...εντελώς, στη συναυλία
mademoiselle Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 molis anakalupsa to atomic se diaskevi apo BLONDIE tous paei apistefta!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Ναι, οντως, εχει τον αερα του αυθεντικου. Δικο τους ειναι.
Xvipes Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 James Blunt - You're Beautiful το έχει κάνει διασκευή ο Ρουβάς.ξέρει κανείς τον τίτλο?
giorgio_g Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 lacuna_coil-enjoy_the_silence arketa kalo... :-D
geisha Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί. Die die my darling - Metallica ενώ το original είναι Misfits.
ifrit Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Τι να λέμε τώρα, η καλύτερη διασκευή στην ιστορία είναι το Painkiller των Priest από Death.
Ceridwen Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 jolene - dolly parton από white stripes!! love it!!
Cristina Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μόλις άκουσα από System Of A Down μια αρκετά καλή διασκευή στο «Metro» των Berlin. Εξεπλάγην για την επιλογή τους αυτή μιας και δεν θα έλεγα πως είναι ιδιαίτερα γνωστό τραγούδι. Δεν το αναγνώρισα αμέσως, παρά μόνον όταν έφτασε στο refrain. Μου αρέσει πολύ το original και μπορώ να πω πως του δώσανε άλλη πνοή, με το ιδιάζον ύφος που τους χαρακτηρίζει.
silencer51 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Απίστευτη η διασκευή των T00L στο No Quarter των Zeppelin...
SweeT_DreamS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Ωραίο θέμα (ελπίζω να μην κλειδωθεί) Βρήκα μιά ωραία διασκευή του "Everytime" της Britney Spears. Ξέρω τί θα σκεφτείτε: "Μα Britney Spears ;;;;". Κι όμως...! Αυτή είναι καλή! Για την ακρίβεια, μπορώ να πω πως έτσι ακούγεται ανετότατα το τραγουδάκι. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=I2nSSWGWBis[/ame]
salliara Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ωραίο θέμα (ελπίζω να μην κλειδωθεί) Βρήκα μιά ωραία διασκευή του "Everytime" της Britney Spears. Ξέρω τί θα σκεφτείτε: "Μα Britney Spears ;;;;". Κι όμως...! Αυτή είναι καλή! Για την ακρίβεια, μπορώ να πω πως έτσι ακούγεται ανετότατα το τραγουδάκι. http://www.youtube.com/watch?v=I2nSSWGWBis britney ξε-britney, το κομματι ειναι ωραιο ρε συ, πολυ sad βεβαια.. πολυ καλη κ αυτη η εκτελεση!
SweeT_DreamS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 britney ξε-britney, το κομματι ειναι ωραιο ρε συ, πολυ sad βεβαια..πολυ καλη κ αυτη η εκτελεση! Πράγματι sad αλλά ωραίο sad! - Χιλιοδιασκευασμένο τραγούδι (όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της αναζήτησης δλδ, γιατί εγώ -ντροπή μου- δεν είχα ακούσει άλλη εκδοχή από την original). Ο λόγος για το Creep, ένα από τα πιό γνωστά τραγούδια των Radiohead. Κάνω λοιπόν εδώ paste τη λίστα με τις διασκευές που βρήκα στο γούγλη (οι περισσότερες είναι cLopy-paste από άλλο φόρουμ, χεχε ). (Κάτι μου λέει, όμως, πως οι περισσότεροι θα τις γνωρίζετε. Ίδωμεν). Λοιπόν, αρχίζουμε: A ccapella J Church The Pretenders Moby Shiina Ringo Prince Conan O'Brien (?) Vasco Rossi (Ad ogni costo) Korn Υπάρχουν κι άλλες; :) Α! Άκουγα "δεύτερο πρόγραμμα" την Τρίτη 22/6, το μεσημεράκι κι έβαλαν μία διασκευή του Creep, αλλά δε θυμάμαι αν ήταν κάποια από τις παραπάνω. Αν άκουγε κάποιος "δεύτερο πρόγραμμα" τότε και ξέρει ερμηνευτή, ας πει, πλιζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.