TheBoyFromSalina Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Για να χρησιμοποιησω τα λογια μιας μεγαλης μορφης του ελληνικου διαδικτυου: Αυτά σε καλύπτουν; Τί μου θυμίζει...; Τί μου θυμίζει...; Re-mixed Re-made 80s - 90s Diaskeues Remixes... Diaskeves sta ellinika Περί διασκευών Metal και Rock διασκευές
Godfath3r Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Μήπως να τα φτιάχναμε όλα αυτά ΕΝΑ τόπικ?
Cristina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Για να χρησιμοποιησω τα λογια μιας μεγαλης μορφης του ελληνικου διαδικτυου: Aaahm... Μήπως ήθελες να κάνεις quote κάαααποιου άλλου...; Μήπως να τα φτιάχναμε όλα αυτά ΕΝΑ τόπικ? Δε νομίζω πως μια τέτοια συγχώνευση θα εξυπηρετούσε κάτι. Αντιθέτως θα προκαλούσε μπάχαλο μιας και τα θέματα αυτά είναι κατηγοριοποιημένα από την δημιουργία τους. [...]Richard Ashcroft-song for lovers [...] Ποιά είναι η 1η εκτέλεση;
mademoiselle Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 nai,psilokaliftika na pw thn alithia alla thelw ki alles summetoxes!!!!!!!!!!!!!!!!! Cristina mi varas!!!!ok!i comfused it with a writer.
darkkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπόν, κάποιες για αρχή... Johnny Cash - One (U2) Johnny Cash - Personal Jesus (Depeche Mode) The Gathering - In Power We Entrust The Love Advocated (Dead Can Dance) Tool - No Quarter (Led Zeppelin) Nirvana - The Man Who Sold The World (David Bowie) Within Temptation - Running Up That Hill (Kate Bush) Lacuna Coil - Stars (Dubstar) Nevermore - Silent Hedges & Double Dare (Bauhaus) Nightwish - Over The Hills And Far Away (Gary Moore) HIM - Rebel Yell-live (Billy Idol)
Godfath3r Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Skinlab - Βullet With Butterfly Wings (Smashing Pumpkins -Φοβερή διασκευή!-) Bush - White Horses (Rolling Stones) Marilyn Manson - The KKK Took My Baby Away (Ramones) Pearl Jam - Roadhouse Blues(Live Doors Cover) Smashing Pumpkins - A Night Like This (Cure)
VincenT Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Dreadful Shadows: Twist in my Sobriety & όλο το album "Dub Side of the Moon" των Easy-Allstars. Μια άλλη διάσταση στους Pink Floyd...
Toufas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 apo to Erlend Øye - DJ kicks (ton exete akousei se tragoudia ton Röyksopp) oles oi diaskeves pou kanei... me kaliteri to There Is A Light That Never Goes Out ton Smiths http://www.discogs.com/release/247442 samples : http://www.amazon.com/gp/product/B0001ENY30/ref=m_art_li_1/102-1328209-9575323?s=music&v=glance&n=5174
Cristina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 [...] Cristina mi varas!!!!ok!i comfused it with a writer. Ομολογώ πως δεν κατάλαβα το ύφος σου... Το θέμα έγινε merge με παλιότερο topic μιας και θεματολογικά ήταν ίδια.
Godfath3r Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 ta merge me mperdepsane :/ Δες το σφαιρικά σαν ένα θέμα και ξεμπέρδεψες
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 akousa tin diaskevi tou one apo ton cash...poli kali alla den sigkrinete me tipota me tin diaskevi pou ekane sto hurt ton nin...eilikrina dakrisa otan eida to clip...
Godfath3r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Βασικά εγώ προτιμάω το αυθεντικό απο NIN.Το one είναι αρκετά καλή πάντως.Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Για μένα η καλύτερη διασκευή που έχει κάνει ο Johny Cash είναι το Mercy Seat, απο Nick Cave...
darkkin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Και εγώ έτσι έλεγα, μέχρι που το άκουσα live (από Cave) και...έμεινα άφωνος!
Godfath3r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Live απο πιό cd darkkin?Απο το Live Seeds? Βασικά εγώ δεν εννοούσα πως είναι καλύτερο του Cash.Απλά οτι απ'όλες τις διασκευές που έχει κάνει αυτή μ'αρέσει περισσότερο.Ο Nick Cave έχει ένα εντελώς προσωπικό ύφος που νομίζω δεν μπορεί να το βγάλει κάποιος άλλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.