nikskand Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούριος εδώ και οχι ειδικός στους υπολογιστές. Θα ήθελα λοιπόν την βοήθεια σας. Έχω ένα pc εδώ και κάμποσα χρονάκια το οποίο δούλευε απροβλημάτιστα. Το μόνο που είχα κάνει είναι να αναβαθμίσω την RAM με ένα κιτ PNY 4gb(2x2gb ddr2 800mhz). Μην τα πολυλογώ προσφάτως μου έκαψε το τροφοδοτικό και το αντικατέστησα με ένα λίγο πιο ισχυρό lamtech 550w. Όλα αυτά ήταν η εισαγωγή και το πιο πιθανό είναι να μην έχουν καμία σχέση απλά αφού έβαλα το τροφοδοτικό μετά από λίγες μέρες παρατήρησα να κάνει νερά η οθόνη μέχρι που κολλούσε και ήθελε restart. Ε αυτό ήταν.. μετά από λίγο καιρό το άνοιξα και η οθόνη δεν δείχνει τίποτα. Το μόνο που ακούγεται είναι ένα μπιπ και μετά άλλα 3 συνεχόμενα..Άλλαξα οθόνη , έβγαλα την κάρτα γραφικών και την ξαναέβαλα αλλά τίποτα..Το πιο λογικό είναι ότι κάρτα γραφικών γιοκ..δεν έχω και κάποια άλλη να βάλλω να το επιβεβαιώσω. Ποια η γνώμη σας? Τώρα σε περίπτωση που πρέπει να αντικατασταθεί και επειδή πρέπει να γίνει άμεσα τι κάρτα μου προτείνετε? Δεν παίζω παιχνίδια και ούτε τρελές απαιτήσεις έχω..Θα ήθελα μια εφάμιλλη με την ήδη υπάρχουσα και όσο το δυνατόν φθηνότερη. Το pc αποτελείται από τα εξής : cpu intel core 2 quad Q6600 M/B Asus P5N-E SLI RAM PNY 4gb(2x2gb ddr2 800mhz) ενώ η κάρτα γραφικών μου είναι EVGA PCI-X GeForce 8600GTS Ζητώ συγνώμη για το μεγάλο ποστ. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
batistapao13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 κατα 95% φταιει το τροφοδοτικο σου ειναι εντελως της πλακας ειναι θεμα αν βγαζει 350watt και σκεψου οτι μονο ο 6600 ζηταει περιπου 150 το υπολοιπο 5% τα τιναξε η καρτα η απο το παλιο που καηκε η απο το καινουργιο εδωσε αλλα ρευματα και την εστειλε ο 6600 αν τον ανεβασεις τα 3,0 εχει ψωμια ακομα τον ιδιο εχω και εγω κατι σε 5770-6770 θα κοιταγα αλλα πρωτα πρεπει να μας πεις την αναλυση που παιζεις
nikskand Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Το ξέρω πως το τροφοδοτικό που έβαλα δεν είναι τίποτα φοβερό (φθηνό είναι άλλωστε) αλλά αδυνατώ να πιστέψω πως το προηγούμενο που ήταν το πολύ 450W και πήγαινε πακέτο με το κουτί όταν τον έφτιαξα ήταν καλύτερο.. Από εκεί και κάτω σε έχασα λίγο..Πάντως η οθόνη μου είναι LG-L1953S με ανάλυση 1280x1024
Thanos1972 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Εαν αυτα που ακους ειναι ενα μακρυ μπιπ και μετα 3 κοφτα τοτε εχει θεμα η καρτα γραφικων σου.βρες το manual της μητρικης σου και δες το.η δες αυτο το λινκ http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20080722095248531&board_id=1&model=P5N-E+SLI&page=1&SLanguage=en-us η καρτα σου παιρνει εξτρα τροφοδοσια απο το τροφοδοτικο η οχι?
nikskand Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Ανοίγω το pc και η οθόνη παραμένει μαύρη σαν να είναι κλειστή. Μετά κάνει αυτό ακριβώς που λες με τα μπιπ. Η κάρτα γραφικών μου έχει εξτρά τροφοδοσία από ενα καλώδιο με 6pin
Thanos1972 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μαλλον το τροφοδοτικο πηρε μαζι του και την καρτα γραφικων.αληθεια,ποιο ηταν το παλιο? 1
batistapao13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 αυτο ειπα και εγω απλα καπως ποιο περιπλοκα
nikskand Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Το παλιό πήγαινε μαζί με το κουτί (turbox) .. ούτε που θυμάμαι μάρκα. Καμιά πρόταση για οικονομική κάρτα γραφικών? Όπως είπα και πιο πάνω δεν παίζω παιχνίδια.
TONIDEMIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Αν δεν παίζεις πάρε ότι βρεις .... Αν παίζεις είναι το θέμα.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα