Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μητρικη : Gigabyte G41M

Bλεπω εχει ... 4 x SATA 3Gb/s connectors supporting up to 4 SATA 3Gb/s devices

Αρα ακυρο το 6GB που βλεπω στα specs των ssd (αν και ειναι αγορα που μπορει να μου μεινει και για μελλοντικη αναβαθμιση)

CPU : E5300

RAM : 4GB DDR 2

1) Αξιζει? Θα δω αρκετη διαφορα σε σχεση με το οτι δινω ενα 100αρικο για 120GB?

Και αν ναι ποιον? λεω για αυτον : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives-(SSD)/OCZ-Agility-3-Series-120GB-SSD-2-5-Sata-6Gb-s-AGT3-25SAT3-120G-AGT3-25SAT3-120G.htm

2) Λογω παλαιοτητας PC μηπως δεν δω διαφορα μεταξυ των "αργων" (και φθηνοτερων) ssd σε σχεση με τους μεσαιους?

Δημοσ.

Αξίζει. Αξίζει κυρίως σε παλιά και αδύναμα μηχανήματα (αν και το δικό σου δεν είναι και τρελά παλιό).

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά θα είναι, είχα βάλει SSD και σε πολύ χειρότερο και παλιότερο μηχάνημα και είχα δει σοβαρή διαφορά. Απλά έλεγα μήπως θα μπορούσες να βολευτείς και με κάτι μικρότερο/φθηνότερο, πιστεύω ότι και ένας 60άρης είναι επαρκής για ένα μέσο σύστημα με win 8.

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Τον πηρα και αν και μου βγαλε την ψυχη για να τον δει (δεν τον εβλεπε, μετα δεν εβλεπε ουτε τους παλιους, μετα εβλεπε τους μισους, τελικα τους εβγαλα ολους και τα ρευματα μαζι και τους εβαλα απο την αρχη) και μολις του σεταρα τα 7.

Το προβλημα τωρα ειναι αν και ασχετο με το τοπικ, πως εχω τρεις δισκους 250, 500, 500, τον ssd και το dvd rom, και εχω 4 Sata θυρες... Προς το παρον θα βγαλω το dvd... Υπαρχει καποιος ανταπτορας η κατι αλλο τελοσπαντων?

Δημοσ.

Υποθέτω πως το πρώτο σου κάνει...Έχει δύο εσωτερικά και δύο εξωτερικά. Έχεις pci ελεύθερη? Εννοείται πως σε αυτό θα συνδέσεις το dvd....

Δημοσ.

Φιλε εχω βαλει κουλερ αφτερμαρκτετ στην 9800GT (λογω φτυσιματος του στοκ) και μου εχει καλλυψει και τις δυο PCI θυρες... :(

Αλλη λυση μαλλον οχι ε? ξενερα μεγαλη γιατι ειναι στο 90% γεματοι οι δισκοι μου και δεν μπορω πχ να βγαλω εντελως τον 250αρη...

Παντως στο θεμα του τοπικ με μια μετρηση που εκανα με το ΑΤΤΟ πιανει ελαχιστα λιγοτερο απο αντιστοιχες μετρησεις σε σατα2 θυρα...

220MB/s οταν ο συμβατικος πιανει 85 και η μεγιστη που δινει η εταιρεια ειναι 500

Δημοσ.

με 220 αν το μηχανακι σου ειναι σωστα στημενο πρεπει να πεταει

σε τετοια μητρικη επεξεργαστη οπως τον δικο σου δε προλαβαινω να πατησω το κουμπι η κανω τερματισμο...λες και ειναι φλας :-D

Δημοσ.

Ποια ειναι η μητρικη σου?

Κοιτα μηπως εχει θεση για IDE συσκευες και αν ναι, βρες ενα DVD με συνδεση IDE και βαλ`το.

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να αγοράσει έναν καινούριο δίσκο στα 2 TB και να πουλήσει τους άλλους που έχει.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Οι λυσεις ειναι οι εξης :

1. ναι εχει IDE θυρα οποτε DVD IDE (εχω αλλα ειναι ασπρο)

2. να κανω τον ενα απο τους τρεις δισκους USB με ανταπτορα (θηκη)

η τριτη λυση δηλαδη η αγορα νεου δισκου (η καρτας γραφικων) απορριπτεται λογω χρηματων......

miltre ναι σφαιρα.... :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...