HALF EVIL Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Έχω κατεβασμένο το Black Mesa και θα ήθελα να ρωτήσω που βρίσκει κανείς saves και πως τα περνά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georzin0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ακούστε ένα καλό παιδί άνοιξε πρόταση στο steam να έρθουν πίσω οι paysafes αλλά χρειάζονται 100 votes έχουν γίνει 28 στηρίξτε την προσπάθεια να φέρουμε τη paysafe στο steam link για vote https://www.change.org/p/valve-paysafe-gr-paysafe-payment-option-%CF%83%CF%84%CE%BF-steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ότι να 'ναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 τραπεζες,εταιριες,συμφεροντα και αλλα μικροπραγματα...100 υπογραφες να εχεις γινεσαι θεος για μια βδομαδα λεμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ακούστε ένα καλό παιδί άνοιξε πρόταση στο steam να έρθουν πίσω οι paysafes αλλά χρειάζονται 100 votes έχουν γίνει 28 στηρίξτε την προσπάθεια να φέρουμε τη paysafe στο steam link για vote https://www.change.org/p/valve-paysafe-gr-paysafe-payment-option-%CF%83%CF%84%CE%BF-steam Ε ναι, 100 votes νομίζω αρκούν για να περάσει το αίτημα. Θα ψηφίσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stroumfita2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 παιδιά , αγόρασα ένα κλειδί από nuvvem αλλά λέει δεν είναι για την χώρα μου και δεν το παίρνει στο steam , έχει κανένας κάνα λινκ να με κατατoπήσει αν υπάρχει τρόπος να το περάσω στο λογαριασμό μου ? είναι safe η υπάρχει κίνδυνος ban? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Πως πηρες κλειδι απο nuuvem αφου δεν εκει σου ελεγε 'this game is not available for your country' ? Για ποιο παιχνιδι μιλαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 παιδιά , αγόρασα ένα κλειδί από nuvvem αλλά λέει δεν είναι για την χώρα μου και δεν το παίρνει στο steam , έχει κανένας κάνα λινκ να με κατατoπήσει αν υπάρχει τρόπος να το περάσω στο λογαριασμό μου ? είναι safe η υπάρχει κίνδυνος ban? βάλε vpn/proxy άνοιξε το steam..λέει το steam ότι υπάρχει φόβος για ban,έχω ενεργοποιήσει 3 παιχνίδια έτσι και όλα καλά.. Αν θέλει vpn και για run το παιχνίδι,μη το κάνεις..άστο θα ενεργοποιηθεί για τo region σου σε κανά 4μηνο και θα τρέχει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 βάλε vpn/proxy άνοιξε το steam..λέει το steam ότι υπάρχει φόβος για ban,έχω ενεργοποιήσει 3 παιχνίδια έτσι και όλα καλά.. Αν θέλει vpn και για run το παιχνίδι,μη το κάνεις..άστο θα ενεργοποιηθεί για τo region σου σε κανά 4μηνο και θα τρέχει κανονικά. ^ Αυτό. Προσοχή γιατί δίνουν ban αβέρτα, δεν χαρίζονται σε vpn ενεργοποιήσεις και κυρίως vpn gameplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δεν κανουν ban για χρηση VPN, στην χειροτερη να αφαιρεθει το παιχνιδι αλλα ουτε αυτο δεν εχω ακουσει να εγινε. Προβλημα υπαρχει σε multiplayer παιχνιδια που πρεπει να συνδεθεις σε σερβερ για να παιξεις, εκει συνηθως απαγορευεται η χρηση VPN και ισως φας ban απο το παιχνιδι, οχι στο steam account σου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ πιθανότερο είναι το gameban. Παντώς δεν τη λες και "εντός όρων χρήσης του Steam" την αλλαγή IP / region και οπωσδήποτε την ενεργοποίηση off-region κλειδιού. Για παράδειγμα, κοίτα το τελευταίο post πριν κλειδώσει το θέμα, από ποιόν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει αυτό είναι αρκετά θετικό και πολύ μεγάλο που ετοιμάζεται να γίνει αν δεν έχει καταλάβει κανείς τι σημαίνει απλά το steam ετοιμάζει να δέχεται πληρωμές με Bitcoin. Μάλλον ζήλεψαν τις πωλήσεις που κάνουν ήδη με bitcoin πλατφόρμες όπως το G2A η το greenmangaming Για εμάς ιδίως με τα capital control θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για αγορές χωρίς ενδιάμεσους που τις μπλοκάρουν. Εύχομαι μόνο να τις ενεργοποιήσουν για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες https://np.reddit.com/r/Steam/comments/44sgnm/bitcoins_in_steam_coming_soon/#oo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρουμε αν τυχόν περνάει PaySafe πλέον; Οκ, το αποκλείω, απλά δοκιμάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Όχι δεν περνάει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Όχι δεν περνάει Ευχαριστώ^. Είπα μήπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα