bnvdarklord Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 για οσο χρονικο διαστημα θα ειναι το παιχνιδι μετα πχ αμα δν ειναι free 2 play θα πρεπει να πληρωσεις Δεν ισχύει αυτό
overpower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 τι ειανι τα κουπονια στο steam ?? Τα εκπτωτικα κουπονια ειναι αυτα που σου δινουν ενα -% στην τιμη του παιχνιδου
naruto14 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Τα εκπτωτικα κουπονια ειναι αυτα που σου δινουν ενα -% στην τιμη του παιχνιδου Ακριβώς. Χρησιμοποίησα το κουπόνι για το portal 2 αλλά υπάρχει ακόμα στο inventory μου. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να το χρησιμοποιήσει κ άλλος?
overpower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Χρησιμοποίησα το κουπόνι για το portal 2 αλλά υπάρχει ακόμα στο inventory μου. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να το χρησιμοποιήσει κ άλλος? Και σε εμενα το ιδιο συνεβη. Αν ξερει κανεις ας μας πει γιατι το δικο μου στις 4 Σεπτεμβτιου ληγει.
naruto14 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Και σε εμενα το ιδιο συνεβη. Αν ξερει κανεις ας μας πει γιατι το δικο μου στις 4 Σεπτεμβτιου ληγει. Μήπως 14 Σεπτεμβρίου? Ξανατσέκαρε το λίγο.
overpower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως 14 Σεπτεμβρίου? Ξανατσέκαρε το λίγο. Ναι 14, αν και κανονικα τελειωνε στις 30 Αυγουστου.
Greygore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Χρησιμοποίησα το κουπόνι για το portal 2 αλλά υπάρχει ακόμα στο inventory μου. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να το χρησιμοποιήσει κ άλλος? Μια και τα κουπόνια για το Portal 2 (νομίζω) τα δώσανε σε όσους το είχαν ήδη, ίσως να πήρες και έσυ ένα κατά την αγορά;
overpower Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μια και τα κουπόνια για το Portal 2 (νομίζω) τα δώσανε σε όσους το είχαν ήδη, ίσως να πήρες και έσυ ένα κατά την αγορά; Ισως και να εγινε ετσι, αλλιως δεν δικαιολογειται ο λογος που τα εχουμε ακομη.
naruto14 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μια και τα κουπόνια για το Portal 2 (νομίζω) τα δώσανε σε όσους το είχαν ήδη, ίσως να πήρες και έσυ ένα κατά την αγορά; Λες? Τα κουπόνια τα πήραν όσοι το είχαν ήδη?
gavros10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 αφου μου εδωσαν και μενα οταν το πηρα. μου φαινεται περιεργο παντως που το εβαλαν σε προσφορα παλι μεσα απο τα κουπονια. δεν μοιραζεισ ετσι τοσες χιλιαδες κουπονια -75%. κατι παιζει...
vaiosnov Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Naruto, σε παρακαλώ μπορείς να μου δόσεις το κουπόνι για το portal 2; Σε πμ αν γίνεται. Ευχαριστώ πολύ
naruto14 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά το steam τι έπαθε? Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Με έχει No connection και ούτε στο store μπαίνει. Έχετε το ίδιο πρόβλημα? EDIT: Εντάξει τώρα είναι μια χαρά
Junior22 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια εχω ενα key για Dota 2,αν καποιος το θελει ας μου στειλει πμ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα