Προς το περιεχόμενο

Steam - Official Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι ειανι τα κουπονια στο steam ?? :P

Τα εκπτωτικα κουπονια ειναι αυτα που σου δινουν ενα -% στην τιμη του παιχνιδου

Δημοσ.

Τα εκπτωτικα κουπονια ειναι αυτα που σου δινουν ενα -% στην τιμη του παιχνιδου

Ακριβώς.

Χρησιμοποίησα το κουπόνι για το portal 2 αλλά υπάρχει ακόμα στο inventory μου. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να το χρησιμοποιήσει κ άλλος?

Δημοσ.

Χρησιμοποίησα το κουπόνι για το portal 2 αλλά υπάρχει ακόμα στο inventory μου. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να το χρησιμοποιήσει κ άλλος?

Και σε εμενα το ιδιο συνεβη. Αν ξερει κανεις ας μας πει γιατι το δικο μου στις 4 Σεπτεμβτιου ληγει.

Δημοσ.

Και σε εμενα το ιδιο συνεβη. Αν ξερει κανεις ας μας πει γιατι το δικο μου στις 4 Σεπτεμβτιου ληγει.

Μήπως 14 Σεπτεμβρίου? Ξανατσέκαρε το λίγο.

Δημοσ.

Μια και τα κουπόνια για το Portal 2 (νομίζω) τα δώσανε σε όσους το είχαν ήδη, ίσως να πήρες και έσυ ένα κατά την αγορά; :P

Δημοσ.

Μια και τα κουπόνια για το Portal 2 (νομίζω) τα δώσανε σε όσους το είχαν ήδη, ίσως να πήρες και έσυ ένα κατά την αγορά; :P

Ισως και να εγινε ετσι, αλλιως δεν δικαιολογειται ο λογος που τα εχουμε ακομη.

Δημοσ.

Λες? Τα κουπόνια τα πήραν όσοι το είχαν ήδη?

Δημοσ.

αφου μου εδωσαν και μενα οταν το πηρα.

μου φαινεται περιεργο παντως που το εβαλαν σε προσφορα παλι μεσα απο τα κουπονια. δεν μοιραζεισ ετσι τοσες χιλιαδες κουπονια -75%. κατι παιζει...

Δημοσ.

Παιδιά το steam τι έπαθε? Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Με έχει No connection και ούτε στο store μπαίνει. Έχετε το ίδιο πρόβλημα?

EDIT: Εντάξει τώρα είναι μια χαρά :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...