JohnVani18 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αν κάποιος δεν θέλει το Enslaved εδώ είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Παιρνω πισω οτι ειπα..!Μολις ψωνισα απο Humble Store!Μονο στο kinguin τρωω ακυρο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Και εγώ μόλις ψώνισα κανονικά από Humble με visa debit Πειραιώς!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ρε παιδια ψωνισα απο Humble αλλα τα λεφτα δεν τα πηραν απο την prepaid ουτε φαινεται καποια κινηση στο ιστορικο της καρτας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ρε παιδια ψωνισα απο Humble αλλα τα λεφτα δεν τα πηραν απο την prepaid ουτε φαινεται καποια κινηση στο ιστορικο της καρτας! Πόσο λογιστικό και πόσο διαθέσιμο υπόλοιπο σου γράφει η κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Κοιτα δεν μου γραφει διαθεσιμο και λογιστικο..Ενα ποσο μου εβγαζε παντα!Αυτο που αγορασα εκανε 10 ευρω αλλα ακομα μεσα εχω 14!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blendizzy5000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά τι γίνεται με της αγορές από το steam αγορά με κάρτα από alphabank και έγινε κανονικά η αγορά ενώ με την χρεωστική από εθνική δεν τα έχω καταφέρει με τίποτα , πήρα και τηλ στην τράπεζα και μου είπαν ότι γίνονται κανονικά αγορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Ακούσατε κάτι για τις PaySafe; Στο Steam βάζω μόνο με PaySafe ποσά γιατί όπου μπορώ θέλω να μην βάζω τις κάρτες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Στο humblebundle δεχτηκε κανονικοτατα χρεωστικη Electron VISA της Alpha Bank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bauhaus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα! Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς και σε Origin; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δεν δίνουμε τις καλές μέρες τα λέφτα μας στο Origin, θα τα δώσουμε τώρα που είμαστε μπατιράκια; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ο μπαρμπα-Σόιμπλε, θα ανοίξει καμια φορά την paysafe? Να δέχονται πιστωτικές, αλλά να απορρίπτουν προπληρωμένο χρήμα, μόνο στο Τευτονικό μυαλό τους έχει λογική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ο μπαρμπα-Σόιμπλε, θα ανοίξει καμια φορά την paysafe? Να δέχονται πιστωτικές, αλλά να απορρίπτουν προπληρωμένο χρήμα, μόνο στο Τευτονικό μυαλό τους έχει λογική... Το λάτρεψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 τα κλασικά και σε εμένα...Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again. έμαθε κανείς τι παίζει? είναι πράγματι τόσο random? με τις χαζομάρες έφαγα 3 ευρώ για μεταφορά χρημάτων απο κάρτα σε κάρτα... πειρεώς και εθνικής τα ίδια :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 παιδες τρεχει κατι με το steam? μπορει κανεις να συνδεθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα