iHard Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Οχι, νομιζω το ειχα απενεργοποιεισει για να δοκιμασω κατι mod στο csgo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ποτε θα μπορούμε να ξανααγορασουμε από steam με πιστωτικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ρώτα τον Lord GabeN, θα ξέρει πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ασχετα που δεν μπορω να παρω κατι, δεν μου βγαζει το κουμπι "Add to cart" στις σελιδες των παιχνιδιων, Τυχαιο προβλημα ή το εχετε και εσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Το έχω κι εγώ, κι ας έχω 13€ στον λογαριασμό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Φαίνεται να είναι γενικό πρόβλημα: http://www.reddit.com/r/Steam/comments/3dj0lr/prices_arent_showing_up_for_games/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iHard Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μπορει να με βοηθησει κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Αυτό που γράφεις είναι απλά ότι δεν πάει ποτέ το email και γίνεται fail στον να παραδοθεί. είσαι σίγουρος ότι επικοινωνείς με το σωστό email του steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iHard Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Ναι 100% είναι αυτό ([email protected]) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Αυτό το email δεν είναι για να ανανεώνεις το ticket σου ή να ανοίγεις καινούριο, είναι μόνο για ενημέρωση σε περίπτωση που σου έχουν απαντήσει. Πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό στο support.steampowered.com και να ανοίξεις εκεί ticket για βοήθεια ή αν έχεις ηδη ανοίξει, να απαντήσεις από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iHard Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Έχω κανει account στο support. Μου έχουν απαντησει στο ticket και με λενε στείλω τα στοιχεια στο email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Έχω κανει account στο support. Μου έχουν απαντησει στο ticket και με λενε στείλω τα στοιχεια στο email. μέσα από το ticket θα τους απαντήσεις με ότι σου ζητάνε. Να ξέρεις πάντως ότι η πώληση steam accounts δεν επιτρέπεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iHard Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δεν θέλω να το πουλησω πλεον.Απλα να πάρω πρόσβαση Το θέμα είναι οτι μου ζητάνε κάποια πραγματα αλλά όταν πάω αν τα στείλω μέσω email δεν στελνεται ( δες τι έγραψα προηγουμένως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalibr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μπορω να αγορασω απο το steam τωρα ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εκτός αν έχεις λεφτά στο Steam Wallet σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα