ChrisSaber Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 εγω μπηκα τις προαλλεςαλλα δεν εγινε παρτυ . κριμα
overpower Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εχω ακομα το κουπονι για -75% το οποιο ληγει σημερα. Αν δεν βρεθει καποιος που να εχει κανα κουπονι για ανταλλαγη με το source, το δινω σε οποιον στειλει pm μεχρι τις 5 το απογευμα.
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μια χαρά μπορείς, απο το friend list δίαλεξε την κατηγορία Groups, πάτα το βελάκι δίπλα απο το όνομα του group και μετά "Join group chat room". Τώρα αν δεν μπαίνει κόσμος εκεί, άλλο θέμα όχι καλέ εκεί..Πριν δεν μπορούσαμε να γράψουμε μέσα στο groupακι,στο chat ναι κανονικά. Χίλια συγνώμη στον φίλο xtrmsnpr by the way, μπήκες χτές στο steam chat και έτυχε να'ναι η ώρα που κυνηγούσα τον σκύλο για να πάει βόλτα (afk και τα λοιπά). ΟοΟο,ποιο παιχνίδι είναι αυτό; αα real life πράγματα,χεχεχεχε.Κανένα πρόβλημα,θα ξαναμπω άλλη φορά
shadowmann Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 έκανα και εγώ ένα Giveaway για ένα DLC για το Killing Floor. ορίστε το link: καλή επιτυχία!
naruto14 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 έκανα και εγώ ένα Giveaway για ένα DLC για το Killing Floor. ορίστε το link: καλή επιτυχία! Ωραίος κρίμα που δεν έχω το παιχνίδι. Αν μπορείς την επόμενη φορά βάζε τα για το group μας ώστε να τα δίνουμε ο ένας τον άλλον αντί για να τα δίνουμε σε ξένους. 1
overpower Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ρε παιδια απο αγορασμενα παιχνιδια εχω το mw 2, portal 2, cs go και μου λεει οτι ειναι αξιας 54 ευρω. μονο το mw2 εκανε 60 ευρω. τι προβλημα εχει?
Greygore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ρε παιδια απο αγορασμενα παιχνιδια εχω το mw 2, portal 2, cs go και μου λεει οτι ειναι αξιας 54 ευρω. μονο το mw2 εκανε 60 ευρω. τι προβλημα εχει? Αν σου βγάζει €54.99, τότε σωστό είναι -- δυστυχώς υπολογίζει την αξία του profile σου με βάσει τις τιμές που έχουν τα παιχνίδια κατά την δημιουργία του profile (και μάλιστα παίρνει τιμές μέσω SteamPrices.com -- όπου η τωρινή αξία των παιχνιδιών του account σου είναι $19.99 (MW2), $19.99 (Portal 2), $14.99 (CS:GO)). Edit: Αν θες γενικά να μεγαλώσεις το Steam Library σου σχετικά φτηνά (και σε μερικές περιπτώσεις τζάμπα), το sticky Προσφορές Παιχνιδιών έχει αρκετό κόσμο που postάρει γενικά ότι προσφορές πάρει το μάτι τους (και συνήθως για Steam είναι οι περισσότερες).
Basilisc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Edit: Αν θες γενικά να μεγαλώσεις το Steam Library σου σχετικά φτηνά (και σε μερικές περιπτώσεις τζάμπα), το sticky Προσφορές Παιχνιδιών έχει αρκετό κόσμο που postάρει γενικά ότι προσφορές πάρει το μάτι τους (και συνήθως για Steam είναι οι περισσότερες). WARNING..WARNING...WARNING DANGER...DANGER...DANGER DO NOT GO THERE I REPEAT DO NOT GO THERE Δεν είναι εποχές για τέτοια. Άσε μην πέσει σε κανένα steam sale ο άνθρωπος και αδειάζει η προπληρωμένη. Σας το λέει ένας ακόμη παθών. Να καταλάβεις χθες τελείωσα το Batman: Arkham Asylum που το είχα πάρει και εγώ δεν θυμάμαι πότε.
Greygore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Κυρίως για τις τζάμπα περιπτώσεις το αναφέρω Καλή ώρα προχτές, δίνανε το Men of War: Vietnam τζάμπα στο Gamefly (άθλια υπηρεσία κατά τα άλλα), που αξίζει (μέσω SteamPrices πάντα) $34.99 και θα βοηθούσε στη δημιουργία account στο SteamGifts.
shadowmann Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Ωραίος κρίμα που δεν έχω το παιχνίδι. Αν μπορείς την επόμενη φορά βάζε τα για το group μας ώστε να τα δίνουμε ο ένας τον άλλον αντί για να τα δίνουμε σε ξένους. πωωωωωωωω το ξέχασα εντελώς αυτό =/ από την επόμενη φορα θα είναι για το group μας μονο.
gavros10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 μα να μην εχω προ-πληρωμενη ρε γαμωτο, θα ειχα τονους απο παιχνιδια
naruto14 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 μα να μην εχω προ-πληρωμενη ρε γαμωτο, θα ειχα τονους απο παιχνιδια Γιατί τώρα με τι αγοράζεις?
gavros10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Γιατί τώρα με τι αγοράζεις? paysafe και μονο απο το steam που την υποστηριζει
naruto14 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 paysafe και μονο απο το steam που την υποστηριζει Α ναι? Και εγώ το ίδιο. Νόμιζα με προπληρωμένη αγόραζες
Greygore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 πωωωωωωωω το ξέχασα εντελώς αυτό =/ από την επόμενη φορα θα είναι για το group μας μονο. Αν θέλεις πάντως, το giveaway μπορείς να το ακυρώσεις πριν την λήξη και να το ξαναδημιουργήσεις - κάπου στο giveaway page πρέπει να υπάρχει επιλογή "Delete Giveaway". Πηγή: Update: Deleted Giveaways
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα