Agent_Orange Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ πολύ antbyron Πρώτη φορά κερδίζω giveaway
ChrisSaber Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 καλησπερα παιδια εκανα προσφατα steam και ψαχνω ατομα! προς το παρον εχω μονο team fortress2 οποιοσ ενδιαφερεται το usrname : chrissaber
Vole Maulder Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Τι παίζεις, γενικά; Υπάρχει και steam group του Insomnia, αν θες να μπεις. Insomniacs GR λέγεται.
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Τι παίζεις, γενικά; Υπάρχει και steam group του Insomnia, αν θες να μπεις. Insomniacs GR λέγεται. ναι,αλλά δεν μπορούμε να γράφουμε εκεί..να λέμε κανά αστείο Να οργανώσουμε TF2 βραδιά..Να μπούμε όλοι στο chat group κιόλας!
gavros10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 μπορουμε βρε. τωρα που αναβαθμισανε το community μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα. εγω εχω την καινουργια beta εκδοση που δεν την εχουν πολλοι. εχω ακομα 1 να δωσω αν θελει καποιος. και συζητησεις μπορουμε να ανοιξουμε. σαν τοπικς. πρεπει να οργανωθουμε οσοι παιζουμε τα ιδια παιχνιδια
naruto14 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 μπορουμε βρε. τωρα που αναβαθμισανε το community μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα. εγω εχω την καινουργια beta εκδοση που δεν την εχουν πολλοι. εχω ακομα 1 να δωσω αν θελει καποιος. και συζητησεις μπορουμε να ανοιξουμε. σαν τοπικς. πρεπει να οργανωθουμε οσοι παιζουμε τα ιδια παιχνιδια Αν βάλεις την Beta και μετά δεν σου αρέσει για διάφορους λόγους (προβλήματα κλπ) μπορείς να γυρίσεις σε αυτήν που έχουμε τώρα όλοι?
ChrisSaber Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Τι παίζεις, γενικά; Υπάρχει και steam group του Insomnia, αν θες να μπεις. Insomniacs GR λέγεται. Απο ολα,απλα πρεπει να παρω κανα game ! τωρα εχω tf2,cod mw 3,dirt 3 απλα αν δω οτι μαζευομασται σε κανα game μπορω να το αγορασω
naruto14 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Εγώ παιδιά παίζω Counter Strike Global Offensive. Αν το έχετε κάντε add.
Greygore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 ναι,αλλά δεν μπορούμε να γράφουμε εκεί..να λέμε κανά αστείο Μια χαρά μπορείς, απο το friend list δίαλεξε την κατηγορία Groups, πάτα το βελάκι δίπλα απο το όνομα του group και μετά "Join group chat room". Τώρα αν δεν μπαίνει κόσμος εκεί, άλλο θέμα
gavros10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Αν βάλεις την Beta και μετά δεν σου αρέσει για διάφορους λόγους (προβλήματα κλπ) μπορείς να γυρίσεις σε αυτήν που έχουμε τώρα όλοι? οχι. αλλα και παλι σε λιγο καιρο ουτε 2 μηνες φανταζομαι θα το εχετε ολοι. δεν ειναι τιποτα τρομερο. καλυτερο το εχουν κανει
shadowmann Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 το κουπόνι 75% OFF Portal 2 δόθηκε στον overpower! υπάρχει ακόμα το Steam Community Beta Access αν το θέλει κάποιος ας μου στείλει μήνυμα.
hawkpilot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Έχω κι εγώ ένα κουπόνι -75% για portal - όποιος ενδιαφέρεται pm.
overpower Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω το φιλο για το κουπονι! Για καποιο λογο εχω ακομα το κουπονι, οποιος ενδιαφερεται το ανταλλαζω για left 4 dead 2
Greygore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μια χαρά μπορείς, απο το friend list δίαλεξε την κατηγορία Groups, πάτα το βελάκι δίπλα απο το όνομα του group και μετά "Join group chat room". Τώρα αν δεν μπαίνει κόσμος εκεί, άλλο θέμα Χίλια συγνώμη στον φίλο xtrmsnpr by the way, μπήκες χτές στο steam chat και έτυχε να'ναι η ώρα που κυνηγούσα τον σκύλο για να πάει βόλτα (afk και τα λοιπά).
overpower Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα στην ιστοσελιδα, ενω στην εφαρμογη συνδεομαι κανονικα. Μου βγαζει οτι εχω βαλει λαθος πληροφοριες. Παω να στειλω τον κωδικο στο e-mail, μου λεει δεν υπαρχει. Παω να κανω νεο account, αλλα οπως ειναι λογικο το name υπαρχει. Τι συμβαινει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα