Προς το περιεχόμενο

Steam - Official Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Σας ζητάει το Steam (σε ένα πράσινο banner) να κάνετε επιβεβαίωση του email σας;

Μου εμφανίστηκε και σε μένα σήμερα (για πρώτη φορά). Μάλλον ήταν random το πότε θα εμφανιστεί στον καθένα.
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θυμάσαι σε ποια γλώσσα ήταν η σελίδα που σε έστειλε; Εγώ εκεί σκάλωσα βασικά, Τουρκικά ήταν (μπορεί να μπέρδεψαν "γειτονικές" ip διευθύνσεις, δεν ξέρω).

• Moderators
Δημοσ.

Ό,τι γινόταν μέσω steam  ήταν στα αγγλικά. Στο confirmation (από το link στο e-mail) με έβγαλε σε σελίδα στα ελληνικά. 

Όντως, κάτι με την IP διεύθυνση πρέπει να έφταιγε στη δική σου περίπτωση, ή ίσως έχουν ένα πιο "εξυπνο" (= όχι και τόσο) αλγόριθμο αντιστοίχισης σε χώρα βάσει του ιστορικού των IPs και που τις αντιστοιχούν κάθε φορά.

Δημοσ.

Πως βαζω steam id  στην υπογραφη μου σε αυτο το forum ; Οταν παω να το περασω σαν bbc μου λεει οτι ειναι μεγαλητερη εικονα απο την επιτρεπτη ...

Δημοσ.

Πως βαζω steam id  στην υπογραφη μου σε αυτο το forum ; Οταν παω να το περασψ σαν bbc μου λεει οτι ειναι μεγαλητερη εικονα απο την επιτρεπτη ...;

Στο steamsignature.com που το έφτιαξες, δίπλα από το ID που έγραψες δοκίμασε να επιλέξεις Status αντί για Profile. Βγάζει ένα μικρότερο banner που έχει λιγότερες πληροφορίες αλλά το επιτρέπει σίγουρα το insomnia στην υπογραφή.

• Like 1
Δημοσ.

Στο steamsignature.com που το έφτιαξες, δίπλα από το ID που έγραψες δοκίμασε να επιλέξεις Status αντί για Profile. Βγάζει ένα μικρότερο banner που έχει λιγότερες πληροφορίες αλλά το επιτρέπει σίγουρα το insomnia στην υπογραφή.

Δουλεψε , ευχαριστω για την βοηθεια !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...