Paragontas-x Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Γιατί η valve σταμάτησε να βγάζει το steam link app στις τηλεοράσεις samsung με tizen λειτουργικό;;; Υπάρχει κάτι άλλο που βγάζουν στη θέση αυτού του App;
Engimek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Το κατήργησε γιατί είναι γτπ πολύ απλά. Όχι μόνο δεν υπάρχει στο store όπως θα είδες, αλλά και η παλαιά version έχει καταστεί άχρηστη επειδή έτσι τους άρεσε. https://github.com/KyroFrCode/moonlight-chrome-tizen-docker Θέλει λίγο εως αρκετό ψάξιμο για να το βάλεις. Ουσιαστικά κάνεις sideload το Moonlight (client) στην τηλεόραση και τρέχεις το Sunshine (server) στο PC σου. Εμένα δουλεύει και τρέχει μια χαρά. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν κάποιες ευκολίες που είχε το steamlink, π.χ. mouse mode με το controller σου. Υπάρχει φυσικά και η εναλλακτική του να συνδέσεις ένα android TV box + steam link app εκεί. Δηλαδή ή "παιδεύεσαι" με το app sideload ή πληρώνεις για ένα καλό tv box.
Paragontas-x Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μα καλά σοβαρά δηλαδή δεν υπάρχει επίσημος τρόπος να έχεις steam app στις τηλεοράσεις Samsung με tizen λειτουργικο? Μου φαίνεται λίγο κουλό γιατί η Samsung σε τηλεοράσεις πουλάει το περισσότερο και νομίζω είναι από τις πρώτες εταιρίες τηλεοράσεων ανά το κόσμο.
Engimek Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δεν υπάρχει... όπως είπα είναι λάθος απόφαση. Ενας από τους λόγους που είχα προχωρήσει σε αγορά samsung τηλεόρασης ήταν και η ύπαρξη του steamlink app. Δεν τιθεται κάποιο τεχνικό θέμα ως η αιτία απομάκρυνσής του. Δηλαδή η εφαρμογή υπήρχε. Είχε χρόνια να ενημερωθεί και υπήρχαν κάποια bugs, αλλά δούλευε καλά. Ολως τυχαίως παντως οταν πριν από 1-1.5 χρόνο ήρθε το xbox app στο Tizen... τότε βγήκε εκτός το Steamlink.
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 13/1/2025 στις 12:48 ΜΜ, Paragontas-x είπε Γιατί η valve σταμάτησε να βγάζει το steam link app στις τηλεοράσεις samsung με tizen λειτουργικό;;; Υπάρχει κάτι άλλο που βγάζουν στη θέση αυτού του App; Αυτό έχει εφαρμοστεί από τον Δεκέμβριο του 2023. Σταμάτησε δυστυχώς η samsung να αναπτύσσει το app. Οπότε όσοι είχαν κάνει τα σχέδια τους με αυτή την εταιρία όπως ο άνθρωπος πιο πάνω, ναυάγησαν. Samsung TV Steam Link App Τώρα μόνη σου επιλογή είναι ή appletv ή μεταχειρισμένο steamlink (δε συμφέρει καθόλου) ή android tvbox/chromecast ή smart android tv ή RPI 3+. Spoiler (Σε LG τηλεοράσεις, μέσω του nvidia shield γίνεται επίσης να παίξεις τα steam παιχνίδια σου-δε ξέρω πώς πάει η φάση αυτή όμως με συνδρομές κτλ.) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα