Paragontas-x Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Γιατί η valve σταμάτησε να βγάζει το steam link app στις τηλεοράσεις samsung με tizen λειτουργικό;;; Υπάρχει κάτι άλλο που βγάζουν στη θέση αυτού του App;
Engimek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Το κατήργησε γιατί είναι γτπ πολύ απλά. Όχι μόνο δεν υπάρχει στο store όπως θα είδες, αλλά και η παλαιά version έχει καταστεί άχρηστη επειδή έτσι τους άρεσε. https://github.com/KyroFrCode/moonlight-chrome-tizen-docker Θέλει λίγο εως αρκετό ψάξιμο για να το βάλεις. Ουσιαστικά κάνεις sideload το Moonlight (client) στην τηλεόραση και τρέχεις το Sunshine (server) στο PC σου. Εμένα δουλεύει και τρέχει μια χαρά. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν κάποιες ευκολίες που είχε το steamlink, π.χ. mouse mode με το controller σου. Υπάρχει φυσικά και η εναλλακτική του να συνδέσεις ένα android TV box + steam link app εκεί. Δηλαδή ή "παιδεύεσαι" με το app sideload ή πληρώνεις για ένα καλό tv box.
Paragontas-x Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μα καλά σοβαρά δηλαδή δεν υπάρχει επίσημος τρόπος να έχεις steam app στις τηλεοράσεις Samsung με tizen λειτουργικο? Μου φαίνεται λίγο κουλό γιατί η Samsung σε τηλεοράσεις πουλάει το περισσότερο και νομίζω είναι από τις πρώτες εταιρίες τηλεοράσεων ανά το κόσμο.
Engimek Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Δεν υπάρχει... όπως είπα είναι λάθος απόφαση. Ενας από τους λόγους που είχα προχωρήσει σε αγορά samsung τηλεόρασης ήταν και η ύπαρξη του steamlink app. Δεν τιθεται κάποιο τεχνικό θέμα ως η αιτία απομάκρυνσής του. Δηλαδή η εφαρμογή υπήρχε. Είχε χρόνια να ενημερωθεί και υπήρχαν κάποια bugs, αλλά δούλευε καλά. Ολως τυχαίως παντως οταν πριν από 1-1.5 χρόνο ήρθε το xbox app στο Tizen... τότε βγήκε εκτός το Steamlink.
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 13/1/2025 στις 12:48 ΜΜ, Paragontas-x είπε Γιατί η valve σταμάτησε να βγάζει το steam link app στις τηλεοράσεις samsung με tizen λειτουργικό;;; Υπάρχει κάτι άλλο που βγάζουν στη θέση αυτού του App; Αυτό έχει εφαρμοστεί από τον Δεκέμβριο του 2023. Σταμάτησε δυστυχώς η samsung να αναπτύσσει το app. Οπότε όσοι είχαν κάνει τα σχέδια τους με αυτή την εταιρία όπως ο άνθρωπος πιο πάνω, ναυάγησαν. Samsung TV Steam Link App Τώρα μόνη σου επιλογή είναι ή appletv ή μεταχειρισμένο steamlink (δε συμφέρει καθόλου) ή android tvbox/chromecast ή smart android tv ή RPI 3+. Spoiler (Σε LG τηλεοράσεις, μέσω του nvidia shield γίνεται επίσης να παίξεις τα steam παιχνίδια σου-δε ξέρω πώς πάει η φάση αυτή όμως με συνδρομές κτλ.) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Η νέα έκδοση του steam αργεί υπερβολικά να περάσει τα patches ή είναι η ιδέα μου; Πόση ώρα installing ένα patch σε nvme δίσκο... (μέχρι να βγάλω το ss έπεσε στο 0 το disk usage, αλλιώς είχε ταχύτητα) Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από xtrmsnpr
vaggos88 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Η νέα έκδοση του steam αργεί υπερβολικά να περάσει τα patches ή είναι η ιδέα μου; Πόση ώρα installing ένα patch σε nvme δίσκο... (μέχρι να βγάλω το ss έπεσε στο 0 το disk usage, αλλιώς είχε ταχύτητα) Αρα δεν συνεβει μονο σε εμενα. Τα ιδια χθες, βαλαμε 500 ταχυτητα και το install αργει πιο πολυ 🤦♂️
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, vaggos88 είπε Αρα δεν συνεβει μονο σε εμενα. Τα ιδια χθες, βαλαμε 500 ταχυτητα και το install αργει πιο πολυ 🤦♂️ Μάλιστα, είναι γενικό φαινόμενο δηλαδή, δε τρελάθηκα πάλι καλά. 35 λεπτά πήρε περίπου η εγκατάσταση του patch αυτού στον samsung 980 PRO. Που να έβλεπες τί έγινε με το patch του wrc που το έχω στον μηχανικό, πάνω από ώρα πανηγύρι έκανε το pc, τα αφτιά μου πήρε 😛.
vaggos88 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Μάλιστα, είναι γενικό φαινόμενο δηλαδή, δε τρελάθηκα πάλι καλά. 35 λεπτά πήρε περίπου η εγκατάσταση του patch αυτού στον samsung 980 PRO. Που να έβλεπες τί έγινε με το patch του wrc που το έχω στον μηχανικό, πάνω από ώρα πανηγύρι έκανε το pc, τα αφτιά μου πήρε 😛. Του wrc το εκανα και εγω χθες, κατεβαζε λιγο, εκανε install ποση ωρα, κατεβαζε αλλο λιγο, ξανα ποση ωρα install το patch. κλαμα. αφου παρατησα το pc ανοιχτο και εφυγα.
Mr Aris Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Εγώ πάντως δεν έχω δει κάτι περίεργο, μαζί με το download τελειώνει και η εγκατάσταση, σπάνια να κάνει λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Στις 30/1/2025 στις 4:05 ΜΜ, Mr Aris είπε Εγώ πάντως δεν έχω δει κάτι περίεργο, μαζί με το download τελειώνει και η εγκατάσταση, σπάνια να κάνει λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω. Τυχέρος κύριος Άρης!
Despotas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Μερικές προτάσεις για demos λόγω Next Fest: https://www.polygon.com/what-to-play/527984/steam-next-fest-must-play-game-demos-wanderstop-to-a-t-skin-deep 2
Erdtree Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Καλημερα παιδια! Ο νομιμος τροπος για να βαλω στο pc το Elden Ring ειναι το STEAM; Θελω να αγορασω την εκδοση ''Buy ELDEN RING Shadow of the Erdtree Edition'' απο εδω: ELDEN RING on Steam. Αν αυτο πρεπει να κανω, πρεπει να κατεβασω το προγραμμα η απο την σελιδα; Επισης το παιχνιδι μενει για παντα δικο σου αν το κατεβασεις, μπορεις να το εχεις και σε αλλο pc αργοτερα;
dalan2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Καλημερα!! Φτιαχνεις λογαριασμο στο steam κατεβαζεις την εφαρμογη και μετα οτι παιχνιδι εχεις αγορασει/εχεις μπορεις να εχεις το παιχνιδι σε οσα πισι εχουν το λογαριασμο σου αλλα θα μπορει να το εκτελει μονο ενα 1
Erdtree Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, dalan2007 είπε μπορεις να εχεις το παιχνιδι σε οσα πισι εχουν το λογαριασμο σου αλλα θα μπορει να το εκτελει μονο ενα α ωραια το καταλαβα αυτο. θελω να κατεβασω το παιχνιδι που εγραψα πιο πανω αλλα διαβασα για ενα θεμα που ανοιξαν τα παιδια εδω Νέα μέτρα για την καταπολέμηση της οπτικοακουστικής πειρατείας στην Ελλάδα σε επίπεδο χρήστη με πρόστιμα έως 5.000 ευρώ - Σελίδα 21 - Πειρατεία - Insomnia.gr και ειπα να ρωτισω να μου πειτε (αν γνωριζετε) αν ειμαι οκ με την ληψη. Ευχαριστω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα