adi32 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:12 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 12:12 μμ 2 ώρες πριν, manolis27 είπε ποια ειναι η φθηνοτερη χωρα για να κανω steam acc και να αγοραζω φθηνοτερα παιχνιδια;; συνηθως Κινα Μπορεις να βλεπεις τιμες εδω https://steamdb.info/app/1785650/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis27 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:18 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 12:18 μμ 5 λεπτά πριν, adi32 είπε συνηθως Κινα Μπορεις να βλεπεις τιμες εδω https://steamdb.info/app/1785650/ κανετε καινουριο λογαριασμο ή απλα βαζετε vpn και στο ιδιο main acc απλα αλλαζετε χωρα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:43 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 12:43 μμ 20 λεπτά πριν, manolis27 είπε κανετε καινουριο λογαριασμο ή απλα βαζετε vpn και στο ιδιο main acc απλα αλλαζετε χωρα;;; νομιζω γινεται και με τους 2 τροπους Καλυτερα κανε ενα νεο με vpn και τους εναλλασσεις Ενημέρωση χώρας Καταστήματος και Πορτοφολιού Η χώρα σας είναι μέρος των ρυθμίσεων λογαριασμού Steam σας. Η ρύθμιση χώρας επηρεάζει το τι βλέπετε στο Κατάστημα Steam, το νόμισμα στο οποίο βλέπετε τιμές και το νόμισμα του πορτοφολιού σας. Αν έχετε μετακομίσει σε νέα χώρα ή μένετε στο εξωτερικό για ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να ενημερώσετε τη ρύθμιση χώρας Steam σας όταν ολοκληρώσετε την πρώτη σας αγορά χρησιμοποιώντας μία μέθοδο πληρωμής από αυτήν την χώρα. Αν η τοποθεσία σας διαφέρει από την τρέχουσα ρύθμιση χώρας καταστήματος του λογαριασμού Steam σας θα έχετε επιλογή να αλλάξετε την περιοχή καταστήματός σας ενώ βλέπετε το καλάθι σας ή καθώς ολοκληρώνετε την αγορά σας. μετα για να μη μπλεκεις με πιστωτικες και χωρες παιρνεις καρτα απο εδω πχ και τη βαζεις https://www.g2a.com/steam-gift-card-100-cny-steam-key-for-cny-currency-only-i10000083400047?adid=AFI_UK_PB_DIGI_GAM_MIX_MIX_awin.com-UK_251239&id=446&utm_source=awin.com&utm_medium=affiliate_network&utm_term=region_UK&utm_content=251239&utm_campaign=AFI_UK_PB_DIGI_GAM_MIX_MIX_awin.com-UK&sv1=affiliate&sv_campaign_id=251239&awc=15562_1730374581_94d527610564494aa35179b602cd0510 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. Πέμπτη στις 06:38 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 06:38 μμ 8 ώρες πριν, manolis27 είπε ποια ειναι η φθηνοτερη χωρα για να κανω steam acc και να αγοραζω φθηνοτερα παιχνιδια;; 6 ώρες πριν, Zus είπε @xtrmsnpr για δώσε τα φώτα σου στο παλληκάρι. Ινδία ή Τουρκία; Εφφτταασεεεε! Κοίταξε, δεν είναι κάτι απόλυτο @manolis27 για να υπάρξει μια απάντηση. Σε άλλα παιχνίδια είναι Τουρκία (που πλέον χρεώνει με αμερικανικά δολάρια και δεν είναι πια τόσο φτηνή), σε άλλο η Ινδία, σε άλλο η Ουκρανία, σε άλλο η Ρωσία, άλλο η Κίνα και άλλο η Βραζιλία. Δες πχ το dirt rally 2, στην Ινδία κάνει 0.69€ και είναι το πιο φτηνό τώρα στις εκπτώσεις. Το black ops 6 έχει 61€ Ινδία και 53€ στην Βραζιλία που είναι το πιο φτηνό. Νομίζω καταλαβαίνεις τι λέω. Εγώ το έχω Ινδία μόνιμα μιας και εκεί συνήθως είναι σχεδόν πιο φτηνά σταθερά και συμφέρει πιο πολύ αν πληρώνεις με skrill, έτρωγες στην αλλαγή ισοτιμίας κάποια cents έξτρα και αυτό ήταν. Τώρα μόνο gift cards. Σημείωση, δε μπορείς να αλλάζεις region κάθε τρείς και λίγο, μιας και κλειδώνει σε ένα για 3 μήνες μέχρι να μπορείς να το αλλάξεις. Το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι η αρχική πληρωμή που πρέπει να γίνει για να αλλαχτεί το region, μιας και πρέπει να γίνει μια πληρωμή με τοπικό νόμισμα, οι δικές μας κάρτες δε περνάνε. Με Ινδία το έκανα με το skrill, και συνέχιζα να πληρώνω με αυτό, αλλά πλέον το έχουν βγάλει σα τρόπο πληρωμής, οπότε αν κάποιος πει να μεταφερθεί εκεί, θα πρέπει να βρει από τρίτους που πάνε λογαριασμούς εκεί με ότι κόστος βρει. (Να υπήρχε ακόμα το skrill να σε πήγαινα εγω ευχαρίστως ) Μετα παίρνεις steam gift κάρτες από το eneba και όχι από το g2a και φορτώνεις τον λογαριασμό σου. Βέβαια και αυτό χρηματιστήριο είναι, ανάλογα με την ζήτηση ανεβάζουν τις τιμές, οπότε πρέπει να δεις με την ισοτιμία τι σε συμφέρει, γιατί κάποιες φορές είναι πιο συμφέρουσα λύση να αγοράσεις κλειδί απλώς. Επίσης ναι είναι safe. Από το 2015 "ταξιδεύω" και όλα οκ. Για Τουρκία έχω να σας πάω κάρτα ή αν θέλετε δική σας, ορίστε αυτή εδώ να το κάνετε μόνοι σας. Όλα αυτά αν μεταφέρεις τον υπάρχον λογαριασμό σου. Για δημιουργία νέου στη χώρα που θες δε ξέρω, δε το έχω κάνει, θέλω έναν λογαριασμό να έχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. Πέμπτη στις 06:59 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 06:59 μμ 18 minutes ago, xtrmsnpr said: Εφφτταασεεεε! Κοίταξε, δεν είναι κάτι απόλυτο @manolis27 για να υπάρξει μια απάντηση. Σε άλλα παιχνίδια είναι Τουρκία (που πλέον χρεώνει με αμερικανικά δολάρια και δεν είναι πια τόσο φτηνή), σε άλλο η Ινδία, σε άλλο η Ουκρανία, σε άλλο η Ρωσία, άλλο η Κίνα και άλλο η Βραζιλία. Δες πχ το dirt rally 2, στην Ινδία κάνει 0.69€ και είναι το πιο φτηνό τώρα στις εκπτώσεις. Το black ops 6 έχει 61€ Ινδία και 53€ στην Βραζιλία που είναι το πιο φτηνό. Νομίζω καταλαβαίνεις τι λέω. Εγώ το έχω Ινδία μόνιμα μιας και εκεί συνήθως είναι σχεδόν πιο φτηνά σταθερά και συμφέρει πιο πολύ αν πληρώνεις με skrill, έτρωγες στην αλλαγή ισοτιμίας κάποια cents έξτρα και αυτό ήταν. Τώρα μόνο gift cards. Σημείωση, δε μπορείς να αλλάζεις region κάθε τρείς και λίγο, μιας και κλειδώνει σε ένα για 3 μήνες μέχρι να μπορείς να το αλλάξεις. Το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι η αρχική πληρωμή που πρέπει να γίνει για να αλλαχτεί το region, μιας και πρέπει να γίνει μια πληρωμή με τοπικό νόμισμα, οι δικές μας κάρτες δε περνάνε. Με Ινδία το έκανα με το skrill, και συνέχιζα να πληρώνω με αυτό, αλλά πλέον το έχουν βγάλει σα τρόπο πληρωμής, οπότε αν κάποιος πει να μεταφερθεί εκεί, θα πρέπει να βρει από τρίτους που πάνε λογαριασμούς εκεί με ότι κόστος βρει. (Να υπήρχε ακόμα το skrill να σε πήγαινα εγω ευχαρίστως ) Μετα παίρνεις steam gift κάρτες από το eneba και όχι από το g2a και φορτώνεις τον λογαριασμό σου. Βέβαια και αυτό χρηματιστήριο είναι, ανάλογα με την ζήτηση ανεβάζουν τις τιμές, οπότε πρέπει να δεις με την ισοτιμία τι σε συμφέρει, γιατί κάποιες φορές είναι πιο συμφέρουσα λύση να αγοράσεις κλειδί απλώς. Επίσης ναι είναι safe. Από το 2015 "ταξιδεύω" και όλα οκ. Για Τουρκία έχω να σας πάω κάρτα ή αν θέλετε δική σας, ορίστε αυτή εδώ να το κάνετε μόνοι σας. Όλα αυτά αν μεταφέρεις τον υπάρχον λογαριασμό σου. Για δημιουργία νέου στη χώρα που θες δε ξέρω, δε το έχω κάνει, θέλω έναν λογαριασμό να έχω. just pirate dude ... Η αγορασε κανονικα , συγγνωμη αλλα προτιμας να κανεις ολα αυτα για να γλυτωσεις μερικα ευρω ( η οποια συμπεριφορα επηρεάζει τα ατομα που πραγματικα δεν εχουν απο αυτες τις περιοχες , ολο και περισσοτερα παιχνιδια βγαζουν το region pricing ) ; Και να εισαι στο ελεος του steam ( το οποιο σιγουρα γνωριζει ποια ατομα χρησημοποιουν τετοιους μεθοδους , ασχετος που εχει επιλεξει να μην δρασει προς το παρον ) 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. Πέμπτη στις 11:29 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:29 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, noFEARgr είπε just pirate dude ... Η αγορασε κανονικα , συγγνωμη αλλα προτιμας να κανεις ολα αυτα για να γλυτωσεις μερικα ευρω ( η οποια συμπεριφορα επηρεάζει τα ατομα που πραγματικα δεν εχουν απο αυτες τις περιοχες , ολο και περισσοτερα παιχνιδια βγαζουν το region pricing ) ; Και να εισαι στο ελεος του steam ( το οποιο σιγουρα γνωριζει ποια ατομα χρησημοποιουν τετοιους μεθοδους , ασχετος που εχει επιλεξει να μην δρασει προς το παρον ) Ότι να ναι πραγματικά. Ναι μερικά € γλυτώνεις, έγινε. Έχει κουράσει αυτός ο αντίλογος με τα επιχειρήματα της πλάκας και της ηθικολογίες όμως πραγματικά. Μπράβο σου που αγοράζεις στην τοπική τιμή, όχι μπράβο, άσε τους άλλους όμως να κάνουν ότι θέλουν. Κάθε φορά που γίνεται αυτή η κουβέντα θα πεταχτεί και ένας να κουνήσει το δάχτυλο. Παιδιά κουμάντο στα πορτοφόλια σας! Απλά τα πράγματα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:33 μμ από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosild Δημοσ. Κυριακή στις 09:37 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:37 μμ Στις 31/10/2024 στις 6:38 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Εφφτταασεεεε! Κοίταξε, δεν είναι κάτι απόλυτο @manolis27 για να υπάρξει μια απάντηση. Σε άλλα παιχνίδια είναι Τουρκία (που πλέον χρεώνει με αμερικανικά δολάρια και δεν είναι πια τόσο φτηνή), σε άλλο η Ινδία, σε άλλο η Ουκρανία, σε άλλο η Ρωσία, άλλο η Κίνα και άλλο η Βραζιλία. Δες πχ το dirt rally 2, στην Ινδία κάνει 0.69€ και είναι το πιο φτηνό τώρα στις εκπτώσεις. Το black ops 6 έχει 61€ Ινδία και 53€ στην Βραζιλία που είναι το πιο φτηνό. Νομίζω καταλαβαίνεις τι λέω. Εγώ το έχω Ινδία μόνιμα μιας και εκεί συνήθως είναι σχεδόν πιο φτηνά σταθερά και συμφέρει πιο πολύ αν πληρώνεις με skrill, έτρωγες στην αλλαγή ισοτιμίας κάποια cents έξτρα και αυτό ήταν. Τώρα μόνο gift cards. Σημείωση, δε μπορείς να αλλάζεις region κάθε τρείς και λίγο, μιας και κλειδώνει σε ένα για 3 μήνες μέχρι να μπορείς να το αλλάξεις. Το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι η αρχική πληρωμή που πρέπει να γίνει για να αλλαχτεί το region, μιας και πρέπει να γίνει μια πληρωμή με τοπικό νόμισμα, οι δικές μας κάρτες δε περνάνε. Με Ινδία το έκανα με το skrill, και συνέχιζα να πληρώνω με αυτό, αλλά πλέον το έχουν βγάλει σα τρόπο πληρωμής, οπότε αν κάποιος πει να μεταφερθεί εκεί, θα πρέπει να βρει από τρίτους που πάνε λογαριασμούς εκεί με ότι κόστος βρει. (Να υπήρχε ακόμα το skrill να σε πήγαινα εγω ευχαρίστως ) Μετα παίρνεις steam gift κάρτες από το eneba και όχι από το g2a και φορτώνεις τον λογαριασμό σου. Βέβαια και αυτό χρηματιστήριο είναι, ανάλογα με την ζήτηση ανεβάζουν τις τιμές, οπότε πρέπει να δεις με την ισοτιμία τι σε συμφέρει, γιατί κάποιες φορές είναι πιο συμφέρουσα λύση να αγοράσεις κλειδί απλώς. Επίσης ναι είναι safe. Από το 2015 "ταξιδεύω" και όλα οκ. Για Τουρκία έχω να σας πάω κάρτα ή αν θέλετε δική σας, ορίστε αυτή εδώ να το κάνετε μόνοι σας. Όλα αυτά αν μεταφέρεις τον υπάρχον λογαριασμό σου. Για δημιουργία νέου στη χώρα που θες δε ξέρω, δε το έχω κάνει, θέλω έναν λογαριασμό να έχω. Κανά δύο ερωτήσεις.. 1) Η Ουκρανία ίσως δεν έχει καλύτερες τιμές ως μέσο όρο? 2) Την πρώτη αγορά με προφανώς την κάνεις με VPN. Μπαίνεις στην εφαρμογή ή στην ιστοσελιδα του Steam για την αγορά? 3) Εαν την 2η φορά θελήσεις να αγοράσεις ένα παιχνίδι (π.χ. με gift card), μπαίνεις πάλι με VPN για την 2η σου αγορά ή δεν σε ενδιαφέρει εφόσον το region έχει ήδη κλειδώσει στην άλλη χώρα από την 1ή σου αγορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. Κυριακή στις 10:18 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:18 μμ Αν πληρώσεις με δώροκάρτα δε χρειάζεται μετά vpn την αγοράζεις και τη βαζεις. Μόνο στην αρχή για να κάνεις την εγγραφή και να πάρει τη χώρα. Αν κάνεις πληρωμή με κάρτες μπλέκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. Δευτέρα στις 01:27 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 01:27 πμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nikosild είπε Κανά δύο ερωτήσεις.. 1) Η Ουκρανία ίσως δεν έχει καλύτερες τιμές ως μέσο όρο? 2) Την πρώτη αγορά με προφανώς την κάνεις με VPN. Μπαίνεις στην εφαρμογή ή στην ιστοσελιδα του Steam για την αγορά? 3) Εαν την 2η φορά θελήσεις να αγοράσεις ένα παιχνίδι (π.χ. με gift card), μπαίνεις πάλι με VPN για την 2η σου αγορά ή δεν σε ενδιαφέρει εφόσον το region έχει ήδη κλειδώσει στην άλλη χώρα από την 1ή σου αγορά? 1)Όπως έγραψα, πλήρωνα με skrill στην Ινδία, οι άλλες χώρες δε ξέρω τι έχουν ως μέσο πληρωμής και δε μπλέκω γιατί πλέον δεν έχω τρόπο να γυρίσω Ινδία. Τώρα απλώς παίρνω gift cards από το eneba και βάζω. Δεν είναι μόνο να είναι φτηνή η χώρα, είναι και οι κάρτες πόσο κοστίζουν. 2) Είτε εφαρμογή είτε από browser, το ίδιο είναι Την πρώτη φορά ναι θες VPN και ένα τοπικό τρόπο πληρωμής είτε τοπική κάρτα είτε PayPal/Skrill (αν έχει η χώρα), αν πάντα μιλάμε για να αλλάξεις region( από Ελλάδα » Ινδία), για δημιουργημένο λογαριασμό στη χώρα που θες δε γνωρίζω. 3) Δε χρειάζεται ξανά, μόνο τη πρώτη αγορά. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:52 πμ από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosild Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Έκανα 2 καινούργιους λογαριασμούς (τον βασικό Ελληνικό δεν ήθελα να τον πειράξω, τουλάχιστον όχι ακόμη..) : 1) Ουκρανία 2) Ινδία Και τους δυό με VPN, αγορά gift cards από ENEBA, εξαργύρωση τους στους 2 λογαριασμούς και έπειτα αγορά από 1 παιχνίδι και στους δύο λογαριασμούς. Μέχρι στιγμής όλα πήγαν καλά. (Το Ινδικό υποστηρίζει και SKRILL, το Ουκρανικό όχι) Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από nikosild Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα