dalan2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 https://www.partitionwizard.com/partitionmagic/steam-error-initializing-or-updating-transaction.html @generalb31 για δες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 36 λεπτά πριν, dalan2007 είπε https://www.partitionwizard.com/partitionmagic/steam-error-initializing-or-updating-transaction.html @generalb31 για δες δυστυχως δεν.....εχει φαει σκαλωμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Αν εισαι σε beta λενε οτι το κολλαει..δλδ να βγεις και θα διορθωθει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, dalan2007 είπε Αν εισαι σε beta λενε οτι το κολλαει..δλδ να βγεις και θα διορθωθει Ουτε beta εχω....θα δειξει αυριο αν στρωσει ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnusmach Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 καλημερα! νεος στο τοπικ εχω σε steam funds 140$ περιπου. θελω να ρωτησω αν μπορω να τα κανω withdraw με καποιο τροπο...ξερει κανεις αν γινεται κατι τετοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 "Νόμιμα" δεν μπορείς. Παλαιότερα θα σου έλεγα ότι θα ήταν πολύ εύκολο να πραγματοποιήσεις Online αγοραπωλησίες. Δηλαδή κάνεις gift παιχνίδια εισπράττοντας το αντίστοιχο ποσό (ή λίγο λιγότερο για να είναι πιο ελκυστική η προσφορά) από τον αγοραστή. Όμως η Valve έχει βάλει ένα αυτόματο σύστημα για να καταπολεμήσει αυτό που περιγράφω, και είναι αρκετά αυστηρό ώστε να παίρνει σβάρνα και να μπλοκάρει ακόμα και ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να κάνουν δώρα σε φίλους τους (πόσο μάλλον σε εσένα που θα ήθελες να πουλήσεις). Η μόνη σίγουρη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να βρεις στον περίγυρό σου άτομα που θέλουν παιχνίδια steam και να τους τα κάνεις δώρο, εισπράττοντας στο χέρι το αντίστοιχο ποσό. Μπορεί και πάλι να φας block σε gifts κάποια στιγμή. Απλά επειδή θα είσαι face to face με το φίλο που συναλλάσσεσαι θα μπορεί να υπάρχει συνεννόηση αν συμβεί αυτό. Υπάρχει επίσης και κάτι άλλο που δεν το προτείνω: αγοράζεις κάποιο ακριβό skin από το market. Μετά ψάχνεις σε κάποιο third party trading site να πουλήσεις το skin αυτό με δυνατότητα ανάληψης των λεφτών σου. Μπορεί να το πουλήσεις φθηνότερα και να χάσεις λεφτά. Ουσιαστικά πρόκειται για "ξέπλυμα" χρήματος κατά κάποιο τρόπο και έχει αρκετό ρίσκο μιας και Α) θα πρέπει να βρεις αγοραστή που να θέλει να αγοράσει αυτό που έχεις Β) μπορεί να φας scam γιατί κατά τη γνώμη μου κανένα third party site δεν είναι 100% εμπιστεύσιμο. Κυρίως λόγω του Β) εγώ δεν θα ακολουθούσα τη μέθοδο αυτή. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 εκπτωσεις steam απο 21 εως 28 Νοεμβριου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, dalan2007 είπε εκπτωσεις steam απο 21 εως 28 Νοεμβριου Άντε μπας ξοδέψουμε κάνα φράγκο ρε παιδί μου! 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 εγω τα χανω δυστυχως...ελπιζω των χριστουγεννων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, dalan2007 είπε εγω τα χανω δυστυχως...ελπιζω των χριστουγεννων Πλάκα έκανα προφανώς, δε νομίζω να χάνεις κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Τα Steam awards τελείωσαν; Δεν τελειώνουν σήμερα στις 20:00? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, Chaos3X είπε Τα Steam awards τελείωσαν; Δεν τελειώνουν σήμερα στις 20:00? Ναι τελείωσαν τα nominations μαζί με τα autumn sales, δηλαδή χθες 28/11 στις 20.00. 2 Γενάρη θα ανακοινωθούν οι νικητές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ποπο, πρώτη φορά που ξέχασα να ψηφίσω, ευχαριστώ φίλε. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από Chaos3X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αλητεία! Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από xtrmsnpr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ωραια πηγε και φετος λιγοτερα παιχνιδια απο περσι αλλα περισσοτερος χρονος σε καποια. Καλα το lawn mowing χτυπαει λιγακι. Ελπιζω σε μια ακομα καλυτερη χρονια gaming για το 2024. To 21 νεα παιχνιδια ειναι απο αυτα που ξεκινησαμε να παιζουμε φετος και οχι αυτα που αγορασαμε προφανως μιας και προσθεσα πανω απο 300 παιχνιδια για το 2023 στη συλλογη. Γενικα επειδη τα κανω 100% τα περισσοτερα δεν παιζω πολλα ειδικα αν πιασω μεγαλα εξου και τα μονο 32 που επαιξα. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από Arkin 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα