Προς το περιεχόμενο

Steam - Official Topic

aliakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Δεν έχει κάποια τέτοια ρύθμιση, αλλά μπορείς να πειράξεις μόνος σου το αρχείο όπως γράφουν εδώ: https://steamcommunity.com/discussions/forum/10/135510669600532934/

Το διάβασα αλλά προτιμω να τα αφήνω άθικτα τέτοιου είδους αρχεία.

Έχεις να προτείνεις κανέναν άλλον καλύτερο τρόπο να βλέπω τα fps και όσο πιο light γίνεται για το σύστημα;

Βρήκα δύο τρόπους, δεν ήξερα ότι υπήρχαν καν.

1. Σε Windows 11 στην Microsoft Game bar στο εικονίδιο performance και επιλέγεις από εκεί.

2. Από το Nvidia Geforce experience πας hud layout, performance και επιλέγεις fps, basic και άλλες διαφορες επιλογές ανάλογος τι χρειάζεσαι να βλέπεις. 

Το nvidia experience βασικά δε το έχω, επιλέγω μόνο τους drivers κάθε φορά για εγκατάσταση. Αν αξίζει να το εγκαταστήσω.

Επεξ/σία από Ronnie1985
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

29 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Το διάβασα αλλά προτιμω να τα αφήνω άθικτα τέτοιου είδους αρχεία.

Έχεις να προτείνεις κανέναν άλλον καλύτερο τρόπο να βλέπω τα fps και όσο πιο light γίνεται για το σύστημα;

Βρήκα δύο τρόπους, δεν ήξερα ότι υπήρχαν καν.

1. Σε Windows 11 στην Microsoft Game bar στο εικονίδιο performance και επιλέγεις από εκεί.

2. Από το Nvidia Geforce experience πας hud layout, performance και επιλέγεις fps, basic και άλλες διαφορες επιλογές ανάλογος τι χρειάζεσαι να βλέπεις. 

Το nvidia experience βασικά δε το έχω, επιλέγω μόνο τους drivers κάθε φορά για εγκατάσταση. Αν αξίζει να το εγκαταστήσω.

Υπάρχει και το Fraps

https://fraps.com/

• Moderators
Στις 28/3/2023 στις 10:16 ΜΜ, Thresh είπε

Αναρωτιέμαι τι σημαίνει αν υπάρχουν παλιά Steam games που δεν έχουν καλή ή ίσως καθόλου(;) συμβατότητα με Windows 10+ και δεν έχουν ενημερωθεί για χρόνια. Απλά παύουν να δουλεύουν ή θα βάλουν από το Steam κάποιο "run in Windows xx compatibility mode" (ίσως πιο σωστά υλοποιημένο από αυτό που προσφέρει η ίδια η MS :P). 

Από την άλλη, το θέμα αυτό αργά η γρήγορα θα παρουσιαζόταν, και το πιο σοβαρό πρόβλημα που είχα με παιχνίδι στο Steam (προσωπικά) που σταμάτησε να τρέχει, αφορούσε ενημερωμένο driver της AMD (που από όσο ξέρω δεν διόρθωσε ποτέ) και όχι έκδοση Windows.

• 2 μήνες μετά...

Αγόρασε κατά λάθος η γυναίκα 4 25αρες κάρτες Steam, τις οποίες δεν χρειάζομαι (δεν έχω καν λογαρισμό Steam)

Το κατάστημα που τις προμηθεύτηκε της είπε πως είναι non-refundable!

Υπάρχει τρόπος ανταλλαγής με κάποια psn card? Με κάποιο τρόπο να πουληθούν?

Έχω βάλει και μια αγγελία εδώ στο Forum αλλά δεν πιστεύω να δουλέψει

Μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

33 λεπτά πριν, qbalaskas είπε

Αγόρασε κατά λάθος η γυναίκα 4 25αρες κάρτες Steam, τις οποίες δεν χρειάζομαι (δεν έχω καν λογαρισμό Steam)

Το κατάστημα που τις προμηθεύτηκε της είπε πως είναι non-refundable!

Υπάρχει τρόπος ανταλλαγής με κάποια psn card? Με κάποιο τρόπο να πουληθούν?

Έχω βάλει και μια αγγελία εδώ στο Forum αλλά δεν πιστεύω να δουλέψει

Μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σου έστειλα πμ φίλε μου ενδιαφέρομαι. 

• Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Έχασα τον λογαριασμό μου στην rockstar και έφτιαξα έναν νέο, όμως ο παλιός είναι ακόμα συνδεδεμένος στο steam όπου έχω το red dead redemption 2 και δεν μπορώ να το ανοίξω γιατί μου λέει ότι έχω άλλον λογαριασμό συνδεδεμένο και δεν με αφήνει να βάλω τον καινούργιο, προσπαθώ εδώ και μια ώρα να βρω πως μέσα από το steam θα αποσυνδεσω τον παλιό rockstar λογαριασμό για να μπορέσω επιτέλους να παίξω, αλλά δεν μπορώ να το βρω ούτε από chat gpt ούτε από το google, γιατί μου λέει πήγαινε settings > account > connected accounts > βρες τον rockstar λογαριασμό και πάτα "αφαίρεση λογαριασμού , το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά την επιλογή connected accounts όπου και αν κοίταξα, μια φωτογραφία θα βοηθούσε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να κανεις ενα ticket μαζι με μια φωτο στην Rockstar και να ζητησεις να σου κανουν unlink το steam account η να ζητησεις διαγραφη του παλιου σου λογαριασμου.

Το εκανα και εγω πριν μια εβδομαδα και περιμενω να μου απαντησουν,θελει χρονο γιατι δεν το κανουν αμεσως.

For Steam Accounts

Please submit a support request to disconnect your Steam account from your Social Club account with the following information. 

• The nickname for the Social Club account you want unlinked
  • The Steam ID64 for the Steam account you want unlinked:
    • Sign in to Steam
    • Under View > Settings > Interface select 'Display Steam URL address bar when available'
    • Select OK
    • Under your Profile Name select Profile
    • Select Edit Profile in the top-right
    • Clear any Custom URL settings from your profile
    • Select Save Changes
    • Under your Profile Name and Select Profile again
    • Copy the URL displayed at the top of the screen
      (e.g. https://steamcommunity.com/profiles/76561197960287930 )
      The long number at the end of this URL is your SteamID
  • A screenshot showing your profile logged into Steam with your Steam Profile and SteamID clearly visible on the screen.

Επεξ/σία από optimus prime

5 ώρες πριν, optimus prime είπε

Πρεπει να κανεις ενα ticket μαζι με μια φωτο στην Rockstar και να ζητησεις να σου κανουν unlink το steam account η να ζητησεις διαγραφη του παλιου σου λογαριασμου.

Το εκανα και εγω πριν μια εβδομαδα και περιμενω να μου απαντησουν,θελει χρονο γιατι δεν το κανουν αμεσως.

For Steam Accounts

Please submit a support request to disconnect your Steam account from your Social Club account with the following information. 

• The nickname for the Social Club account you want unlinked
  • The Steam ID64 for the Steam account you want unlinked:
    • Sign in to Steam
    • Under View > Settings > Interface select 'Display Steam URL address bar when available'
    • Select OK
    • Under your Profile Name select Profile
    • Select Edit Profile in the top-right
    • Clear any Custom URL settings from your profile
    • Select Save Changes
    • Under your Profile Name and Select Profile again
    • Copy the URL displayed at the top of the screen
      (e.g. https://steamcommunity.com/profiles/76561197960287930 )
      The long number at the end of this URL is your SteamID
  • A screenshot showing your profile logged into Steam with your Steam Profile and SteamID clearly visible on the screen.

Και αυτό πήγα να το κάνω, αλλά δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή display steam url 

10 λεπτά πριν, Otoulhs είπε

Και αυτό πήγα να το κάνω, αλλά δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή display steam url 

Ενεργοποίησε το μέσα από τις ρυθμίσεις του steam. Αλλιώς κάνε τη διαδικασία από browser.

• Moderators

Μπορεί κάποιος να μου πει με απλά και κατανοητά λόγια, πως γίνεται να παίζουμε ταυτόχρονα δύο άτομα σε δύο διαφορετικές συσκευές; 

Γίνεται με το ίδιο Steam account ή θέλει δύο διαφορετικά υποχρεωτικά; Επειδή θέλω να αποφύγω να φτιάξω account στον μικρό, υπάρχει τρόπος να γίνεται στο ίδιο account; 

Παίζει κατά βάση στο Steam Deck και εκνευρίζομαι που δεν μπορώ να παίξω την ίδια στιγμή στο macbook/desktop μου, αλλά από την άλλη δεν θέλω να του φτιάξω από τόσο νωρίς δικό του account.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...