Προς το περιεχόμενο

Steam - Official Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Το Phantom Brigade πολύ καλό. Δεν έχω παίξει πολύ παιχνίδια με τη θεματολογία του βέβαια για να συγκρίνω. Νήμα δεν έχει εδώ;

Δεν θυμάμαι να έχουμε κάνει.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα περίεργο που μου έτυχε σήμερα. 

Είχα πάρει όταν είχε βγει για PC το Resident Evil Origins Collection και αποφασίζω σήμερα να τα περάσω στο Steam. 

Βάζω τον κωδικό για το Resident Evil και μου βγάζει πως έχει ήδη εξαργυρωθεί από άλλο λογαριασμό. Σκέφτομαι πως μάλλον άργησα πολύ και δεν ισχύει πλέον. Βάζω όμως για το Zero και περνάει κανονικά. Δοκιμάζω πάλι του 1 μήπως πάτησα κάτι λάθος και πάλι τα ίδια. 

Προφανώς το παιχνίδι είχε έρθει σφραγισμένο και ποτέ κανείς δεν το έχει ακουμπήσει πέρα από εμένα. 

Έχει τύχει τίποτα σχετικό σε κάποιον άλλον? Να έχει άραγε νόημα να μιλήσω με support μετά από τόσα χρόνια? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Ένα περίεργο που μου έτυχε σήμερα. 

Είχα πάρει όταν είχε βγει για PC το Resident Evil Origins Collection και αποφασίζω σήμερα να τα περάσω στο Steam. 

Βάζω τον κωδικό για το Resident Evil και μου βγάζει πως έχει ήδη εξαργυρωθεί από άλλο λογαριασμό. Σκέφτομαι πως μάλλον άργησα πολύ και δεν ισχύει πλέον. Βάζω όμως για το Zero και περνάει κανονικά. Δοκιμάζω πάλι του 1 μήπως πάτησα κάτι λάθος και πάλι τα ίδια. 

Προφανώς το παιχνίδι είχε έρθει σφραγισμένο και ποτέ κανείς δεν το έχει ακουμπήσει πέρα από εμένα. 

Έχει τύχει τίποτα σχετικό σε κάποιον άλλον? Να έχει άραγε νόημα να μιλήσω με support μετά από τόσα χρόνια? 

Αν το έκανες redeem σε άλλο account? Λόγω gdpr δε θα σου πούνε το άλλο account που έχει μπει το κλειδί.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
8 hours ago, xtrmsnpr said:

Αν το έκανες redeem σε άλλο account? Λόγω gdpr δε θα σου πούνε το άλλο account που έχει μπει το κλειδί.

Εννοείς να δοκιμάσω σε άλλο λογαριασμό? 

Προς το παρόν έστειλα στην Capcom πιο πολύ από περιέργεια μήπως μου πουν αν υπήρχαν και άλλα τέτοια κρούσματα. 

Δεν με απασχολεί τόσο να βρω που έχει γίνει ενεργοποίηση απλά μου έκανε εντύπωση αφού πρακτικά ο κωδικός ήταν από σφραγισμένο φυσικό αντίτυπο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NickTG είπε

Εννοείς να δοκιμάσω σε άλλο λογαριασμό? 

Προς το παρόν έστειλα στην Capcom πιο πολύ από περιέργεια μήπως μου πουν αν υπήρχαν και άλλα τέτοια κρούσματα. 

Δεν με απασχολεί τόσο να βρω που έχει γίνει ενεργοποίηση απλά μου έκανε εντύπωση αφού πρακτικά ο κωδικός ήταν από σφραγισμένο φυσικό αντίτυπο. 

Εννοει μηπως καταλαθος εσυ το εχεις βαλει σε αλλο account.

Δημοσ.

έκανα βλακεια να χρησιμοποιήσω κοινό φάκελο σε φορητό σκληρό δίσκο για δύο υπολογιστές, έναν με W10 και ένα με Ubuntu μέσω Steam Linux +Proton. 

Το δεύτερο ανακάτεψε τα αρχεία και έτσι όταν  ξαναεβαλα το δίσκο στα W10 έπρεπε να ξανακατεβάσει τα μισα παιχνίδια,ακόμη και όταν είχα απενεργοποιησει το proton στο δεύτερο. 

Αν και πιο άνετα είναι να έχω λαπτοπ και desktop ανοιχτά ταυτόχρονα, παρα να παίζω μέσω proton. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή εχω να αγοράσω πολύ καιρό παιχνίδι από το steam, η επιλογή paysafe card υπαρχει ακόμα και αν ναι από εδώ Ελλάδα τις εγκρίνει κανονικά; 

Δημοσ.
8 minutes ago, Ronnie1985 said:

Καλησπέρα, επειδή εχω να αγοράσω πολύ καιρό παιχνίδι από το steam, η επιλογή paysafe card υπαρχει ακόμα και αν ναι από εδώ Ελλάδα τις εγκρίνει κανονικά; 

Ναι, κανονικότατα. Απλώς πλέον χρειάζεται και λογαριασμός myPaysafe.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Ναι, κανονικότατα. Απλώς πλέον χρειάζεται και λογαριασμός myPaysafe.

Έχουν αλλάξει κάτι στη paysafe? Οκ account έχω από παλιά αλλά τώρα κάπου πήρε το μάτι μου να αναφέρουν για τέλη 3 ευρώ απ' τον δεύτερο μήνα, αν δεν έχεις πραγματοποιήσει αγορά τους τελευταίους 12 μήνες και κάτι τέτοια διαφορά.

Αν είναι να χρεωνομαστε για να διατηρούμε το λογαριασμό στη paysafe (ενώ παλιά θυμάμαι ήταν free) καλύτερα να αγοράσω με άλλη μέθοδο. Εκτός και αν έχω καταλάβει κάτι λάθος.

Δημοσ.

Αυτό που λέει είναι ότι αν για 12 μήνες δεν πληρώσεις τίποτα με paysafe, θα αρχίσει να σου τρώει λεφτά ανά μήνα. Πάντα σου έτρωγε λεφτά μετά από κάποιο διάστημα αν άφηνες υπόλοιπο στον λογαριασμό για πολύ καιρό απ' ό,τι θυμάμαι. Παλιότερα είχα χάσει κάτι ψιλά έτσι. Τώρα περιστασιακά χρησιμοποιώ και δεν αφήνω ποτέ υπόλοιπο οπότε δεν γνωρίζω τι ισχύει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχετε κανενα θεμα με το steam; Δεν μου κανει κανενα update στα παιχνιδια και μου δινει μηνυμα "απροσιτοι διακομιστες περιεχομενου". Εχω κανει restart και πισι και steam. 

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το fps counter που έχει build in το steam μιας και δε θέλω έξτρα προγράμματα για αυτή τη δουλειά πχ rivatuner. Το έχω να εμφανίζεται πάνω αριστερά.

Το θέμα είναι ότι μου φαίνεται αρκετά μικρό. Παίζω σε 34 ultrawide οθόνη. Κοίταξα λίγο μέσα στα settings αλλά δε βρήκα κάτι. Μόνο από κάτω λέει για περισσότερο contrast το οποίο δε το δοκίμασα μιας και φαντάζομαι δε κάνει αυτό που ζητάω. Είναι κάπου αλλού και δε το βρίσκω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...