xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, SammarcoBeats είπε παιδια θελώ να ρωτησω κατι. γιατι οι τιμες στο steam σε αργεντινο νομισμα ars ειναι τοσο χαμηλες σε σχεση με τις αλλες ευρωπαικες χωρες; πχ σε ευρω εχω δει καπια παιχνιδια να κανουνε 50 και 70 ευρω ,και στο ars εχω δει να κοστιζουν απο 40 ευρω και κατω. πχ το παιχνιδι days gone σε ευρω κανει στα 50 ευρω ενω σε αργεντινο νομισμα κανει στα 3500 ars γιατί είναι άλλοι οι μισθοί εκεί και είναι πιο αδύναμο νόμισμα, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. μπήκα στον 4ο σερί χρόνο που έχω τον λογαριασμό μου Ινδία και ψωνίζω φτηνά, άσε να λένε. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2021 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε γιατί είναι άλλοι οι μισθοί εκεί και είναι πιο αδύναμο νόμισμα, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. μπήκα στον 4ο σερί χρόνο που έχω τον λογαριασμό μου Ινδία και ψωνίζω φτηνά, άσε να λένε. Κανένας σας δεν κατάλαβε ποιος είναι ο παραπάνω χρήστης; 😛 Spoiler Χρυσός καπετάνιος. Rings any bells ? Spoiler Παρακαλώ όπως αφαιρεθεί το μήνυμά μου εφόσον είναι τελείως offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 εν τω μεταξυ,ξερουμε ποτε θα γινει το φετινο steam summer sale? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Σιγά τα sales που έχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, sleepychris είπε εν τω μεταξυ,ξερουμε ποτε θα γινει το φετινο steam summer sale? Steam Summer Sale 2021: June 24th - July 8th, 2021 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Κι αν γίνει...τι να το κάνεις?! Άλλη μια χρονιά fail θα είναι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Steam is making it harder to get cheap games from other regions Λες και είχαμε καημό να αλλάζουμε χώρες, όχι να μείνουμε σε μια 😝 Επίσης ξεκίνησαν τα steam summer sales 2021 και διαρκούν μέχρι 8/7. https://steamdb.info/sales/ Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 9 παιχνίδια από τη Wishlist μου σε ιστορικό χαμηλό στο Steam και μερικά ακόμη το χάνουν για 5-10 λεπτά, καθόλου άσχημα. Να είχα και χρήματα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DisasterMaster Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μεταφορα Steam Games Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω. Έχω κατι παιχνιδια στο steam μου που δεν παιζω. Τα ειχα αγορασει παλια σε κατι προσφορες. Και προσφατα ενας φιλος εφτιαξε λογαριασμο κ ειδα οτι εχει βαλει στο wishlist του κατι παιχνιδια που εχω. Επειδη εχω δει κατα καιρους να δινουν παιχνιδια steam υπαρχει τροπος να του τα δωσω? Να τα χαρισω. Δεν τα θελω τζαμπα τα χω πλεον. Διαφωτίστε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 οχι δεν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 αν ειναι φιλος σου μπορεις να δεις το family share: https://store.steampowered.com/promotion/familysharing για να παιζει οτι εχεις εσυ και εσυ οτι εχει αυτος 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dnikolidak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Παιδιά μια βοήθεια. Έκλεψαν το steam λογαριασμό του υιού καθώς έκανε βλακεία και έδωσε τα στοιχεία σε fake site. Πώς μπορεί να τον ανακτήσει; Δεν είχε βάλει κινητό ούτε κάρτα. Μόνο κωδικούς από cdkeys. Πώς μπορεί να αποδειχθεί ότι ήταν κάτοχος του λογαριασμού και να του επιστραφεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, dnikolidak είπε Παιδιά μια βοήθεια. Έκλεψαν το steam λογαριασμό του υιού καθώς έκανε βλακεία και έδωσε τα στοιχεία σε fake site. Πώς μπορεί να τον ανακτήσει; Δεν είχε βάλει κινητό ούτε κάρτα. Μόνο κωδικούς από cdkeys. Πώς μπορεί να αποδειχθεί ότι ήταν κάτοχος του λογαριασμού και να του επιστραφεί; Μπορει να κανει recover password με το email του αν εχει δηλωσει πραγματικο email στο steam. Αν του εχουν αλλαξει το email address του λογαριασμου, θα πρεπει να στειλει στο steam support και να τους πει τι εγινε για να τον βοηθησουν (πιθανον μεσω του αρχικου email του λογαριασμου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Αν υπάρχουν και αποδεικτικά παλιότερων συναλλαγών (πχ τα emails με αποδείξεις αγορών) ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dnikolidak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Εκανα το αίτημα στο support εξηγώντας τι έγινε και έστειλα και screenshots apo tis αγορες στο cdkeys me ta game codes. Το θέμα είναι αν το steam αποδεχεται τις αγορές απ το συγκεκριμένο κλειδάδικο σαν αποδείξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα