giorgosmcmc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Επεσε σημερα το steam απογευμα προς βραδακι? Με πεταγε συνεχεια offline, αγανακτησα και τελικα τα παρατησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Σε Windows 10 θέλω να αλλάξω audio output στα Steam games μου πέραν του default. Γίνεται με κάποιον τρόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 27 minutes ago, Malthador said: Σε Windows 10 θέλω να αλλάξω audio output στα Steam games μου πέραν του default. Γίνεται με κάποιον τρόπο; Απο όσο ξέρω μπορείς να αλλάζεις ανά εφαρμογή μέσω του Advanced sound options απο Settings > Sound, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αλλάζοντας το default του Steam Client επηρεάζει και τα παιχνίδια που γίνονται launch μέσω αυτού. Spoiler 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 15 hours ago, Greygore said: Απο όσο ξέρω μπορείς να αλλάζεις ανά εφαρμογή μέσω του Advanced sound options απο Settings > Sound, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αλλάζοντας το default του Steam Client επηρεάζει και τα παιχνίδια που γίνονται launch μέσω αυτού. Reveal hidden contents Θξ μαν, το όρισα εκεί μέσα και έσιαξε. Αν μου βρεις και λύση στο πρόβλημα με το gamepad που έχω, θα σε κεράσω καφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris5321 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε free bundle για το Paladins champions of the Realm https://www.epicgames.com/store/en-US/product/paladins/epic-free-bundle Bundle includes: Androxus and the Huntsman Androxus Skin Strix and the Phoenix Strix Skin Khan and the Royal Guard Khan Skin Furia and the Aurora Furia Skin One Diamond Chest roll Ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να συνδέσουμε το steam με το epic games χωρίς να ξανακατεβάσουμε το παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 38 λεπτά πριν, thodoris5321 είπε Ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να συνδέσουμε το steam με το epic games χωρίς να ξανακατεβάσουμε το παιχνίδι; δεν γνωριζω... νομιζω πως πρεπει να ξανακατεβασεις το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris5321 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Zengar Zombolt είπε δεν γνωριζω... νομιζω πως πρεπει να ξανακατεβασεις το game Λοιπόν, ξεκίνησα να το κατεβάζω μέσω του έπικ για να δημιουργήσει τους φάκελους, αντέγραψα τα αρχεία του παιχνιδιού από steam εκεί που το κατέβαζε, έκλεισα και ξανα άνοιξα το epic store και έκανα verify τα αρχεία οπότε όλα κομπλέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Τυχαία κοίταξα τα downloads σήμερα, και βλέπω 6 τίτλους με updates. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως, αφενός τα updates ήταν προγραμματισμένα για μέρες μετά (από Τετάρτη μέχρι και Κυριακή) αφετέρου ότι δεν έχει κάποια "λογική" ακολουθία η σειρά, εμφανίστηκαν νωρίτερα για update παιχνίδια που πήραν σειρά μετά από τίτλους που εμφανίστηκαν αργότερα. Δεν έχω αλλάξει κάποια επιλογή, ως προς την ενημέρωση των τίτλων. Μήπως έχει τύχει σε κάποιον και ξέρει την απάντηση, γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Snoob, νομίζω λόγω αυτού: https://steamcommunity.com/games/593110/announcements/detail/2074411495515541376 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idefixius Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Έχω στο PC δύο σκληρούς - έναν SSD 256gb (με τα Windows) και έναν HDD 1Tb. Το steam είναι εγκατεστειμένο στον SSD. Μπορώ να εγκαταστήσω τα παιχνίδια του steam στον ΗDD? Ή πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο σκληρό? Στην περίπτωση αυτή, θα μπορούσαν να είναι και το steam και τα παιχνίδια του εγκατεστειμένα στον HDD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, idefixius είπε Έχω στο PC δύο σκληρούς - έναν SSD 256gb (με τα Windows) και έναν HDD 1Tb. Το steam είναι εγκατεστειμένο στον SSD. Μπορώ να εγκαταστήσω τα παιχνίδια του steam στον ΗDD? Ή πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο σκληρό? Στην περίπτωση αυτή, θα μπορούσαν να είναι και το steam και τα παιχνίδια του εγκατεστειμένα στον HDD? Μπορείς να έχεις σε όποιο δίσκο και σε όσους δίσκους θες ξεχωριστό library. σου παραθέτω βίντεο πως θα το κάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 https://www.talkesport.com/satire/elon-musk-buys-steam-deletes-csgo/ Γέλιο 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkfate Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) να κανω μια ερωτηση ? Ποιο ,ημερομηνια του μαιου το steam κανει εκπτωσεις σε ολα τα παιχνιδια?? Θελω να πω μαιοο και αυγουστο κανει εκπτωσεις σε ολα τα παιχνιδια του?? Π{οτε εχουμε τα εξωφρενικα steam sales σε ολα τα παιχνιδια στο steam,>?>> Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από darkfate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 23 Ιουνιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkfate Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, firepc είπε 23 Ιουνιου στις 23 Ιουνιου τις τιμες στα παιχνιδια τις ριχνει παρα πολυ σε σχεση με το https://store.steampowered.com/sale/goldenweek2020?snr=1_4_4__40_2 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα