Προς το περιεχόμενο

Steam - Official Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τα παιχνιδια που εχω αγορασει και εγαταστησει στο Desktop από το Steam θα μπορεσω να τα εγκαταστησω και στο Laptop αν παρω?

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
καμιά ιδέα παιδιά γιατί δεν ξεκινάνε τα : metro 2033 και dead island?

σε windows 8 με τελευταίους drivers και έχω περάσει από την αρχή directX και Physx...

και να σημειώσω ότι το metro 2033 πριν κάνω format από windows 8 πάλι έπαιζε μια χαρά.... :S
Δημοσ.

καμιά ιδέα παιδιά γιατί δεν ξεκινάνε τα : metro 2033 και dead island?
σε windows 8 με τελευταίους drivers και έχω περάσει από την αρχή directX και Physx...
και να σημειώσω ότι το metro 2033 πριν κάνω format από windows 8 πάλι έπαιζε μια χαρά.... :S

Το metro που μου ετυχε εμένα ξεκόλησε μετα απο επανεγκατασταση.

Δημοσ.

Δοκιμάσε να ξεκινήσεις τα game που αναφέρεις με απενεργοποιημένο το enable steam community μήπως σου κάνει αυτό το πρόβλημα.  Αυτή την επιλογή θα την βρεις με δεξί κλικ στο game στα properities και στην πρώτη καρτέλα

Δημοσ.
έκανα format και το dead island συνεχίζει τα ίδια... :/ το metro 2033 το περνάω τώρα οποτε θα ξέρω πιο μετά.

καμια άλλη ιδέα για το dead island? τσάμπα τα λεφτά που έδωσα δηλαδή έλεος :/
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι λειτουργούν σε windows 8 αυτά τα παιχνίδια; μπορεί να είναι απλά ασύμβατα με το λογισμικό.

Δημοσ.
το metro 2033 παίζει σίγουρα σε windows 8,την πρώτη φορα έπαιζε μια χαρά μετά χρειάστηκε να κάνω format και δεν έπαιζε.

τώρα το ξαναπερνάω να δω...

πάντως το dead island διάβασα ότι παίζει σε windows 8,τώρα αν αληθεύει δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. :/
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

O σκληρός οδεύει στα όριά του και ετοιμάζομαι να εγκαταστήσω ένα-δύο μεγάλα παιχνίδια. Προσανατολίζομαι σε δεύτερο σκληρό. Η ερώτηση είναι η εξής: πώς επιλέγω σε ποιο δίσκο θα αποθηκεύει τα παιχνίδια το Steam;

Δημοσ.

Ρε παιδια γινεται να κανω αγορα ενος παιχνιδιου μεσω paypal στο steam account μου χωρις να αποθηκευσει στοιχεια paypal η προσωπικα στοιχεια μετα την αγορα ή αναγκαστικα τα κραταει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...