Aruil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 17 Σεπτεμβρίου η beta για την κανούρια library. https://steamcommunity.com/games/593110/announcements/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να πάει reddit, πρακτικά σημαίνει ότι αν σηκώσεις store page πρέπει να κάνεις release την ίδια μέρα με άλλα stores ή αν υπάρχει ήδη σε άλλο store εντός 30 ημερών από όταν ανέβει η σελίδα. Edit: Δεν το έκανα edit στο προηγούμενο μου post γιατί έχει περάσει πολλής καιρός και είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα. Αν έπραξα κακώς... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από Aruil 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Και είναι live(beta). Οδηγίες και πληροφορίες στην ανακοίνωση. https://steamcommunity.com/games/593110/announcements/detail/2885041763127316560 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Άριστα έπραξαν. Και τα δικά τους συμφέροντα να προστατέψουν και, κυρίως, αυτό που μας ενδιαφέρει, να μην εξαπατώνται οι χρήστες. Στήσαμε ολόκληρες κοινότητες, στηρίξαμε ποικιλότροπα με ρητές διαβεβαιώσεις και πήραν τα λεφτά οι έξυπνοι και πήγαν στο EGS. Θέλουν EGS, με γεια τους, με χαρά τους, ας πάνε μόνο εκεί αφού είναι "καλύτερα", αλλά επιτέλους να παίξουν με ανοιχτά χαρτιά: όχι "θα πάρετε κλειδί στο Steam" και μετά "με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω". 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Φοβερή αναβάθμιση η library που πλέον έχει και μια εικόνα με τα game που έχεις ιδίως για όσους από εμάς έχουμε μεγάλες βιβλιοθήκες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να βάλει custom artwork για τα tiles (γιατί δυστυχώς πολλοί developers δεν έχουν βάλει ακόμα) βρήκα για αρκετά από τα παιχνίδια μου από εδώ: https://www.igdb.com/discover Το μέγεθος είναι αρκετά κοντά αν και όχι τέλειο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.enternity.gr/Article/Games/News/Γαλλικό-δικαστήριο-αναγνωρίζει-το-δικαίωμα-μεταπώλησης-ψηφιακών-τίτλων/55593.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AndreasBoo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) το steam είναι down σχεδόν σε όλη την ευρωπη πριν λιγο ηταν στο 80% Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από AndreasBoo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι εγινε ρε παιδια με το steam? Τρομαξα μηπως επαθε κατι το account μου, εχετε κι εσεις προβλημα? Εχω κανει 10 επανεκινησεις το modem και δε λεει να μπει. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Τι παιζει με το steam ξερει κανεις να μας πει, εχω κανει 3 φορες επαννεκινηση του υπολογιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Το έχει ποστάρει ο φίλος πιο πάνω ρε παίδες ότι έχει πέσει σε όλη την Ευρώπη, τι σας δυσκολεύει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 αυτα ειναι! να εχεις μεινει μεσα Σαββατοβραδο τα παιδια να κοιμουνται νωρις για πρωτη φορα, να εχεις ενα καρο παιχνιδια και να μην μπορεις να παιξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 τωρα μου βγάζει οτι το pasword ειναι λαθος, εσεις μπαίνετε κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Κανονικότατα, από πολύ νωρίς το πρωί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Να ρωτήσω κάτι ενώ έχω ανάλυση 2560*1440 και ξεκινάω το NBA2K19 μου γυρνάει το παιχνίδι σε 1920*1080. Γιατί ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα