Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ερώτηση αν ξέρει κάποιος, βλέπω στο steam έχει το Hitman 2 starter pack στα 11.99€ αν το αγοράσω αυτό ΣΥΝ το expansion pack θα λειτουργήσει ώστε να μου ανοίξει όλο το περιεχόμενο στο παιχνίδι η όχι; ακυρο, το λεει στο steam οτι θα πρέπει να έχεις την βασική εκδοση. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από Xristaras12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 30 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε ερώτηση αν ξέρει κάποιος, βλέπω στο steam έχει το Hitman 2 starter pack στα 11.99€ αν το αγοράσω αυτό ΣΥΝ το expansion pack θα λειτουργήσει ώστε να μου ανοίξει όλο το περιεχόμενο στο παιχνίδι η όχι; ακυρο, το λεει στο steam οτι θα πρέπει να έχεις την βασική εκδοση. Το Starter pack είναι δωρεάν νομίζω, που το είδες 11,99; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Το Starter pack είναι δωρεάν νομίζω, που το είδες 11,99; miami pack η καπως έτσι, όπως και να έχει αυτό που ήθελα δεν γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Έχει καταλάβει κανείς τι στο κέρατο γίνεται με το γκραν πρι που έχει στις εκπτώσεις του steam; Τα μισά είναι μεταφρασμένα με google και τα άλλα μισά στα αγγλικά. Πόσο εύκολο είναι να βγει το 5εύρω πριν την καταληκτική ημερομηνία αν δεν έχεις κάνει καμία αγορά; Θεωρητικά στις 8 το βράδυ μηδενίζεται η βαθμολογία αλλά σε χρόνο dt αρχίζει να προηγείται η ομάδα κόργκι, κάθε ημέρα. Αν ο σκοπός τους ήταν να ανταγωνιστούν το έπικ στόρ, συγχαρητήρια το κατάφεραν, κατάφεραν να δώσουν χειρότερη περιγραφή από αυτούς(επικ), που πούλαγαν τα παιχνίδια με 27 λέξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Αν τα είχε κάνει το Epic Store αυτά τώρα θα είχε πέσει το internet. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες λοιπόν, ας χαλαρώσουμε κι ας επιστρέψει η προσοχή εκεί που πρέπει πραγματικά, στο gameplay του εκάστοτε παιχνιδιού. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 πάντως εγώ χθές αγόρασα κάποιους τίτλους που ειχα στην λίστα για άμεση αγορά. Το tomb raider το βρήκα σε πολύ καλή τιμή καλύτερη τιμή ακόμα και από τα κλειδάδικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πειραματισμοί από το Steam, και το όνομα αυτού Steamlabs. 3 δοκιμές για αρχή. ACTIVE EXPERIMENTS Micro Trailers - A six-second trailer for every Steam game Interactive Recommender - Machine learning predicts games you'd like based on your library. Automatic Show - An automated, daily, half-hour show about Steam games Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από Brandtobrand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) ωραια ολα αυτα για τον τελικο καταναλωτη, αλλα δεν θα αποτρεψει τους devs να δινουν τις αποκλειστικοτητες τους στο Steam. παντως αριχζει να ξυπναει η Valve απο τον ληθαργο της Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, KilliK είπε ωραια ολα αυτα για τον τελικο καταναλωτη, αλλα δεν θα αποτρεψει τους devs να δινουν τις αποκλειστικοτητες τους στο Steam. παντως αριχζει να ξυπναει η Valve απο τον ληθαργο της Δηλαδή θεωρείς ότι με αυτή τη κίνηση ξυπνάει; Ή έχεις και κάτι άλλο στο μυαλό σου; Τα summer sales πάντως ήταν μία από τα ίδια ή και χειρότερα χωρίς τις κάρτες που έδινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) ε δειχνει οτι αντιδραει. εκανε και αλλες αλλαγες τον περασμενο μηνα συν το εβεντ. ασχετα αν ηταν φιασκο. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Στη wishlist, έχω παρατηρήσει πως, όσες φορές κι αν επιλέξω να μου εμφανίζει ως default view την compact εκδοχή, το Steam επαναφέρει το expanded. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο θέμα, κι αν ναι, υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) στον browser ειναι αυτο; δοκιμασε να σβησεις ολα τα steam-related cookies. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Όταν πατάω μία συντόμευση στην έναρξη από παιχνίδι στο steam δεν ανοίγει το παιχνίδι και μου βγάζει το παράθυρο που λέει "How do you want to open this file?". Στην αρχή τα άνοιγε κανονικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 για όσους τρέχουν τα game τους μέσω του proton σε linux να προτιμήσετε την έκδοση 4.9 γιατί η καινούργια 4.11 έχει σπάσει αρκετά game που ενώ έπαιζαν άψογα πριν πλέον δεν τρέχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα