Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Έχω δύο οθόνες συνδεδεμένες στην κάρτα μου. Γίνεται με κάποιο τρόπο το Big Picture να τρέχει στην secondary και κατ' επέκταση τα games που κάνω launch; Ή πάντα υποχρεωτικά θα παίζουν στην primary; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 5 minutes ago, Malthador said: Έχω δύο οθόνες συνδεδεμένες στην κάρτα μου. Γίνεται με κάποιο τρόπο το Big Picture να τρέχει στην secondary και κατ' επέκταση τα games που κάνω launch; Ή πάντα υποχρεωτικά θα παίζουν στην primary; Αν είναι ίδιας ανάλυσης οι δύο οθόνες windows key + shift + <-/-> Αν δεν είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι κάνοντας disable την primary με windows key + P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 5 minutes ago, Aruil said: Αν είναι ίδιας ανάλυσης οι δύο οθόνες windows key + shift + <-/-> Αν δεν είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι κάνοντας disable την primary με windows key + P Ίδιας ανάλυσης είναι, αλλά δεν δουλεύει το πρώτο γμτ. Τέσπα αναγκαστικά το δεύτερο θα κάνω ή θα αλλάξω primary με secondary. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Malthador said: Ίδιας ανάλυσης είναι, αλλά δεν δουλεύει το πρώτο γμτ. Τέσπα αναγκαστικά το δεύτερο θα κάνω ή θα αλλάξω primary με secondary. Μερικές φορές έχει λίγο περιεργη συμπεριφορά. Δεν κάνει τίποτα όταν το πατάς δηλαδή? Δεν μπορώ να το δοκιμάσω δυστυχώς γιατι είναι διαφορετικών αναλύσεων οι δικές μου. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Aruil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 15 hours ago, Malthador said: Έχω δύο οθόνες συνδεδεμένες στην κάρτα μου. Γίνεται με κάποιο τρόπο το Big Picture να τρέχει στην secondary και κατ' επέκταση τα games που κάνω launch; Ή πάντα υποχρεωτικά θα παίζουν στην primary; Γινεται, το ιδιο εχω και εγω με την τηλεοραση ως secondary screen. Υπαρχει setting στις ρυθμισεις του big picture ωστε να ανοιγει στην επιλεγμενη οθονη τοσο το ιδιο οσο και τα παιχνιδια που ξεκινανε απο το big screen. Μοναδικο μειον το γεγονος οτι φλασαρει στιγμιαια την οθονη κατα το switch. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 2 minutes ago, alfaeffe said: Γινεται, το ιδιο εχω και εγω με την τηλεοραση ως secondary screen. Υπαρχει setting στις ρυθμισεις του big picture ωστε να ανοιγει στην επιλεγμενη οθονη τοσο το ιδιο οσο και τα παιχνιδια που ξεκινανε απο το big screen. Μοναδικο μειον το γεγονος οτι φλασαρει στιγμιαια την οθονη κατα το switch. Θενξ, κι εγώ το ίδιο έχω κάνει. Primary monitor, secondary TV. Θα το δοκιμάσω μετά και θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 3 minutes ago, Malthador said: Θενξ, κι εγώ το ίδιο έχω κάνει. Primary monitor, secondary TV. Θα το δοκιμάσω μετά και θα ενημερώσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 4 hours ago, alfaeffe said: Δούλεψε τελικά, θενξ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Πριν λίγο καιρό είχε φάει ένα bug το inventory και μου "έσπασε" σε 2 μέρη τα διαμάντια από κάρτες. Αυτά τα 88 πλέον μου έχουν ξεμείνει έτσι, όλα πάνε στην άλλη τη στοίβα. Υπάρχει τρόπος να τα συγχωνεύσω ή να τα κάνω κάτι άλλο; 😕😣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Τα κάνεις trade με κάποιον και σου τα ξανακάνει μετά πίσω trade. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε Τα κάνεις trade με κάποιον και σου τα ξανακάνει μετά πίσω trade. Αν κάποιος είναι πρόθυμος, ας μου στείλει pm. 😊 Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Όταν εμφανίζει no connection το Steam -και προφανώς internet υπάρχει κανονικά- τι μπορεί να συμβαίνει; Υπάρχει κάτι που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Περιμένεις, άντε να κάνεις restart τον υπολογιστή. Μπορεί να κάνουν κάτι στο Steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoannisV Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Snoob είπε Όταν εμφανίζει no connection το Steam -και προφανώς internet υπάρχει κανονικά- τι μπορεί να συμβαίνει; Υπάρχει κάτι που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Εμένα αν θυμάμαι πολλές φορές μου το έχει πετάξει μετά από εκκίνηση υπολογιστή, πήγα να το ανοίξω, σκάλωσε και μετά όσες φορές και αν το πατούσα μου έβγαζε κάποιο παρόμοιο μήνυμα. Έκανα ρεστάρτ και έφτιαξε. Μια φορά χρειάστηκε να κάνω ρεστάρτ και το ρούτερ (γενικά μου πέταγε το ίδιο/παρόμοιο μήνυμα και σε άλλες εφαρμογές όπως το Messenger). Μπορεί φυσικά να θυμάμαι λάθος και να μην ήταν το ίδιο μήνυμα. Μπορεί να παίζει και κάτι με τους σέρβερ. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από JoannisV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 22 minutes ago, Snoob said: Όταν εμφανίζει no connection το Steam -και προφανώς internet υπάρχει κανονικά- τι μπορεί να συμβαίνει; Υπάρχει κάτι που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Εχουν θεμα παλι (2η φορα αυτο το μηνα) οι servers του steam. Οταν σου βγαζει no connection, μονο offline μπορεις να παιξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα