Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Αυτό το πράγμα που μονίμως σέρνονται οι servers στις εκπτώσεις και δεν μπορείς να κάνεις βασικά πράγματα, πολύ με κουράζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, Snoob είπε Αυτό το πράγμα που μονίμως σέρνονται οι servers στις εκπτώσεις και δεν μπορείς να κάνεις βασικά πράγματα, πολύ με κουράζει... πλέων εχω σταματήσει για αυτό το λόγο να ανοίγω τις πρώτες ώρες το steam store. Όντως κουράζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Εντωμεταξύ, δεν θέλω καν να ασχοληθώ με τις εκπτώσεις, κάτι να στείλω σε ένα φίλο θέλω, άσχετο. Απογοήτευση, τα ίδια χάλια κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 ακομα και τωρα, τα physical εχουν καλυτερες τιμες Οι "εκπτωσεις" του steam εχουν καταντησει ενα ψεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα μπορώ να κάνω αγορά συνδιάζοντας το υπόλοιπο του steam wallet μαζί με κάρτα ή paypal; Δηλαδή θέλω να αγοράσω ένα παιχνίδι που κοστίζει 15€. Στο wallet έχω 10€. Θα μου ζητήσει να δώσω μια πηγή για τα υπόλοιπα 5€ ή θα μου την ακυρώσει; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Ναι, μπορείς. Επιλέγεις αρχικά να πληρώσεις με Steam Wallet και μετά θα σου ζητήσει επιπλέον τρόπο πληρωμής για τα υπόλοιπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Πάντως γενικώς έχει βαρύνει πολύ η εφαρμογή του steam. Έχει καταντήσει κουραστική ακόμα και το queue για κάρτες μου σπάει τα νεύρα. Σίγουρα παίζουν ρόλο και τα sales, αλλά δεν μιλάω μόνο για τώρα, και πριν τις εκπτώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Ερώτηση σχετική με steam, γιατί μετά από format έβαλα windows 10 και το steam υποστηρίζει ds4 controller χωρίς inputmapper κλπ (που μου *** στο exclusive mode του στα 7άρια). Μπορώ να βάλω stand alone games στο library για να παίζει ο controller χωρίς να χρειαστεί να βάλω κάτι επιπλέον; Πχ παιχνίδια από GoG; Το big picture mode είναι πολύ βολικό τελικά, ειδικά αν μιλάμε για σαλόνι/τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Παιδες τι ακριβως ειναι τα πετραδια στο steam? Εχω μαζεψει καμια 900 ρια και απο οτι καταλαβα ειναι πακετα ενισχυσης του παιχνιδιου το οποιο σημαινει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Στις 28/6/2018 στις 10:36 ΠΜ, BrocasHelm είπε Ερώτηση σχετική με steam, γιατί μετά από format έβαλα windows 10 και το steam υποστηρίζει ds4 controller χωρίς inputmapper κλπ (που μου *** στο exclusive mode του στα 7άρια). Μπορώ να βάλω stand alone games στο library για να παίζει ο controller χωρίς να χρειαστεί να βάλω κάτι επιπλέον; Πχ παιχνίδια από GoG; Το big picture mode είναι πολύ βολικό τελικά, ειδικά αν μιλάμε για σαλόνι/τηλεόραση. Αν ένα παιχνίδι έχει υποστήριξη για steam controller θα έχει και για ds4. Αν ένα παιχνίδι έχει υποστήριξη για direct input θα έχει και για ds4. // θα χρειαστεί και πάλι remapping όμως Αν ένα παιχνίδι έχει υποστήριξη για xinput βάζεις το ds4windows και τελειώνει η ιστορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Καλησπερα παιδια εχω ενα περιεργο θεμα παω να αγορασω το portal 2 και μου λεει πως το εχω αλλα στο libary δεν μου το δειχνει.(αυτο συμβαινει και σε 2-3 παιχνιδια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Μήπως είναι hidden? https://www.pcworld.com/article/2466082/how-to-hide-games-in-your-steam-library.html (κάτω κάτω στο άρθρο λέει πως να δεις τα hidden) 7 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλησπερα παιδια εχω ενα περιεργο θεμα παω να αγορασω το portal 2 και μου λεει πως το εχω αλλα στο libary δεν μου το δειχνει.(αυτο συμβαινει και σε 2-3 παιχνιδια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, saxos55 είπε Μήπως είναι hidden? https://www.pcworld.com/article/2466082/how-to-hide-games-in-your-steam-library.html (κάτω κάτω στο άρθρο λέει πως να δεις τα hidden) Οχι δεν εχω κανενα hidden game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Σε αυτή τη σελίδα σου δείχνει πότε ενεργοποιήθηκε; https://store.steampowered.com/account/licenses/ Δοκίμασε και από εδώ να το κάνεις εγκατάσταση: https://store.steampowered.com/app/620/Portal_2/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Ερώτηση ψυχαναγκαστικού.. Υπάρχει τρόπος όταν κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο του steam για να τρέξεις ένα game να μη βλέπεις όλα τα games που χεις κάνει purchase, ακόμα και αυτά που δεν έχει καν installed στο pc πια? Ακόμα και στο library υπάρχει τρόπος να μη βλέπεις κάποια παλιά games που δεν παίζεις πια και δεν τα χεις καν στο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα