Votritis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, master_ss είπε καλησπερα..ρε παιδια θελω μια βοηθεια σχετικα με το gta 5. Παιδεύομαι 1 εβδομαδα με email με το Rockstar games social club αλλα τιποτα δεν εχω βρει λύσει. Μου βγαζει αυτο το πραμα ..... .. . . .rockstar activation code already in use.......τι να κανω,εχω βαρεσει κοκκινα Απο που τον πήρες τον κωδικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master_ss Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Ειναι αγορασμενο το παιχνιδι απο το public.Δουλευε κανονικα το παιχνιδι αλλα με μια απεγκαταστασει που του εκανα και το ξαναεβαλα αυτο ηταν δεν ξανάνοιξε. Μιλαω με email με αυτος μου ζητασανε ενα καρο αποδεικτικα στοιχεια οτι ειναι γνησιο τους τα εστειλα αλλα ακομα τιποτα περιμενω και σημερα μια απαντηση. Εχω φτασει στα ορια μου ,δεν ξερω με το σημερινο email που θα μου στείλουν τι θα γινει αλλα θα το γυρισω αλλιως το παραμυθι μεχρι δικηγορο θα βαλω τοσο εχω φτασει στα ορια μου . Παντος ευχαριστω για την ανταποκριση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master_ss Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 οκ το προβλημα λυθηκε λαθος στοιχεια στο socialclub. Παντος ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) είναι δυνατόν να παίρνω κάρτες χωρίς να παίζω παιχνίδια; Το ρωτάω γιατί πήρα 2 κάρτες του portal πριν απο λίγο και το παιχνίδι έχω να το ανοίξω 2 μήνες! WTF. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από shadowlike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Το κάνει σε πολλούς χρήστες αυτό τελευταία. Και μένα έχει πετάξει πολλές την τελευταία εβδομάδα έτσι στα καλά καθούμενα. Δεν ξέρω γιατί. Δεν με χαλάει όμως, τις πουλάω ή φτιάχνω badges. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 https://www.vg247.com/2018/06/20/steam-how-much-money-you-spent-games-market/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 416$ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 $658.58 εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 $1,082.61 τι εννοει, ποσα πραγματικα λεφτα εχουμε ξοδεψει και οχι απο bundles? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Από ότι κατάλαβα είναι τα χρήματα που έχουμε δώσει απευθείας στο steam και όχι μέσω κάποιου μεσάζοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Τα 100$ μπορεί να είναι στο Steam. Παραπάνω δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 6.3k $ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 6k ? omfg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα steam sales ξεκινάνε σήμερα ? ? ? Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από Brandtobrand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 24 λεπτά πριν, shadowlike είπε 6k ? omfg Δεν ειναι για games, εχω αρκετο trading για αυτό επειδη μετραει τα deposits στην ουσια, βασικα full price game πολυ σπανια να εχω αγορασει ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα