vaggos88 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 καλή εναλλακτική του PUBG υπάρχει ή πεταμένα λεφτά; δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στο ειδος. και μη το σκεφτείς καν να πας σε h1z1 kotk. τα εχω και τα δυο και πραγματικά ειναι η μερα με την νυχτα. προσωπικά το τρεναρισα εδω και μήνες για να μη δώσω 30ε για EA αλλα δεν κάνανε έκπτωση στο steam. τελικά έδωσα τα 30 αλλα δεν μετανιωνο ουτε cent. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoV Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στο ειδος. και μη το σκεφτείς καν να πας σε h1z1 kotk. τα εχω και τα δυο και πραγματικά ειναι η μερα με την νυχτα. προσωπικά το τρεναρισα εδω και μήνες για να μη δώσω 30ε για EA αλλα δεν κάνανε έκπτωση στο steam. τελικά έδωσα τα 30 αλλα δεν μετανιωνο ουτε cent. κ το concept ποιο είναι; σκοτώνεις μέχρι να μείνεις last one; έχει εξέλιξη, competitive κτλ ή είναι full casual; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 η φαση ειναι battleroyal. hunger games. εχει Solo, duo και squad αποτελούμενη απο 4 ατομα. εχουνε πλανα για μελοντικο competitive scene. και περνει updates συνεχεια, performance νεα οπλα κλπ. αν το παρεις απο steamstore δοκίμασε το 1 ωρίτσα δες αν σε ψηνει και αν το σηκώνει και το Pc σου γιατι δεν ειναι για παλιά μηχανήματα. και αν δεις και δε σου κανει τραβα ενα refund. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Λοιπόν λίγα πράγματα φέτος, World of Goo / Machinarium / Samorost 2 / Tiny Bang Story / Gateways / Tetrobot & Co. / Sokobond, απ' αυτό εδώ το puzzle bundle με τα διαμαντάκια που είχα ήδη μερικά, μου βγήκε περίπου 7,50€ το απωθημένο τριών sales Gunpoint με 1,75€ το Stronghold Crusader HD με 1,59€ το 10000000 με 0,59€ και αναζητείται χρόνος για να παιχτούν όλα αυτά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Έχει κάποιος κάποια γνώμη για το Owlboy? Φαίνεται ωραίο παιχνίδι ,πλατφορμας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Πολύ φτωχά πράγματα και για μένα. Crimson Court day 1 που ακόμα δεν έχω δει, Axiom Verge, Mordheim + 2 DLC, ένα DLC για το Endless Legend και το DLC του Sunless Sea. Όλα με χρήματα από τις κάρτες, τζαμπέ δηλαδή, και μου μείνανε και ρέστα. Θα έπαιρνα το Doom αλλά ήταν τσιμπημένο και το βλέπω να πέφτει κι άλλο, το Elite κλασσικά στο 50% (βάλτε το στο 66% ρε τσιφούτηδες), ψήθηκα για Dishonoured 2 και Styx: Shards of Darkness αλλά θα πέσουν και τα δύο μελλοντικά. Northgard - Battle Brothers - Order of Battle DLCs όλα σε πολύ υψηλές τιμές για μένα. Αν κάποιος έχει κάποια σύσταση για must see παιχνίδι πολύ ευχαρίστως. Γενικά πολύ υποτονικά πράγματα και ήμουν και τελείως ανόρεχτος, ούτε τις κάρτες της ημέρας από το wishlist δεν έριχνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μεχρι στιγμής έχω πάρει: Asseto Corsa + Dreampacks Batman Arkham City Batman Arkham Asylum Batman Arkham Origins Bioshock Collection Brothers - A Tale of Two Sons Dishonored Fallout 3 Half Life 1,Opposing Force,Blue shift + Orange Box Hitman Absolution Inside Insurgency Left 4 Dead 1,2 Bundle Metro Bundle (2033,Last Light) Ori and the Blind Forest Portal 1,2 Bundle Submerged Syberia I,II Bundle Και σκέφτομαι για τα The Witcher 1,2 S.T.A.L.K.E.R.: Bundle Mass Effect Collection Outlast Να δω πότε θα τα παίξω όλα αυτά.Η πρόθεση υπάρχει πάντως! Τελικά,ας είναι καλά ο e-tic πρόσθεσα και τα παρακάτω και λέω να σταματήσω. Borderlands GOTY Euro Truck Simulator 2 Fallout: New Vegas Grand Theft Auto Collection (Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City) Machinarium Mass Effect Collection Outlast S.T.A.L.K.E.R.: Bundle Samorost 2 Samorost 3 The Witcher: Enhanced Edition The Witcher: Assassins of Kings Enhanced Edition Κανένα καλό fps singleplayer εκτός από το wolfenstein σε καλή τιμή προτείνετε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Έχει κάποιος κάποια γνώμη για το Owlboy? Φαίνεται ωραίο παιχνίδι ,πλατφορμας. Εξαιρετικό παιχνίδι. Αν είσαι οπαδός του είδους δε πρέπει να το χάσεις αν και δεν έχει και μεγάλη έκπτωση. Στο ίδιο είδος προτείνω τα παρακάτω: http://store.steampowered.com/app/367520/Hollow_Knight/ http://store.steampowered.com/app/387290/Ori_and_the_Blind_Forest_Definitive_Edition/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δειτε και salt and sanctuary αν δεν εχει αναφερθει ηδη, ειναι σχετικα μικρο αλλα μου αρεσε παρα πολυ, λενε οτι ειναι 2d souls αλλα εμενα μου φερνει castlevania vibes που μονο καλο ειναι. Τα controls δεν ειναι παντα τελεια αλλα γενικα ειναι πολυ καλη προσπαθεια απλα ηθελε λιγο περισσοτερο content. Hollow knight και owlboy τα πηρα full price με το που βγηκαν και τελικα δεν βρηκα ποτε χρονο να τα παιξω.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Εξαιρετικό παιχνίδι. Αν είσαι οπαδός του είδους δε πρέπει να το χάσεις αν και δεν έχει και μεγάλη έκπτωση. Στο ίδιο είδος προτείνω τα παρακάτω: http://store.steampowered.com/app/367520/Hollow_Knight/ http://store.steampowered.com/app/387290/Ori_and_the_Blind_Forest_Definitive_Edition/ Το θέμα είναι ότι δε ξέρω αν είμαι φαν . Φαντάζομαι είναι οπως τα Mario έτσι? Platform games? Δειτε και salt and sanctuary αν δεν εχει αναφερθει ηδη, ειναι σχετικα μικρο αλλα μου αρεσε παρα πολυ, λενε οτι ειναι 2d souls αλλα εμενα μου φερνει castlevania vibes που μονο καλο ειναι. Τα controls δεν ειναι παντα τελεια αλλα γενικα ειναι πολυ καλη προσπαθεια απλα ηθελε λιγο περισσοτερο content. Hollow knight και owlboy τα πηρα full price με το που βγηκαν και τελικα δεν βρηκα ποτε χρονο να τα παιξω.. Κι εγώ το φοβάμαι αυτό. Επειδή βαριέσαι ή επειδή όντως δεν βρήκες χρόνο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panira Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Κανενα καλο παιχνιδι σαν το medieval 2 ή το warhammer-τετοιο στυλ δηλαδη- μεχρι τα 4 ευρω?Τελευταιες μερες οποτε ας κλεισω τις αγορες με κατι πιο κλασικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 27 ώρες λέει ακόμα, όποτε είναι μέχρι αύριο στις 20.00. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Κι εγώ το φοβάμαι αυτό. Επειδή βαριέσαι ή επειδή όντως δεν βρήκες χρόνο ? Να σου πω την αληθεια δεν ημουν και σε mood για 2d platformer οταν τα πηρα, προτιμούσα να παιξω pubg/cs κτλπ. τωρα θα τα πιασω με τη σειρα ολα αυτα. Να προσθεσω και το shovel knight σαν κατι πιο εύκολο/ανάλαφρο, προσωπικα μου αρεσε πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Αφού πιάσαμε τα 2D platformers ας πω και εγώ την πρότασή μου απο ένα λίγο παλαιότερο τίτλο: A boy and his blob Το οποίο είχα παίξει σε wii πριν 6-7 χρόνια αλλά για PC κυκλοφόρησε μόλις πέρυσι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Να πω και εγω για το Pid http://store.steampowered.com/app/218740/Pid/ ,το ειχα παιξει πριν απο αρκετα χρονια και μου αρεσε πολυ το εικαστικό του ,για 1Ε αξίζει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα