saxos55 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ναι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 μερσί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Οταν πας να αγορασεις ενα game στο βγαζει και σαν επιλογη οποτε σιγουρα ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Παρατηρηση Ειδα τι παιχνιδια ειχε στο queue και μου εδωσε καρτα του event. Δεν ηξερα οτι και φετος το εκαναν αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Συγκεκριμένα δίνουν δύο, μία ανά queue. Το γράφει κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Εάν απεγκαταστησω την εφαρμογή του steam από το κινητό μου το steam guard θα συνεχίσει να δουλεύει αυτόματα μέσω email ή πρέπει να κάνω και κάποια άλλη ρύθμιση; Το έχει δοκιμάσει κάποιος;Γενικά σε περίπτωση που τα παίξει το κινητό ή το χάσεις για παράδειγμα τι γίνεται με το steam guard; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Εάν απεγκαταστησω την εφαρμογή του steam από το κινητό μου το steam guard θα συνεχίσει να δουλεύει αυτόματα μέσω email ή πρέπει να κάνω και κάποια άλλη ρύθμιση; Το έχει δοκιμάσει κάποιος;Γενικά σε περίπτωση που τα παίξει το κινητό ή το χάσεις για παράδειγμα τι γίνεται με το steam guard; Υπάρχει και αυτό για υολογιστή, χωρίς να το έχω δοκιμάσει όμως. https://winauth.com/2015/06/11/steam-guard-mobile/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Αυτό το app έχω στο κινητό.Αλλα δε μου εμφάνιζε τίποτα για δυνατότητα κατάργησης του για κάποιο λόγο και μου δημιούργησε την περιέργεια τι θα έκανα σε περίπτωση που έχανα το τηλέφωνο.Το έκανα επανεκκίνηση και πλέον κάτω από τους κωδικούς που μου δημιουργεί μου βγάζει επιλογή για αφαίρεση του επαληθευτή και τον κωδικό που πρέπει να έχω σε περίπτωση που χάσω το τηλέφωνο για να αποδείξω την κυριότητα επί του λογαριασμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lautrec Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Τα C&C είναι σε τιμη τυρόπιτας. To 4 αξίζει να το πάρω για το campaign του ή είναι πράγματι τόσο κακό όσο λένε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Τα C&C είναι σε τιμη τυρόπιτας. To 4 αξίζει να το πάρω για το campaign του ή είναι πράγματι τόσο κακό όσο λένε? Τρισάθλιο. Καμία σχέση με C&C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Τρισάθλιο. Καμία σχέση με C&C. Απ τα C&C 3 και red alert 3 θα προτείνατε κάποιο ? Έχω παίξει redalert2, renegade και generals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Απ τα C&C 3 και red alert 3 θα προτείνατε κάποιο ? Έχω παίξει redalert2, renegade και generals Και τα 2 είναι πολύ καλά, αξίζουν τον τίτλο "C&C" σίγουρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μια ερώτηση.Εβαλε ένας φίλος να πουλήσει κάρτες (200) και του ζητάει το steam στοιχεία όπως διεύθυνση και άλλα.Εμενα δε θυμάμαι να μου ζήτησε κάτι τέτοιο όταν πούλαγα κάρτες.Τα βάζει κανονικά τα στοιχεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τα στοιχεία τα βάζει κανονικά δεν θα έχει πρόβλημα. Νομίζω αυτό γίνεται όταν το ποσό πώλησης των καρτών υπερβαίνουν κάποιο όριο και αφορά την εφορία και τους κάτοικους Η.Π.Α. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα