infin1tyGR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Όχι, paysafe αυτή τη στιγμή μόνο σε αυτά τα καταστήματα. Υπάρχουν κάρτες Steam σε Seven Spot εάν σε βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bartar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Όχι, paysafe αυτή τη στιγμή μόνο σε αυτά τα καταστήματα. Υπάρχουν κάρτες Steam σε Seven Spot εάν σε βολεύει. thx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ngjMJT2C1sA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Για οσους ειναι νοτια προαστια steam cards εχει και το battlenet γλυφαδας (γ.γεννηματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαγειρας Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα! ερώτηση :Μπορώ να πουλήσω απο το steam ενα μονο game απο αυτα που εχω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Τα παιχνίδια που είναι ενεργοποιημένα στο steam δεν δίνονται, μένουν για πάντα στον λογαριασμό που ενεργοποιήθηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει paysafe για στοίχημα, Aion, Tera κλπ, έχω στον paysafe λογαριασμό μου 23 ευρώ τα οποία δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω εκεί που θέλω. Τα ανταλλάσσω με steam prepaid cards αξίας συνολικά 15 ευρώ (μια των 10 και μία των 5 ή τρεις των 5). Όποιος θέλει pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μιας κ νεος στο steam εχω ερωτηση για τα cards. Ποια ειναι η καλυτερη επιλογη, μετατροπη σε gema ή πούλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εγώ μάζεψα 1000 gems και θα τα κάνω 1 σάκο τώρα, αυτό τι αξία έχει πάνω κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 http://steamcommunity.com/market/listings/753/753-Sack%20of%20Gems 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα , πως μπορω να κανω uninstall ενα game και να το ξανακανω install χωρις να χρειαστει να το ξανακατεβασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Να το κάνεις backup σώζοντας παράλληλα και τα saves αν σε ενδιαφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masma Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα ! Εχω ενα προβλημα με το λογαριασμό που στο steam . Δεν θυμαμαι τον κωδικο και οταν βάζω το e-mail για να κανω επαναφορά κωδικού ενω βρίσκει οτι εχω λογαριασμό στην επαναφορά μου γραφει σφάλμα και προσπαθείστε ξανα . Αυτο ολη την ωρα. Σε αυτη τη περίπτωση τι κανω ; Ευχαριστω όποιον βοηθήσει εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 H σελίδα του Steam store έγινε updated: http://store.steampowered.com/about/newstore2016/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 εχει καποιος αλλος προβλημα να συνδεθει στο idlemaster? , ελπιζω να ειμαι μονο εγω και να μην φταιει το τελευταιο uptade tou steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα