Προς το περιεχόμενο

Steam - Official Topic

aliakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Η ερώτησή μου είναι μια. Πώς μπορώ να μεταφέρω πχ. Το homefront από το παλιό μου λαπτοπ στο καινούργιο μου;; Επίσης Πώς μπορώ να μεταφέρω και το progress μου στο multiplayer;; Επειδή έχω αγοράσει και ένα dlc πώς θα το μεταφέρω και αυτό

Ευχαριστώ πολύ :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πατώντας δεξι κλικ στο παιχνίδι εχει την επιλογή Backup game files οπου επιλεγεις τι παιχνιδια θες και στα κανει backup σε ενα αρχειο το οποιο μπορεις μετα να το φορτώσεις σε αλλο pc χωρις να χρειάζεται να τα κατεβάσεις. Υποθέτω πως θα περάσει και τα progress. Καποια παιχνίδια παντως έχουν Steam Cloud που σημαίνει οτι τα saves διατηρούνται σε όσα pc παιζεις τα παιχνίδια αυτα.

Πατώντας δεξι κλικ στο παιχνίδι εχει την επιλογή Backup game files οπου επιλεγεις τι παιχνιδια θες και στα κανει backup σε ενα αρχειο το οποιο μπορεις μετα να το φορτώσεις σε αλλο pc χωρις να χρειάζεται να τα κατεβάσεις. Υποθέτω πως θα περάσει και τα progress. Καποια παιχνίδια παντως έχουν Steam Cloud που σημαίνει οτι τα saves διατηρούνται σε όσα pc παιζεις τα παιχνίδια αυτα.

Και συγκεκριμένα το Homefront είναι ένα από αυτά.

Με τρίτο πρόγραμμα μόνο.Απευθείας από τον client δε γίνεται.Εκτός πια και αν βάλεις να κατεβάζει από κανέναν σέρβερ στο Ουζμπεκιστάν και το αναγκάσεις έτσι να κατεβάζει αργά. :P

Εχω να κανω μια ακυρη ερωτηση. Για να παιξω black ops χωρισ να κολλαει καθολου πρεπει να εχω ακριβως αυτα που λεει η συσκευασια του παιχνιδιου η καλυτερα απο αυτα. Λοιπον η συσκευασια λεει:

Processor : Intel Core 2 duo E6600 (εχω ακριβως αυτον)

Memory : 12 GB free hard drive space / 2GB ram ( τα εχω)

Video card : 256 MB nVidia GeForce 8600GT ( εγω εχω την ιδια αλλα 7600 GT)

Λετε να φταιει αυτο που κολλαει . Παρακαλω θελω απαντηση.

είσαι εκτός θέμτατος, αλλά είσαι στις ελάχιστες απαιτήσεις του πααιχνιδιού. με 2 γίγα μνήμη και 7600 δεν πας πουθενά . 2012 έχουμε όχι 2006.

Φιλικά

Το πρώτο εξάρτημα που πρέπει να αλλάξεις αν θες να παίζεις παιχνίδια σαν το black ops είναι η κάρτα γραφικών, η οποία όπως σου ανέφερε και ο headbanger είναι προϊστορικής γενιάς. Άνοιξε ένα νέο θέμα στις αναβαθμίσεις και πόσταρε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του συστήματός σου για να σε καθοδηγήσουν οι hardware-άδες.

Δηλαδη αν τα αλλαξω αυτα θα παιζει χωρις να κολλαει!?

ρε παιδια κοντευω να τρελαθω.

εχω ενα παλιο steam account και αποφασισα να φτιαξω ενα φρεσκο account για να βαλω καποια bundle πακετα παιχνιδιων.

φτιαχνω το account με τελειως καινουργια στοιχεια, email,nick,password,τα παντα ολα καινουργια και διαφορετικα απο τα στοιχεια που ειχα στο παλιο account.

παω μετα να αγορασω το bundle και μου βγαζει το εξης μηνυμα:

According to our records, you already own one or more of the items included in this package on Steam.

If purchasing for yourself, see the Extra Copies support article to determine whether the items you already own can be shared with friends.

Πραγματι στο παλιο account ειχα ηδη αγορασει καποια παιχνιδια που υπαρχουν και στο bundle που θελω να παρω.

η ερωτηση ομως ειναι: Πως γινεται να γνωριζει το Steam οτι τα εχω ηδη αυτα τα παιχνιδια οταν το καινουργιο account δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το παλιο μου;

εσβησα ολα τα cookies, εκανα reset την dynamic IP μου και εφτιαξα ξανα ενα καινουργιο account, παλι με νεα,διαφορετικα στοιχεια αλλα οταν εκανα την ιδια αγορα μου εβγαλε παλι το ιδιο μηνυμα.

Πως γινεται αυτο; Το Steam Client στο pc μου ειναι κλειστο. Πως μπορει να γνωριζει το Steam site ποιος ειμαι και τι αγορες εχω κανει οταν εχω κανει login με τελειως διαφορετικο account?

Πως γινεται αυτο; Το Steam Client στο pc μου ειναι κλειστο. Πως μπορει να γνωριζει το Steam site ποιος ειμαι και τι αγορες εχω κανει οταν εχω κανει login με τελειως διαφορετικο account?

εχεις κρατησει ακομα τα κατεβασμενα αρχεια απο το steam γι αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...