Brandtobrand Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Πρόσθεσα στο λογαριασμό μου κλειδί από Βραζιλία, το οποίο είναι region locked μόνο για χώρες της Λ. Αμερικής, μέσω της χρήσης VPN.. Το εν λόγω κλειδί στις άδειες steam βιβλιοθήκης μου καταχωρήθηκε της μορφής " ......... brazil". Αρχικά ξέρω ότι αυτό είναι ενάντια στους κανόνες του ίδιου του steam και θεωρητικά θα μπορούσε να οδηγήσει μέχρι και σε κλείδωμα λογαριασμού (ban), Πρακτικά όμως, παίζει τέτοια περίπτωση ? έχει ακούσει κάποιος κάτι ή έχει προσωπική σχετική εμπειρία ? Μου φαίνεται ιδιαίτερα τραβηγμένο πάντως το κλείδωμα λογαριασμού για 1-2 ενεργοποιήσεις σε βιβλιοθήκη και μάλιστα πελάτη 500 παιχνιδιών πολλών μη bundle. Στη χειρότερη να απενεργοποιηθεί το ίδιο το παιχνίδι μόνο, αλλά και αυτό δύσκολο φαντάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δείτε λίγο αυτό:VplGhost, creator of the Steam Inventory Helper, has apparently discontinued the extension. Το extension πουλήθηκε στο CSGOfast. Ταυτόχρονα με το σημερινό update προέκυψαν θέματα ιδιωτικότητας και για να μην έχουμε άλλα σοβαρότερα (χαμένα accounts κτλ) προληπτικά ας απενεργοποιήσουμε το Steam Inventory Helper extension, όσοι το χρησιμοποιούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 στο reddit χρησιμοποιούνε όλοι τις παλιότερες εκδόσεις επίσης είναι άλλος ένας τύπος που φτιάχνει το δικό του αντίστοιχο που μου φάνηκε και καλύτερο, σύντομα θα είναι έτοιμο από ότι διάβαζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παιδια μπορω να αγορασω με χρεωστικη καρτα απο το steam ή οχι λογω capital controls?Δεν εχω δοκιμασει ποτε γι' αυτο ρωταω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 στο reddit χρησιμοποιούνε όλοι τις παλιότερες εκδόσεις Ξέρεις πού μπορούμε να τις βρούμε? Γιατί μου έκανε αυτόματα αναβάθμιση στην τελευταία. Άκυρο, τις βρήκα από εδώ και έβαλα την 1.9 http://www.crx4chrome.com/crx/16732/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παιδια μπορω να αγορασω με χρεωστικη καρτα απο το steam ή οχι λογω capital controls? Δεν εχω δοκιμασει ποτε γι' αυτο ρωταω. Εχω αγορασει κανονικα με χρεωστικη Εθνικης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-TRANE- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Steam wallet codes Για θεσσαλονίκη? δες mediamarkt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μου ζηταει το μαρκετ να επιβεβαιωσω τα στοιχεια μου. Αυτο δεν ηταν μονο για τους αμερικανους πολιτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Νομίζω αν δεν είσαι από Αμερική θα σε αφήσει κανονικά να πουλήσεις κι άλλα. Αλλά θα πρέπει να δώσεις τα στοιχεία σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μου είχε εμφανιστεί και μένα πριν κάτι χρόνια. Απλά δηλώνεις πως δεν κατοικείς στην Αμερική. Εμένα έτσι είχε γίνει και δεν χρειάστηκε να βάλω στοιχεία πουθενά. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Αν έχει κάποιος εγκατεστημένη την εφαρμογή για Android, μπορεί να μου πει αν υπάρχει επιλογή με την οποία θα σου έρχεται notification όταν ένα παιχνίδι που σ' ενδιαφέρει πέσει κάτω από κάποιο ποσό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Αν έχει κάποιος εγκατεστημένη την εφαρμογή για Android, μπορεί να μου πει αν υπάρχει επιλογή με την οποία θα σου έρχεται notification όταν ένα παιχνίδι που σ' ενδιαφέρει πέσει κάτω από κάποιο ποσό; υπαρχει. αν εχεις σε whislist τοτε σου λεει οτι καποιο απο τα αντικειμενα σε whislist ειναι σε εκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αν έχει κάποιος εγκατεστημένη την εφαρμογή για Android, μπορεί να μου πει αν υπάρχει επιλογή με την οποία θα σου έρχεται notification όταν ένα παιχνίδι που σ' ενδιαφέρει πέσει κάτω από κάποιο ποσό; Όταν ένα παιχνίδι από τη wishlist μπει σε έκπτωση, σου έρχεται και notification στο κινητό με το εικονίδο του Steam αλλά και e-mail αν το έχεις push. Εγώ που το χω ενεργό τα λαμβάνω εις διπλούν δλδ Δε σου έρχεται για το αν έπεσε κάτω από κάποια τιμή παντως - είτε 10% πάρει είτε 90% πάλι θα σε ενημερώσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 υπαρχει. αν εχεις σε whislist τοτε σου λεει οτι καποιο απο τα αντικειμενα σε whislist ειναι σε εκπτωση. Όταν ένα παιχνίδι από τη wishlist μπει σε έκπτωση, σου έρχεται και notification στο κινητό με το εικονίδο του Steam αλλά και e-mail αν το έχεις push. Εγώ που το χω ενεργό τα λαμβάνω εις διπλούν δλδ Δε σου έρχεται για το αν έπεσε κάτω από κάποια τιμή παντως - είτε 10% πάρει είτε 90% πάλι θα σε ενημερώσει Σας ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Θυμάται κανείς αν το τέλος των flash sales προηγήθηκε ή ακολούθησε την απόφαση για την εισαγωγή των -υπό όρους- refunds; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα