Junior22 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Για beta της Dota 2.. Για beta της Dota 2.. Key εννοουσα. Για beta της Dota 2.. Key εννοουσα. Το beta key δοθηκε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Αν έχει κάποιος key για Dota 2 ενδιαφέρομαι άμεσα. Δυστυχώς δεν το πρόλαβα το παιδί πιο πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianakakis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σκέφτομαι να πουλήσω τον λογαριασμό μου στο STEAM μαζί με τα κουτιά μερικών παιχνιδιών που είναι και αυτά στο STEAM. Πρόκειται για 50 παιχνίδια (παρακάτω τα βλέπεται στις εικόνες γιατί δεν μπορώ να τα γράψω όλα) Ακόμη σε κουτιά έχω τα Dead Island Call of duty Black Ops Portal 2 RUSE τα οποία πάνε πακέτο με τον λογαριασμό. Επίσης πέρα υπάρχει και άλλο 1 Left 4 dead 2 στον λογαριασμό σε μορφή δώρου. Μπορεί να εκτιμήσει κάποιος παρακαλώ την αξία του λογαριασμού. 2 εικόνες παρακάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Απλά πηγαινε δες πόσο κοστίζουν τα παιχνίδια αυτά στο Steam, και μειωσε 25-50% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.steamcalculator.com/ με αυτό θα κάνεις δουλειά. (την επιτρέπουν τώρα την πώληση ε; μετά την απόφαση που είχε βγει ; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianakakis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 βγαίνει 733 ευρώ έστω ότι το πάω 550,υπάρχει άθρωπος που θα δώσει τόσα για παιχνίδια; Χλωμό το βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως γίνεται να τα πουλήσεις χωριστά;Αν και δε νομίζω να συνέφερε κάτι τέτοιο την steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianakakis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως γίνεται να τα πουλήσεις χωριστά;Αν και δε νομίζω να συνέφερε κάτι τέτοιο την steam. Δεν γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε, κανεις δεν θα τα αγορασει τοσο. οι τιμες που βαζει το steam ειναι οι κανονικες. εσυ τα περισσοτερα οπως και ολοι μας τα εχεις παρει σε προσφορα. ετσι θα κανει και ο καθενας. θα παρει αυτα που θελει σε προσφορα και θα του βγει και πολυ φθηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή σε μένα το steam calculator δεν δουλεύει, οπότε δεν ξέρω αν σου βγάζει υπολογιζόμενη τιμή λογαριασμού με βάση τις προσφορές, πάνε στο http://alabasterslim.com/worth.php και τσέκαρε την αξία του λογαριασμού σου εκεί. Θα σου βγάλει αξία με βάση την κανονική τιμή του κάθε παιχνιδιού, αλλά θα σου βγάλει και τιμή αν όλα τα παιχνίδια τα πήρες σε προσφορές. Εκείνη την τιμή θα πάρεις και θα την μειώσεις ακόμα 25%-50%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω από την στιγμή που υπάρχει ειδικό topic για το Steam να δημιουργούνται νέα τέτοια topics... EDIT: Άκυρο μεταφέρθηκε Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2012 από naruto14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosnov Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά και εγώ αν θα μπορούσα να έχω ένα key για το Dota 2.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosnov Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μόλις κατάλαβα ότι το έχω ενεργοποιήσει γιατί με αφήνει να το κατεβάσω από το steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Σε αφήνει να είσαι spectator... Όχι να παίξεις... Κι εγώ ψάχνω αλλά τζίφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosnov Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Κάνα καλό παιχνίδι κάτω από 9.5 ευρώ αυτή τη στιγμή στο steam;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα