dalan2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου οχι καμια σχεση δεν εχει αυτο.απο την στιγμη ειδικα που το πληρωνεις σε αναγνωρισμενο πωλητη εισαι καλυμμένος 1
Erdtree Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, dalan2007 είπε οχι καμια σχεση δεν εχει αυτο.απο την στιγμη ειδικα που το πληρωνεις σε αναγνωρισμενο πωλητη εισαι καλυμμένος Για αυτο δεν ειμουν σιγουρος. Μια χαρα με το παιχνιδι, κατεβηκε και τρεχει καλα. Ανησυχουσα γιατι... Nvidia geforce gtx 1650 και Intel(R) Core(TM) i5-9400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz. Ετυχως εχω 16gb ram. Εννοειται αν σε αυτο το pc γινει φορματ στα windows θα χρειαστει ξανα Download το game ε; Το θεμα ειναι να μην σβησω καποτε το email που εκανα εγγραφη στο steam ; Μπορω καλου κακου να δηλωσω και δευτερο email σε περιπτωση που γινει κατι με το τρεχον; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από Erdtree
Despotas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Erdtree είπε Το θεμα ειναι να μην σβησω καποτε το email που εκανα εγγραφη στο steam ; Μπορω καλου κακου να δηλωσω και δευτερο email σε περιπτωση που γινει κατι με το τρεχον; Ναι κρατάς αυτό το email και μπορείς να ορίσεις και 2ο για λόγους backup. Επίσης να ενεργοποιήσεις το Steam Guard για ασφάλεια: https://help.steampowered.com/en/faqs/view/7EFD-3CAE-64D3-1C31 1 ώρα πριν, Erdtree είπε Εννοειται αν σε αυτο το pc γινει φορματ στα windows θα χρειαστει ξανα Download το game ε; Όχι απαραίτητα. Μπορείς να κρατήσεις το φάκελο με τα παιχνίδια και να τον μεταφέρεις σε άλλο σημείο-PC. https://help.steampowered.com/en/faqs/view/4BD4-4528-6B2E-8327 1 1
Erdtree Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Despotas είπε Όχι απαραίτητα. Μπορείς να κρατήσεις το φάκελο με τα παιχνίδια και να τον μεταφέρεις σε άλλο σημείο-PC. Αρχικα ευχαριστω για την βοηθεια @Despotas! Δεν πηγε καν το μυαλο μου, σωστα αυτο θα μπορει να γινει και στο steam, δεν το ηξερα βεβαια. Δηλαδη σε νεο φορματ... κανω εγκατασταση το προγραμμα Steam και θα δω τα παιχνιδια μου μεσα, απλα θα πρεπει να μεταφερω τον φακελο του παιχνιδιου στο σωστο σημειο; Δεν γνωριζω ομως που ειναι γιατι κανω δεξι κλικ στην συντομευση του game (επ.εργασιας) και δεν βλεπω την επιλογη ''Open file location. Απο οτι βλεπω πρεπει να ειναι στον φακελο bin ο οποιος bin φακελος βρισκετε στον φακελο steam, σωστα; Κραταω buckup ολο τον φακελο steam; Εκει βρισκετε και το αρχειο του save; Οσο για το Steam Guard που αναφαιρεις, το βρηκα στις ρυθμισεις αλλα θελω να επιλεξω αυτο που προτινει για καλυτερο μετρο ασφαλειας, και το εχει στην δευτερη επιλογη που ειναι για ''μεσω email''. Δεν μου επιτρεπει την πρωτη επιλογη (αυτην που θελω και εγω) για κινητες συσκευες τηλεφωνου και με πεταει στην δευτερη που αν καταλαβα καλα την εχει αποθηκευμενη (χωρις να κανω εγω καποια ενεργεια).
Despotas Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Erdtree είπε Δηλαδη σε νεο φορματ... κανω εγκατασταση το προγραμμα Steam και θα δω τα παιχνιδια μου μεσα, απλα θα πρεπει να μεταφερω τον φακελο του παιχνιδιου στο σωστο σημειο; Δεν γνωριζω ομως που ειναι γιατι κανω δεξι κλικ στην συντομευση του game (επ.εργασιας) και δεν βλεπω την επιλογη ''Open file location. Απο οτι βλεπω πρεπει να ειναι στον φακελο bin ο οποιος bin φακελος βρισκετε στον φακελο steam, σωστα; Δες το βίντεο, τα εξηγεί αναλυτικά. Και εδώ: https://help.steampowered.com/en/faqs/view/4593-5CB7-DC3C-64F0 5 ώρες πριν, Erdtree είπε Εκει βρισκετε και το αρχειο του save; Τα saves των παιχνιδιών είναι αλλού συνήθως. Στο φάκελο Steam\userdata κατά κύριο λόγο. Τα περισσότερα παιχνίδια τα συγχρονίζουν online οπότε δεν τα χάνεις αφού επαναφέρονται αυτόματα. 5 ώρες πριν, Erdtree είπε Οσο για το Steam Guard που αναφαιρεις, το βρηκα στις ρυθμισεις αλλα θελω να επιλεξω αυτο που προτινει για καλυτερο μετρο ασφαλειας, και το εχει στην δευτερη επιλογη που ειναι για ''μεσω email''. Δεν μου επιτρεπει την πρωτη επιλογη (αυτην που θελω και εγω) για κινητες συσκευες τηλεφωνου και με πεταει στην δευτερη που αν καταλαβα καλα την εχει αποθηκευμενη (χωρις να κανω εγω καποια ενεργεια). Εγκαθιστάς το Steam app στο κινητό σου και οδηγίες εδώ: https://help.steampowered.com/en/faqs/view/6891-E071-C9D9-0134 Επεξ/σία 1 Μαρτίου από Despotas
Erdtree Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Oκ καλημενος, θα βαλω την εφαρμογη στο κινητο, θα διαβασω για την συνδεση και ολες τις λεπτομεριες, Να σαι καλα!
Paragontas-x Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ πολύ να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω από τις ρυθμίσεις του steam για να δηλώσω τον backup φάκελο ώστε να μην χάσω ποτέ τα saves των παιχνιδιών που παίζω και να ενημερώνονται άμεσα όταν έχω κάποιο progress σε οποιοδήποτε οποιοδήποτε.
chek2fire Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ πολύ να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω από τις ρυθμίσεις του steam για να δηλώσω τον backup φάκελο ώστε να μην χάσω ποτέ τα saves των παιχνιδιών που παίζω και να ενημερώνονται άμεσα όταν έχω κάποιο progress σε οποιοδήποτε οποιοδήποτε. το cloud το έχεις ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις?
Paragontas-x Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Νομίζω πως ναι αλλά πες καλού - κακού πως ο κάνω. Γενικότερα εξήγησε μου τα βήματα από την αρχή με την προϋπόθεση ότι δεν έχω κάνει τίποτα. Και θέλω να αποθηκεύει τα save μου ακόμα και σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν cloud.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Νομίζω πως ναι αλλά πες καλού - κακού πως ο κάνω. Γενικότερα εξήγησε μου τα βήματα από την αρχή με την προϋπόθεση ότι δεν έχω κάνει τίποτα. Και θέλω να αποθηκεύει τα save μου ακόμα και σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν cloud. 35 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ πολύ να μου εξηγήσει τι πρέπει να κάνω από τις ρυθμίσεις του steam για να δηλώσω τον backup φάκελο ώστε να μην χάσω ποτέ τα saves των παιχνιδιών που παίζω και να ενημερώνονται άμεσα όταν έχω κάποιο progress σε οποιοδήποτε οποιοδήποτε. Ναι δε γίνεται αυτό που θέλεις να κάνεις. Backup μέσα από το steam γίνεται χειροκίνητα πάντα και μόνο για τα αρχεία του κάθε παιχνιδιού και όχι για τα saves. Τα saves μπορεί να βρίσκονται ή στον appdata, ή στα documents σε φάκελο του παιχνιδιού ή documents--> my games και αντίστοιχα στον φάκελο του παιχνιδιού κτλ. Μόνο τα ενεργά saves στο cloud ενημερώνονται αυτόματα και σώζονται εκεί, δηλαδή τα εγκατεστημένα παιχνίδια που θα παίζεις, τα υπόλοιπα με το χεράκι σου. Για να κάνεις backup μέσα από το steam= 1) Δεξι κλικ στο εγκατεστημένο παιχνίδι που θες 2) Μanage 3) Back up game files Και θα δεις αυτό το παράθυρο: Επίσης να ξέρεις είναι χρονοβόρα διαδικασία αν το κάνεις μέσα από το steam. Προτιμότερο είναι να το κάνεις με το χέρι. Μπες εδώ: "δίσκος σου":\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common Βρες τον φάκελο από το παιχνίδι που θέλεις και κάνε το αντιγραφή επικόλληση εκεί που θέλεις. Επίσης πάλι είναι μόνο τα αρχεία του παιχνιδιού αυτά και τίποτα άλλο, μόλις το περάσεις εκ νέου θα συγχρονίσει και τα saves από το cloud αν έχει. Το cloud από default είναι ανοιχτό. Θα βρεις την ρύθμιση μέσα από την εφαμορφή του steam εδώ: steam-->settings-->cloud Για όποιο παιχνίδι δεν υποστηρίζει cloud saving, η διαδικασία είναι με το χεράκι σου για backup των saves, με αντιγραφή επικόλληση εκεί που θέλεις. Πάντως λίγα είναι τα παιχνίδια πια που δεν υποστηρίζουν steam cloud.
Paragontas-x Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Δηλαδή το steam δεν έχει ακόμα την δυνατότητα που έχουν πλέον όλες οι κονσόλες να κρατανε αυτόματα backup save στον εκάστοτε server ώστε ότι και να γίνει να μην χάσεις ποτέ τα saves σου.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Δηλαδή το steam δεν έχει ακόμα την δυνατότητα που έχουν πλέον όλες οι κονσόλες να κρατανε αυτόματα backup save στον εκάστοτε server ώστε ότι και να γίνει να μην χάσεις ποτέ τα saves σου. Ναι αυτό είναι το cloud saving και το κάνει ήδη χρόνια τώρα, όπως και οι κονσόλες που αναφέρεις. Εσύ όμως δε ζήτησες αυτό εξαρχής! 1
Paragontas-x Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε Νομίζω πως ναι αλλά πες καλού - κακού πως ο κάνω. Γενικότερα εξήγησε μου τα βήματα από την αρχή με την προϋπόθεση ότι δεν έχω κάνει τίποτα. Και θέλω να αποθηκεύει τα save μου ακόμα και σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν cloud. Κι όμως ακριβώς αυτό ζήτησα. Δες την τελευταία παράγραφο μου 2
p4n0s86 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Για όποιο παιχνίδι δεν υποστηρίζει cloud saving, η διαδικασία είναι με το χεράκι σου για backup των saves, με αντιγραφή επικόλληση εκεί που θέλεις. Πάντως λίγα είναι τα παιχνίδια πια που δεν υποστηρίζουν steam cloud. Δεν μπορείς να βρεις τα saves στην τοποθεσία που βρίσκονται, να τα μεταφέρεις σε δικό σου cloud και να φτιάξεις symbolic links για να νομίζει το steam ότι είναι ακόμα εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα