Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Ωχ, ωχ, ωχ. Για να δούμε. Ένα που με ενδιαφέρει σοβαρά είναι ήδη στο -30% (και λήγει σε 10 ώρες και κάτι η προσφορά, απίθανο να το ξαναβγάλουν σε μεγαλύτερη έκπτωση) κι έχω μετά ένα που δεν βγήκε στις προηγούμενες εκπτώσεις καθόλου. Κανονικά, με τέτοιο backlog, τόσο περιορισμένο χρόνο για gaming και τόσα παιχνίδια στο top 10 της wishlist μου για το 2025 (αν και το πρώτο πήγε για φθινόπωρο, δυστυχώς και έχω και κάμποσα σε TBA) δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ. Εντωμεταξύ, ευτυχώς (για το πορτοφόλι μου) και δυστυχώς (για τις ελπίδες που είχα) αρκετοί τίτλοι που περίμενα το 2024 δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες, από καθόλου έως ελάχιστα (Broken Roads, Capes, Goblin Stone, Mirthwood, Flint). Y.Γ. To τελευταίο διάστημα έχει κελαηδήσει τελείως η wishlist μου. Στην αρχή την εμφάνιζε expanded ενώ την είχα πάντοτε condensed, τώρα μου εμφανίζει κάποιες εκπτώσεις ενώ του ζητάω ranked. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Κοντά στις δύο ώρες από την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων στο Steam, ακόμη δεν έχω καταφέρει να δω τη wishlist μου, για να τσεκάρω τιμές. Εμφανίζει -με αρκετό ζόρι- την αρχική σελίδα και τη βιβλιοθήκη, και ως εκεί. Όλα τα άλλα είναι off.
GreekMonkey Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Snoob είπε Κοντά στις δύο ώρες από την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων στο Steam, ακόμη δεν έχω καταφέρει να δω τη wishlist μου, για να τσεκάρω τιμές. Εμφανίζει -με αρκετό ζόρι- την αρχική σελίδα και τη βιβλιοθήκη, και ως εκεί. Όλα τα άλλα είναι off. Και εμένα το ίδιο
Arkin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Λιγα πραγματα φετος ελπιζω το 2025 να παει καλυτερα. Spoiler 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Αισθητά περιορισμένος ο χρόνος φέτος, αρκετά παιχνίδια που τα περίμενα δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες και το αποτέλεσμα ήταν μάλλον αναμενόμενο: Spoiler Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με τη wishlist μου. Εδώ και καιρό, κάθε φορά που πηγαίνω τα δω τη λίστα, μου εμφανίζει δύο συγκεκριμένα παιχνίδια, με τη tab "wishlist notification list" (δεν βλέπω καμία επιλογή να απενεργοποιήσω αυτό το sorting) και μου βγάζει μετά, αφού κλείσω το tab αυτό, τα παιχνίδια σε σειρά discount. Πόσες φορές έχω επιλέξει rank, πόσες φορές έχω δοκιμάσει restart, clear cookies, τα κέρατα όλα, τίποτε, εκεί. Ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο γενικότερο θέμα, το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή κάνω κάτι λάθος και δεν το βλέπω; edit: Εντωμεταξύ, είναι τσεκαρισμένα πρόβλημα της εφαρμογής, στο browser την εμφανίζει κανονικά. Διαβάζω ότι 21 Νοεμβρίου κάτι πείραξαν τα καμάρια της Valve, ποιος ξέρει... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Snoob είπε Αισθητά περιορισμένος ο χρόνος φέτος, αρκετά παιχνίδια που τα περίμενα δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες και το αποτέλεσμα ήταν μάλλον αναμενόμενο: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με τη wishlist μου. Εδώ και καιρό, κάθε φορά που πηγαίνω τα δω τη λίστα, μου εμφανίζει δύο συγκεκριμένα παιχνίδια, με τη tab "wishlist notification list" (δεν βλέπω καμία επιλογή να απενεργοποιήσω αυτό το sorting) και μου βγάζει μετά, αφού κλείσω το tab αυτό, τα παιχνίδια σε σειρά discount. Πόσες φορές έχω επιλέξει rank, πόσες φορές έχω δοκιμάσει restart, clear cookies, τα κέρατα όλα, τίποτε, εκεί. Ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο γενικότερο θέμα, το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή κάνω κάτι λάθος και δεν το βλέπω; edit: Εντωμεταξύ, είναι τσεκαρισμένα πρόβλημα της εφαρμογής, στο browser την εμφανίζει κανονικά. Διαβάζω ότι 21 Νοεμβρίου κάτι πείραξαν τα καμάρια της Valve, ποιος ξέρει... Και σε εμένα μου εμφανίζει το wishlist notification list, το κλείνω και μετά όμως σορτάρει όπως το επιλέξω μέσα από την εφαρμογή. (και στο browser κανονικά λειτουργεί) Spoiler έχει γίνει update η εφαρμογή: Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από xtrmsnpr
darkman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και χρονια πολλα , εκανα εναν λογαριασμο στο steam για να με βαλει ο μικρος σαν share family και να παιζουμε και οι δυο τα παιχνιδια . το θεμα ειναι οτι ενα που θελουμε να παιξουμε και η δυο μαζι online οταν το ανοιγει να παίξει και μετα παω και εγω απο τον δικο μου λογαριασμο να μπω μου βγαζει steam library is locked .... υπαρχει καποια ρύθμιση για αυτο ? thanks . Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από darkman
Despotas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, darkman είπε Καλησπερα και χρονια πολλα , εκανα εναν λογαριασμο στο steam για να με βαλει ο μικρος σαν share family και να παιζουμε και οι δυο τα παιχνιδια . το θεμα ειναι οτι ενα που θελουμε να παιξουμε και η δυο μαζι online οταν το ανοιγει να παίξει και μετα παω και εγω απο τον δικο μου λογαριασμο να μπω μου βγαζει steam library is locked .... υπαρχει καποια ρύθμιση για αυτο ? thanks . Χρόνια Πολλά επίσης. Steam Families λέγεται πλέον. Μπορείς να δεις στα παρακάτω άρθρα για πληροφορίες: https://store.steampowered.com/news/app/593110/view/4605582245626919823 https://help.steampowered.com/el/faqs/view/054C-3167-DD7F-49D4 Σημείωσε πως δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια την κοινή χρήση. 1
Fronimitis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Ξέρει κάποιος αν σε Ινδικό λογαριασμό steam μου κάνουν οι global εκδόσεις παιχνιδιών;
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, Fronimitis είπε Ξέρει κάποιος αν σε Ινδικό λογαριασμό steam μου κάνουν οι global εκδόσεις παιχνιδιών; Ναι, μόνο αυτές μπαίνουν (ακόμα και αν έχεις ταξιδέψει τον λογαριασμό από Ελλάδα προς τα κει), εκτός και αν βρεις ASIA-χλωμό. Σπανίως λειτουργούν και οι ROW, οπότε μη το ρισκάρεις και σου μείνει το κλειδί και ψάχνεις να το πουλήσεις. 1
Fronimitis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Ναι, μόνο αυτές μπαίνουν (ακόμα και αν έχεις ταξιδέψει τον λογαριασμό από Ελλάδα προς τα κει), εκτός και αν βρεις ASIA-χλωμό. Σπανίως λειτουργούν και οι ROW, οπότε μη το ρισκάρεις και σου μείνει το κλειδί και ψάχνεις να το πουλήσεις. Έκανα κοτσάνα κι αγόρασα από κλειδάδικο παιχνίδι σε Europe region, γιατί ξέχασα ότι το είχα κάνει Ινδικό. Το είχα κάνει πριν κάνα μήνα οπότε δεν μπορούσα να το ξαναγυρίσω σε Ελληνικό κι έτσι αναγκαστικά έφτιαξα καινούριο λογαριασμό και ξενέρωσα. Τα γράφω πιο πολύ μπας και τα δει και κάποιος άλλος και ξεχαστεί και κάνει το ίδιο...
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Fronimitis είπε Έκανα κοτσάνα κι αγόρασα από κλειδάδικο παιχνίδι σε Europe region, γιατί ξέχασα ότι το είχα κάνει Ινδικό. Το είχα κάνει πριν κάνα μήνα οπότε δεν μπορούσα να το ξαναγυρίσω σε Ελληνικό κι έτσι αναγκαστικά έφτιαξα καινούριο λογαριασμό και ξενέρωσα. Τα γράφω πιο πολύ μπας και τα δει και κάποιος άλλος και ξεχαστεί και κάνει το ίδιο... Ας το πουλούσες εδώ το κλειδί μωρέ. Δε πειράζει όλα καλά. 1
Liakos10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Στις 29/12/2024 στις 8:12 ΜΜ, darkman είπε Καλησπερα και χρονια πολλα , εκανα εναν λογαριασμο στο steam για να με βαλει ο μικρος σαν share family και να παιζουμε και οι δυο τα παιχνιδια . το θεμα ειναι οτι ενα που θελουμε να παιξουμε και η δυο μαζι online οταν το ανοιγει να παίξει και μετα παω και εγω απο τον δικο μου λογαριασμο να μπω μου βγαζει steam library is locked .... υπαρχει καποια ρύθμιση για αυτο ? thanks . Για να παίξετε μαζί ένα παιχνίδι πρέπει να το έχετε και οι δύο. Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος.
darkman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Μια χαρα καταλαβες δεν μας αφηνει και τους δυο μαζι , η ο ενας η ο αλλος , το αγορασα και εγω και τελος . Aπλα με το lock library νομιζα οτι ισως ειναι καποια ρύθμιση που πρεπει να κανω αλλα τζιφος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα