plr77 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:16 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 03:16 μμ 2 ώρες πριν, Despotas είπε Δεν δουλεύει με άλλη χώρα. Δεν δουλεύει καν με Έλληνα που μένει αλλού. Το δοκίμασα με φίλους. ωραια σε ευχαριστω πολυ καλυτερο αυτο απο το να εχεις καποια ποινη 2 ώρες πριν, Despotas είπε Δεν δουλεύει με άλλη χώρα. Δεν δουλεύει καν με Έλληνα που μένει αλλού. Το δοκίμασα με φίλους. Εμενα μου λεει να δεχτρω ομως μια προσκληση.Αλλα μου βγαζει ειδοποιηση αν δεν εμπσιτοευομαι τα μελη να μην μπω.ΕΚτος απο το να παιξουν καποια παιχνιδια τι αλλο μπορει να συμβει επειδη δε τους ξερω αυτους ολους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:24 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 09:24 πμ 20 hours ago, Despotas said: Δεν δουλεύει με άλλη χώρα. Δεν δουλεύει καν με Έλληνα που μένει αλλού. Το δοκίμασα με φίλους. Ίσως με χρήση κοινού VPN στο launch του τίτλου? Να φαίνεται δηλαδή ότι η σύνδεση προέρχεται από την ίδια IP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. Πέμπτη στις 09:33 πμ Super Moderators Share Δημοσ. Πέμπτη στις 09:33 πμ Προσωπικά, δεν θα έμπλεκα με shared με αγνώστους. Δεν ξέρω τι πιθανότητες υπάρχουν να σου υποκλέψουν το λογαριασμό, αλλά ένας από αυτούς να είναι λαμόγιο και να φάει ban κάποια στιγμή, γιατί να μπλέξεις; Τώρα, αν είναι φίλοι/συγγενείς, εντάξει, αλλά και πάλι, αν είναι κόντρα στην πολιτική της εταιρίας, υπάρχει πάντα ένα ρίσκο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:43 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 02:43 μμ (επεξεργασμένο) Εχω 4 λογαριασμους απο διαφορες χωρες Αν πατησω να παιξω πχ ενα παιχνιδι αλλου λογαριασμου λεει κατι για δανεισμα νομιζω Τι παιζει με αυτο ? Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:43 μμ από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. Πέμπτη στις 02:53 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 02:53 μμ 8 λεπτά πριν, adi32 είπε Τι παιζει με αυτο ? Τσέκαρε εδώ πως λειτουργεί το family sharing Πληροφορίες για vac ban και region restricted παιχνίδια: Αναφορά σε κείμενο • Can region-restricted games be shared across regions? No, any region restrictions will remain in place when lending or borrowing games. • What if a borrower is caught cheating or committing fraud while playing my shared games? Your Family Sharing privileges may be revoked and your account may also be VAC banned if a borrower cheats or commits fraud. In addition, not all VAC protected games are shareable. We recommend you only authorize familiar Steam Accounts and familiar computers you know to be secure. And as always, never give your password to anyone. If you receive a VAC ban, you will be unable to share any VAC protected games. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. Πέμπτη στις 08:40 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 08:40 μμ Υπάρχει κάπου οδηγός βήμα βήμα πώς να κάνω τον steam λογαριασμό μου, Ινδικό ή Κινεζικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα