Meraklis56 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Αυτό είναι πρόβλημα της εφαρμογής μηνυμάτων της Sony.Το είχα και εγώ με το X10. Λύση; Handcent SMS κατέβασε το απο το playstore,δωρεάν.Δεν είναι δύσκολο στην χρήση! Ps.For the record η samsung στην δικιά της εφαρμογή,σε αφήνει να στείλεις 160 χαρακτήρες αλλά δεν σε αφήνει να γράψεις μικρά και ότι έχει πρόβλημα αν γράψεις αγγλικα και ελληνικά σε ένα μήνυμα,τότε στέλνονται ερωτηματικά στους άλλους...
chris_ap Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Αυτό το είχα συναντήσει σε μια συσκευή της ZTE που είχα για δευτερότριτο κινητό. Παράτησα τη συσκευή τώρα, δε ξέρω τι είχε γίνει, αλλά ξέρω ότι είχε φτιάξει κάποια στιγμή με κάποια άλλη εφαρμογή.
koularasss Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Έχω το Xperia P και με κάρτα what's up μου δίνει στο μηνυμα 70 χαρακτήρες. Οτι κι αν έκανα δεν διορθώνετε.Πήρα λοιπόν να βρω λύση στην Sony. Αυτοί μου είπαν πως είναι πρόβλημα του δικτύου. Πήρα λοιπόν στην Cosmote και φυσικά αυτοί μου είπαν πως είναι προβλημα της Sony. Τελικό αποτέλεσμα; Αν με ξαναδεί η Sony να με φτύσει. Γραφεις μηνυμα πςνω απο 70 χαρακτηρες?αν θες να πεις τοσα πολλα παιρνεις τηλεφωνο. Αποστολή από το Sony Xperia Sole με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα