Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο forum. Θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα θεματάκι ρε παιδιά. Το λάπτοπ που έχω, (gaming) υποστηρίζει μνήμη RAM μέχρι 8gb. Αυτή τη στιγμή έχει 4 (2x2) και σκέφτομαι να το ανεβάσω λιγάκι. Η αρχική μου σκέψη ήταν να βάλω 8gb (2x4) σκέφτηκα όμως, και θα ήθελα τη βοήθειά σας σε αυτό, μήπως μπορώ να βάλω απλά ένα ντιμάκι των 4gb μαζί με ένα των 2gb που έχει ήδη επάνω και να το πάω στα 6gb. Πιστεύετε να χάσω πολύ σε απόδοση; Στα desktop ξέρω ότι δεν ενδείκνυται, αλλά δεν έχω δουλέψει και ποτέ σε μηχάνημα με τέτοιο στήσιμο RAM για να είμαι σίγουρος. Επίσης αν δεν αξίζει τον κόπο να πάω στα 6gb, το να βάλω μονό ντιμάκι των 8gb (1x8) θα υστερεί σημαντικά από το 2x4; Οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη (ιδίως αν έχετε υπόψη σας συγκεκριμένο προϊόν :-) )

Δημοσ.

Θεωρω οτι τα 4Gb μνημης ειναι υπεραρκετα για το 99% των χρησεων. Βεβαια ποτε παραπανω μνημη δεν εβλαψε κανεναν. Μπορεις να προχωρησεις στην αναβαθμιση που λες. Οι μνημες πλεον ειναι πολυ φθηνες. Μπορεις να βαλεις 2+4 κ κατα 99% δεν θα εχεις κανενα προβλημα ασυμβατοτητας. Αλλα εχω θα εβαζα 4+4 απο τον ιδιο κατασκευαστη για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Σε καθε περιπτωση κοιτα οι μνημες να ειναι ιδιες σε ταχυτητα (μπορεις να το δεις πανω στο ντιμακι)

Δημοσ.

Φιλε εγω ημουν ακριβως στην ιδια θέση με σένα. ΑΠλα εχω ενα DELL.

Εβαλα ενα ντιμακι 4 και το 2 που ειχε ηδη μεσα το λαπτοπ και μαλιστα απο αλλη εταιρία.

Απλά εννοειται ειναι DDR3 και οι δυο. Δεν εχω κανένα πρόβλημα φυσικά και νομίζω ανέβηκε η αποδοση του λαπτοπ

η οποία έτσι κι αλλιώς δεν είχε πρόβλημα. Ισως στο μέλλον να παρω άλλο ενα ντιμακι 4 giga αλλά λογικά θα το αφήσω ετσι.

Δημοσ.

Φιλε εγω ημουν ακριβως στην ιδια θέση με σένα. ΑΠλα εχω ενα DELL.

Εβαλα ενα ντιμακι 4 και το 2 που ειχε ηδη μεσα το λαπτοπ και μαλιστα απο αλλη εταιρία.

Απλά εννοειται ειναι DDR3 και οι δυο. Δεν εχω κανένα πρόβλημα φυσικά και νομίζω ανέβηκε η αποδοση του λαπτοπ

η οποία έτσι κι αλλιώς δεν είχε πρόβλημα. Ισως στο μέλλον να παρω άλλο ενα ντιμακι 4 giga αλλά λογικά θα το αφήσω ετσι.

Μάλλον έτσι θα το κάνω και εγώ. Θα βάλω ένα 4αρι ντιμάκι να το πάω στα 6 και αν μπορέσω αργότερα θα βάλω άλλο ένα. Δύσκολοι καιροί να γλιτώσουμε και κάτι.. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...