Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να βαλω ενα ssd σε λαπτοπ 13αρι πρεπει ο ssd να εχει braket για notebook.Η dekstop εκδοση με την notebook τι διαφορα εχει;θελει καποια συγκεκριμενη βαση;

Δημοσ.

Στον φορητό ο υπάρχον δίσκος ήδη είναι σε θήκη/αντάπτορα, οπότε απλά αλλάζεις τον δίσκο.

Στο dell m1330 μου το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να τον βάλω με λίγο σήκωμα από κάτω.

Δημοσ.

Για να βαλω ενα ssd σε λαπτοπ 13αρι πρεπει ο ssd να εχει braket για notebook.Η dekstop εκδοση με την notebook τι διαφορα εχει;θελει καποια συγκεκριμενη βαση;

Μάλλον εννοείς τον samsung 830 , η έκδοση desktop περιλαμβάνει bracket από 2,5" σε 3,5" και ghosting πρόγραμμα, η notebook έκδοση περιλαμβάνει αντάπτορα sata -> usb για χρήση σαν εξωτερικό (αν θέλεις)

Στα περισσότερα laptops η αλλαγή του δίσκου είναι πανεύκολη , είτε με συρταρωτό τράβηγμα είτε με ξεβίδωμα 1-2 βιδών που θα κρατούν τον δίσκο και τράβηγμα πάλι ..

Δημοσ.

Ανοιξα το hp probook που εχω και εχει χωρο νομιζω να μπει και αλλος ενας δισκος απο πανω απο το υπαρχον ειναι εφικτο κατι τετοιο με καποια βαση;

Δημοσ.
Ανοιξα το hp probook που εχω και εχει χωρο νομιζω να μπει και αλλος ενας δισκος απο πανω απο το υπαρχον ειναι εφικτο κατι τετοιο με καποια βαση;

σε 13αρι (που μαλλον ειναι το probook σου) δεν παιζει 2ος hdd..

μονο σε καποια 17αρια+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...