Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι απλό και η ερώτηση επίσης απλή: Έχω ήδη ένα satellite receiver (DM800se) στον οποίο συνδέεται από τον τοίχο (πρίζα) ένα satellite καλώδιο. Πήρα ένα OTE TV receiver (ΚΑΟΝ), οπότε είναι ο 2ος δορυφορικός δέκτης, και θέλω να τον συνδέσω στην ίδια πρίζα, στην οποία είναι όμως συνδεδεμένος ο άλλος δορυφορικός δέκτης (Dreambox).

Σημείωση: Έχω ήδη Wave frontier dish με το οποίο "βλέπω" 5 δορυφόρους, ανάμεσά τους και ο Eurobird 9A, στον οποίο είναι ο OTE TV και φυσικά έχω και τα LNBs και το DiSEq που χρειάζεται κτλ., οπότε δεν υπάρχει θέμα εκεί, είναι όλα μια χαρά στημένα.

Όπως καταλαβαίνετε, θέλω να συνδέσω και τον OTE TV δέκτη στην ίδια πρίζα.

Υπάρχει διακλαδωτής ("ταφ" ή κάτι παρόμοιο), κάτι όπως για τα καλώδια της τηλεόρασης, ώστε να μπορέσω να συνδέσω και τους δύο δορυφορικούς δέκτες στην ίδια πρίζα που παίρνει σήμα από το Wave frontier για τους 5 δορυφόρους;;

Ελπίζω να είναι κατανοητή η ερώτησή μου.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο, οι επιλογές σου είναι δύο, αν έχει sat-out ο δέκτης συνδέεις από εκεί τον δεύτερο δέκτη αλλά θα πρέπει και ο dm να είναι στον δορυφόρο που θέλει ο ote και ακόμα και στην ίδια συχνότητα.

Ο δεύτερος είναι να μπει dual-out LNB στο πιάτο για τον δορυφόρο του ote και να κατεβάσεις δεύτερο καλώδιο.

Και οι δυο λύσεις είναι λιγότερο από αποδεκτές το ξέρω.

Το να αλλάζεις συνέχεια καλώδια μεταξύ των δεκτών δεν το αναφέρω καν σαν λύση...

Ο DM δεν δέχεται την κάρτα του OTE;;(έστω με κάποιο firmware;;; )

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...