xlapatsas4000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Σήμερα το μεσημέρι χρησιμοποίησα τελευταία φορά το κινητό μου με windows phone 7.5. Τώρα πήγα να το χρησιμοποιήσω αλλά δεν γίνεται τίποτα, δεν ανοίγει η οθόνη δεν ξεκλειδώνει είναι σαν να είναι κλειστό από μπαταρία.Το έβαλα να το φορτίσω, έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία αλλά τίποτα, (α΄λλωστε το πρωί είχε 80% μπαταρία οπότε αποκλείεται να τελείωσε).Έχω πανικοβληθεί γιατί το πλήρωσα αρκετά ακριβά 350+ ευρώ για την ακρίβεια και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.Το αγόρασα απο ένα ελληνικό κατάστημα το http://www.ebw.gr/. Μένω στην κατερίνη, τι μπορώ να κάνω για το κινητό ; αν το πάω στον γερμανό θα το δεχτούνε να το κοιτάξουνε ; μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου ;
disqualified Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Καλύτερα να αναφέρεις τη λύση του προβλήματος ώστε να βοηθησει άλλους χρήστες 1
xlapatsas4000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Η μπαταρία είχε πολύ χαμηλή τάση 3.5 v ενώ έπρεπε να έχει 3.7 v .Το πήγα στον γερμανό και με εξυπηρέτησαν, άλλαξα μπαταρία και είμαι μια χαρά !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα