Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ηχο σαν τα SENNHEISER ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ κανενα ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ.Ειμαι DJ 20 χρονια & εχω βαλει οτι υπαρχει επωνιμο & ανωνιμο.(δεν μιλαω για τα φτηνα της μοντελα)αλλα αν ματωσεις λιγο οικονομικα θα καταλαβετε για τι ηχο μιλαμε.Με ολο τον σεβασμο στις αλλες εταιριες.

Δημοσ.

Φιλαράκο λέγοντας ματώσεις για τι ποσό μιλάμε; Ενδιαφέρομαι για ακουστικά σε λάπτοπ για μουσική κυρίως αλλά και λίγο gaming. Ποια sennheiser προτείνεις γιατί κατά εκεί με βλέπω να καταλήγω..

Δημοσ.

Τα ΜΜ-50 μπορεις να τα βρεις περιπου 50Ε.ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΑ.Υπαρχουν πολλες μαρκες αναλογα το ποσο και η ποιοτητα.Η SENNHEISER ειναι πολυ καλη εταιρια σε αυτον τον τομεα.

Φιλε μου το μοντελο που σου ειπα ειναι ψειρες(ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΑΘΟΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ SORRY)Σε αυτην την εταιρια κοιτα τα ακριβα της(σχετικα με την τσεπη σου) σειρα HD 558(περιπου 150) & πανω.Φτανουν τα HD 800(πανω απο χιλιαρικο μαλλον.Κοιτα ολη την σειρα τους παντως ετσι για να εχεις μια αποψη παραπανω. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μεχρι 20-25ε υπαρχει καμια προταση ?

(Να μπαινουν μεσα στο αυτι και να εχει ρυθμιστικο εντασης)

Κανουν για ολα τα κινητα ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνησια φαινονται

Τα χαρτια τους τα εχουν μεσα στο κουτακι

Σφραγισμενα ηταν

Έφυγεη παραγγελία, ευχαριστώ μαν

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τιποτα καλη ακροαση !

Βρες και εναν καλο player με equalizer 

(εχω κανει ενα θεμα εδω http://www.insomnia.gr/topic/508093-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-mp3-player-android/

αλλα δε βλεπω πολυ ενδιαφερον )

Αυτα εχουν και Volume control?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...