Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες-ισες !

Θα ήθελα τη βοήθειά σας αναφορικά με την αγορά ακουστικών in ear ... Εκείνα που ήρθαν στη συσκευασία με τη συσκευή είναι για :cry:

αν και έχω αγοράσει κατά καιρούς ακριβά και φθηνά δυστυχώς φαίνεται ότι μου χαλούν πολύ γρήγορα ..παλιότερα είχα πχ SoundMAGIC PL11 , φθηνά όπως της apple κλπ ... αυτό που με ενδιαφέρει βασικά είναι ο καθαρός ήχος , τα midtones , bass (χρήση 95 % μουσική --post ,indie ,instrumental rock, classical και έντεχνο --για sIII i9300 και ipod ) , να μη βγαίνουν εύκολα από το αυτί σε εξωτερικές δραστηριότητες πχ λεωφορεία κλπ ... είδα τα klipsch s4 αλλά έχω ακούσει ότι τελικά εντυπωσιάζουν αρχικά αλλά με τον καιρό εξασθενούν ... + προτιμώ κατάστημα που έχει τη μέθοδο της αντικαταβολής στις προτεινόμενες κάτι που με τα klipsch δε μπόρεσα να βρω ... λέω να μείνω σε AKG , sennheiser , sony αλλά από την άλλη δεν είμαι και σχετική με το ζήτημα , οπότε ας ακούσουμε και κανέναν με εμπειρία πριν επιλέξουμε ... εύρος 50-70 ευρώ ... ψάχνω για value for money ,αν ξεφύγει λίγο παραπάνω ή και παρακάτω (ευπρόσδεκτο) δεν πειράζει αρκεί να αξίζει ...ευχαριστώ εκ των προτέρων ! smile.gif

Δημοσ.

50-70 μου ακουγονται πολλα για ενα ζευγαρι ακουστικων τυπου ψειρας το οποιο θα φαει ταλαιπωρια.

Πιστευω οτι με 30 ευρω βρισκεις πολυ καλης ποιοτητας.

Πριν 3 χρονια ειχα παρει τα πρωτα in-ear απο την Sony,

το μοντελο ηταν το MDR-EX35LP.

Γυρω στα 25e.

Το μπασο με εντυπωσιασε, η ποιοτητα του καλωδιου ηταν σαν των AKG

και εχει επιλογη μεγεθους του "μαξιλαριου" ωστε να μην φευγουν απο τα αυτια.

Το τελευταιο ηταν στα συν κατ'εμε, γιατι με το καταλληλο μεγεθος, μου φευγανε σπανια απο τα αυτια.

Το MDR-ΕΧ37Β φαινεται αρκετα καλο.

Απο την αλλη το AKG K330 εχει μεγαλυτερη ευαισθησια dB.

Οσο ξερω, οσο μεγαλυτερη ευαισθησια στα dB εχουν τα ακουστικα, τοσο καλυτερα.

Απλα προσωπικα εχω χρονια να παρω AKG ψειρες ωστε να τα συγκρινω με τα Sony.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

50-70 μου ακουγονται πολλα για ενα ζευγαρι ακουστικων τυπου ψειρας το οποιο θα φαει ταλαιπωρια.

Απο την αλλη το AKG K330 εχει μεγαλυτερη ευαισθησια dB.

Οσο ξερω, οσο μεγαλυτερη ευαισθησια στα dB εχουν τα ακουστικα, τοσο καλυτερα.

Απλα προσωπικα εχω χρονια να παρω AKG ψειρες ωστε να τα συγκρινω με τα Sony.

Ναι κι εγώ αρχικά σκεφτόμουν ότι ηταν αρκετά μιας και πρόκειται για καθημερινή χρήση -αλλά υπήρξε άτομο που μου πρότεινε να δοκιμάσω και λίγο πιο ακριβά για να ακούσω σε μουσικά κομμάτια ήχους που δεν τους έχει ξαναπιάσει το αυτί (θα τα προσέχω βέβαια, αλλά δεν τα βλέπω καλά μετά από κατί μήνες) ...αν είναι τόσο overkill περιορίζω το budget και τα δίνω κάπου αλλού :-D

η αλήθεια είναι ότι έχω αδυναμία -είμαι akg φαν ... δεν ξέρω κιόλας ...και της sony δηλαδή στα ποιοτικά τα κατατάσσω ,αλλά όπως προείπα δεν είμαι και ειδική επί του θέματος ...ευχαριστώ όπως και να 'χει για τη βοήθεια !

Επεξ/σία από coutnoob
Δημοσ.

Εχω φαει απειρα χρηματα οποτε αυτη τη φορα ψαχνω κατι καλο ... εαν δεν βιαζεσαι πολυ και εχεις ορεξη να ψαχτεις δες τα παρακατω

MEElectronics A151 δες και αλλα εδω www.meelec.com

Bowers $ Wilkins C5 (Ακριβα...αλλα αν ψαξεις ισως βρεις τιμες 70-80)

Beyerdynamic DTX101ie (Ακριβα αλλα εχουν παιξει και προσφορες κατα καιρους στα 60-70)

SoundMAGIC E30 Earphones καπου στα 45-55

SoundMAGIC E10 35ευρω ..

Beyerdynamic DTX101ie 50-60

Επισης αξιζει να δεις τα phonak audeo pfe perfect Bass 012

Να δεις και κριτικες απο amazon.co.uk αλλα και τιμες απο εκει .

Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μαρκες οπως sony και akg στα entry level εχουν γινει φαβα .... Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι να ψαχτεις

Ορεξη να εχεις δες και εδω ...http://www.hifiheadphones.co.uk/ ισως μπερδευτεις αλλα αξιζει για να καταληξεις σε κατι που θα το εχεις πολλα πολλα χρονια και θα δωσεις ενα πολυ σεβαστο ποσο που ειναι τα 50-70 ευρω .

Επισης το ενα εχεις σε οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα αλλα και φορμά τα κομματια ειναι υποχρεωτικο ...για να πιασουν τοπο τα καλα ακουστικα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ξεκίνησα από τα κλασικά της Apple που ήταν στη συσκευασία (άντεχαν κάτι λιγότερο από χρόνο), συνέχισα με τα Apple in Ear (άντεξαν για 2 χρόνια), μετά με Bose (ανθεκτικά φαινόταν αλλά με λιγότερη ένταση στον ήχο και το μπάσο από ότι θα ήθελα, αλλά δεν τα κράτησα πολύ γιατί ήταν το πρωτο μοντέλο χωρίς χειριστήρια για το iphone) και τώρα με τα beats earphone - monster (η ποιότητα κατασκευής, ειδικά του χειριστηρίου είναι χάλια και 5 μήνες μετά άρχισε να πέφτει το σιλικονούχο άκρο από το ένα... Επίσης η συνολική ένταση δείχνει να πέφτει όσο περνάει ο καιρός. Πάντως ο ήχος τους είναι πολύ καλός και το μπάσο σούπερ χωρίς να ενοχλεί).

Για τα προσωπικά μου γούστα τα καλύτερα ήταν τα in ear της Apple (http://www.apple.com...ear-headphones/) και σε αυτά θα ξαναγυρίσω με την πρώτη ευκαιρία! Έχουν το καλύτερο μπάσο χωρίς να είναι έντονο και την καλύτερη ηχομόνωση και σταθερότητα στο αυτί.

Να σημειώσω όμως πως η χρήση των δικών μου ακουστικών είναι μόνο με συσκευές iphone/ipod οπότε δεν ξέρω πως συμπεριφέρονται με οτιδήποτε άλλο. Τα γούστα του καθενός στο πως ακούει μουσική δεν είναι ίδια οπότε μη στηρίζεστε πάντα στις γνώμες των άλλων!

:)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω φαει απειρα χρηματα οποτε αυτη τη φορα ψαχνω κατι καλο ... εαν δεν βιαζεσαι πολυ και εχεις ορεξη να ψαχτεις δες τα παρακατω

MEElectronics A151 δες και αλλα εδω www.meelec.com

Bowers $ Wilkins C5 (Ακριβα...αλλα αν ψαξεις ισως βρεις τιμες 70-80)

Beyerdynamic DTX101ie (Ακριβα αλλα εχουν παιξει και προσφορες κατα καιρους στα 60-70)

SoundMAGIC E30 Earphones καπου στα 45-55

SoundMAGIC E10 35ευρω ..

Beyerdynamic DTX101ie 50-60

Επισης αξιζει να δεις τα phonak audeo pfe perfect Bass 012

Ναι , δεν το βιάζομαι προτιμώ όπως λες να ψαχτώ , γιατί τα δίνω τα χρήματα , αλλά για κάτι ποιοτικό με αντοχή ! Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις ! Να' σαι καλά πάντως , μόνο τα 2 soundmagic ήξερα από τη λίστα !

Τι γνώμη έχεις για τα παρακάτω ;

Vsonic gr02 bass

brainwavz m2

Xear xe200pro και τα klipsch s4 που γενικά είναι ιδιαίτερα γνωστά ;

Ξεκίνησα από τα κλασικά της Apple που ήταν στη συσκευασία (άντεχαν κάτι λιγότερο από χρόνο), συνέχισα με τα Apple in Ear (άντεξαν για 2 χρόνια), μετά με Bose (ανθεκτικά φαινόταν αλλά με λιγότερη ένταση στον ήχο και το μπάσο από ότι θα ήθελα, αλλά δεν τα κράτησα πολύ γιατί ήταν το πρωτο μοντέλο χωρίς χειριστήρια για το iphone) και τώρα με τα beats earphone - monster (η ποιότητα κατασκευής, ειδικά του χειριστηρίου είναι χάλια και 5 μήνες μετά άρχισε να πέφτει το σιλικονούχο άκρο από το ένα... Επίσης η συνολική ένταση δείχνει να πέφτει όσο περνάει ο καιρός. Πάντως ο ήχος τους είναι πολύ καλός και το μπάσο σούπερ χωρίς να ενοχλεί).

Για τα προσωπικά μου γούστα τα καλύτερα ήταν τα in ear της Apple (http://www.apple.com...ear-headphones/) και σε αυτά θα ξαναγυρίσω με την πρώτη ευκαιρία!

Συγγνώμη , αλλά τα in ear της apple τα έχω φάει στη μάπα :P και δεν έχω μείνει και πολύ ικανοποιημένη , για μένα είναι overpriced :-) , όπως λες αυτά είναι γούστα βέβαια !΄Όσο για beats , τα είχε φίλος μου και μου είπε πως πολύ μπάσο για να αντικαθιστά όλα τα υπόλοιπα που του λείπουν ... bose δεν έχω δοκιμάσει ακόμη γιατί σε θέμα ήχου δεν έχω ακούσει και ιδιαίτερα καλά λόγια ! Ευχαριστώ όμως !

Δημοσ.

Τι επαφη να εχουν τα φτηνοκατασκευασμενα κινεζικα ακουστικα της apple (κοστος υλικων 3$) που σε ενα χρονο διαλυονται τα μαλακα πλαστικα τους με ακουστικα που κοστιζουν κατασκευαστικα 25$-35$...η ακομα και πολυ παραπανω ? ..Μην συγκρινεις της φερραρι με την Hundai...

Vsonic gr02 bass ειναι καλα ακουστικα οπως και τα αλλα που αναφερεις...το θεμα ειναι πολυ προσωπικο στον καθενα καθεται καλο και ακουγεται καλο κατι αλλο απο καποιον αλλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι επαφη να εχουν τα φτηνοκατασκευασμενα κινεζικα ακουστικα της apple (κοστος υλικων 3$) που σε ενα χρονο διαλυονται τα μαλακα πλαστικα τους με ακουστικα που κοστιζουν κατασκευαστικα 25$-35$...η ακομα και πολυ παραπανω ? ..Μην συγκρινεις της φερραρι με την Hundai...

Vsonic gr02 bass ειναι καλα ακουστικα οπως και τα αλλα που αναφερεις...το θεμα ειναι πολυ προσωπικο στον καθενα καθεται καλο και ακουγεται καλο κατι αλλο απο καποιον αλλο.

Αναφέρομαι στα ΝΕΑ ακουστικά της apple που είναι σχεδιασμένα από την αρχή και ΔΕΝ έχουν πλεον μαλακά πλαστικά στις άκρες! Όταν θα κυκλοφορήσουν και περάσουν απο δοκιμές θα δούμε το αν ακουγονται όπως αυτά των 5 ευρώ ή όχι! Επίσης όπως είπα πριν πλήρωσα μεγάλα ποσά για ακουστικά ψείρες και το ηχητικό τους αποτέλεσμα ήταν χειρότερο από άλλα στο 1/3 της τιμή τους! Κρίνοντας από την τιμή των earpods, δεν περιμένω κάτι super wow αλλά απλά κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα.

:)

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλό μήνα και συγγνώμη για το necroposting ! 

Τελικά έχω τα shure se215 (το λέω μήπως ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος) και τα καταχαίρομαι (αν εξαιρέσεις ότι δυσκολεύομαι ορισμένες φορές να τα προσαρμόσω στο αυτί)

- η απομόνωση από τον εξωτερικό κόσμο είναι εκπληκτική και ο ήχος καθαρότατος !

Δημοσ.

<p>Καλό μήνα και συγγνώμη για το necroposting ! </p>

<p>Τελικά έχω τα shure se215 (το λέω μήπως ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος) και τα καταχαίρομαι (αν εξαιρέσεις ότι δυσκολεύομαι ορισμένες φορές να τα προσαρμόσω στο αυτί)</p>

<p>- η απομόνωση από τον εξωτερικό κόσμο είναι εκπληκτική και ο ήχος καθαρότατος !</p>

Καλησπέρα.

Επειδή ενδιαφέρομαι να τα πάρω θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Είδα ότι τα ακουστικά μπορούν να από συνδεθούν από το καλώδιο. Αυτό πόσο εύκολα γίνεται. Υπάρχει περίπτωση να μου φύγουν έτσι ξαφνικά και να τα χάσω;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Επειδή ενδιαφέρομαι να τα πάρω θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Είδα ότι τα ακουστικά μπορούν να από συνδεθούν από το καλώδιο. Αυτό πόσο εύκολα γίνεται. Υπάρχει περίπτωση να μου φύγουν έτσι ξαφνικά και να τα χάσω;

Sent from my iPhone using Insomnia

Τι ακριβώς εννοείς αποσυνδέονται ;;;;  :shock:

Εγώ τα τυραννώ αρκετά (παρά το ότι γενικά τα προσέχω) φορώντας τα σε αστικά,μέσα στην πόλη (τα βάζω στο αθόρυβο όταν περνώ δρόμους για να μη γίνω σαν κατσαρίδα :-) )  . Τα βάζω με τον τρόπο που προτείνει το παιδί στο βίντεο

γιατί με βολεύουν περισσότερο και ακούω δυνατότερα και καθαρότερα, αλλά ούτε "κανονικά" μου έβγαιναν από τα αυτιά ... τα προβλήματα σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με τον ήχο- ίσως το πολύ μακρύ καλώδιο και η φθηνιάρικη :-D  θήκη  !
Δημοσ.

Το καλώδιο είναι αποσπώμενο από τα ακουστικά. Τις περισσότερες φορές όταν χαλάνε τα ακουστικά, κόβεται κάπου το καλώδιο και δεν κάνει επαφή. Σε αυτά, αν γίνει αυτό, μπορείς να πάρεις απλά να βγάλεις τα ακουστικά και να τα βάλεις σε άλλο καλώδιο. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα των ακουστικών αυτών. Με ενδιαφέρει αν βγαίνει εύκολα το καλώδιο από το ακουστικό. Αν βγαίνει εύκολα, φοβάμαι μην χάσω το ακουστικό. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Επίσης μήπως τυχαίνει να χρησιμοποιείς και comply foam tips μαζί με τα shure ακουστικά; Διαβάζω ότι φτάνουν την ποιότητα του ήχου σε άλλο επίπεδο.

• Like 1
Δημοσ.

Το καλώδιο είναι αποσπώμενο από τα ακουστικά. Τις περισσότερες φορές όταν χαλάνε τα ακουστικά, κόβεται κάπου το καλώδιο και δεν κάνει επαφή. Σε αυτά, αν γίνει αυτό, μπορείς να πάρεις απλά να βγάλεις τα ακουστικά και να τα βάλεις σε άλλο καλώδιο. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα των ακουστικών αυτών. Με ενδιαφέρει αν βγαίνει εύκολα το καλώδιο από το ακουστικό. Αν βγαίνει εύκολα, φοβάμαι μην χάσω το ακουστικό. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Επίσης μήπως τυχαίνει να χρησιμοποιείς και comply foam tips μαζί με τα shure ακουστικά; Διαβάζω ότι φτάνουν την ποιότητα του ήχου σε άλλο επίπεδο.

όπως σου είπα τρώνε αρκετό ζόρισμα από εμένα αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο που τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση ! Τώρα αυτό εξαρτάται και από εσένα ! :)

Στην ερώτησή σου όχι αλλά με έβαλες σε σκέψεις τώρα ! :P  Δεν πονάνε καθόλου τα αυτιά όμως; Kαι φαντάζομαι θα προσφέρουν και καλύτερο isolation !

Δημοσ.

όπως σου είπα τρώνε αρκετό ζόρισμα από εμένα αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο που τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση ! Τώρα αυτό εξαρτάται και από εσένα ! :)

Στην ερώτησή σου όχι αλλά με έβαλες σε σκέψεις τώρα ! :P  Δεν πονάνε καθόλου τα αυτιά όμως; Kαι φαντάζομαι θα προσφέρουν και καλύτερο isolation !

http://www.complyfoam.com/

Ρίξε μια ματιά στα ακουστικά σου. Έχει 5-6 διαφορετικά μοντέλα το καθένα για διαφορετική χρήση. Τα καλύτερα μετά από αρκετή έρευνα στο internet είναι τα professional και τα isolation PLUS. Σου στέλνουν 3 σετ. Είχα ακούσει παλιότερα σε σχετικά μάπα ακουστικά των 15 ευρώ με τα isolation PLUS. Μπορώ να πω πως ακουγόταν σαν ακουστικά των 150+ ευρώ. Τα έβγαλα και έβαλα τα μανίσια μαξιλαράκια και βρέθηκα και πάλι στην πραγματικότητα και στα ακουστικά των 15 ευρώ. Τα μαξιλαράκια πάντως παίζουν  ταιράστιο ρόλο στο πως ακούς τον ήχο. Μπορείς να το καταλάβεις εύκολα βγάζοντας τα μαξιλαράκια από τα ακουστικά και ακούγοντας μουσική με σκέτα τα ακουστικά. Αν τσεκάρεις στο επίσημο site που έδωσα το link θα δεις και κριτικές που αναφέρονται στα shure se215. Δες τι ακριβώς γράφουν και αν τα πάρεις σίγουρα θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά. Όσο για το καλύτερο isolation που λες, δεν χρειάζεται απάντηση νομίζω... :P

Ξέχασα να πω ότι όταν τα χρησιμοποίησα στα μάπα ακουστικά, ήταν λες και δεν είχα ακουστικά στα αυτιά. Εντελώς άνετα και πέρνουν ότι σχήμα θες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...