Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου έρχεται ένα sms που σε ενημερώνει ότι έχεις την 1 ώρα δωρεάν.

Αν δεν το έχεις λάβει, κάτι δεν θα έχει γίνει σωστά.

Προσοχή, στον Γερμανό μου είπαν ότι όλες αυτές οι προσφορές ισχύουν μόνο για τηλεφωνήματα διάρκειας το πολύ ως 3 λεπτών.

Μετά πάει άλλη χρέωση! Μην αρχίσει κάποιος να μιλάει νομίζοντας ότι έχει 1 ώρα δωρεάν!

Πολλοί θα την πατήσουν.

Δημοσ.

Σου έρχεται ένα sms που σε ενημερώνει ότι έχεις την 1 ώρα δωρεάν.

Αν δεν το έχεις λάβει, κάτι δεν θα έχει γίνει σωστά.

Προσοχή, στον Γερμανό μου είπαν ότι όλες αυτές οι προσφορές ισχύουν μόνο για τηλεφωνήματα διάρκειας το πολύ ως 3 λεπτών.

Μετά πάει άλλη χρέωση! Μην αρχίσει κάποιος να μιλάει νομίζοντας ότι έχει 1 ώρα δωρεάν!

Πολλοί θα την πατήσουν.

Μιλαμε για απατη δηλαδη γιατι κατι τετοιο δεν το αναφερουν. :mad:

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Λέω πως δεν είμαι σίγουρος γιατί δε πρόσεξα αν έκανα κλήσεις πάνω από 3'. Νομίζω πως έκανα. Ας μας πει κάποιος που το πρόσεξε όμως.

Το πήρα και εγω το μήνυμα,ισχύει απο ξημερώματα Σαββάτου δηλαδη 12:01 ας πούμε;

Κάποια ώρα την Παρασκευή ξεκινάει. Θα πάρεις μήνυμα. Και ισχύει έως τη Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι.

Δημοσ.

Στον Γερμανό μου το είπαν, και επίσης λένε ότι το ίδιο ισχύει για τα δωρεάν λεπτά που σου δίνει με κάθε ανανέωση χρόνου!

Όντως δεν αναφέρεται πουθενά. Γιατί σας κάνει εντύπωση; :mad:

Δημοσ.

... και επίσης λένε ότι το ίδιο ισχύει για τα δωρεάν λεπτά που σου δίνει με κάθε ανανέωση χρόνου!

Αυτό σίγουρα δεν ισχύει.

Επίσης 2-3 φορές που κάτι χρειάστηκα, και σε Γερμανό και σε Κοσμοτέ μου είπαν μπούρδες. Είχα συμπεράνει πως επειδή αλλάζουν συχνά κόσμο για να μη προσλαμβάνουν μόνιμους κτλ, οι άνθρωποι είναι καινούργιοι και δε ξέρουν αλλά μάλλον τους έχουν πει να μη λένε πως δε ξέρουν. Αν περνάς από άλλο κατάστημα, κάνε την ίδια ερώτηση και θα δεις.

Δημοσ.

Θα ρωτήσω και σε κατάστημα ΟΤΕshop να δω τι θα μου πουν. Έχει κοντά στο σπίτι μου.

Μου έκανε εντύπωση που ίσχυε (χμμ) αυτό και για τα δωρεάν λεπτά που σου δίνει αν κάνεις ανανέωση χρόνου.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες ότι σου είπαν.Είτε ήταν ανίδεος ο υπάλληλος είτε δεν υπήρξε σωστή συνεννόηση μεταξύ σας.Τα 3 λεπτά αφορούν την ελάχιστη διάρκεια κλήσης που θα αφαιρεθεί από το "δωρεάν" χρόνο ομιλίας σου προς Cosmote και όχι περαιτέρω χρέωση αυτής.

Στο δικό μου συμβόλαιο για παράδειγμα τα 1500 λεπτά προς cosmote έχουν 3 λεπτά ελάχιστη χρέωση κλήσης και τα 15 που έχω προς άλλα δίκτυα έχουν 1 λεπτό ελάχιστη χρέωση κλήσης αν θυμάμαι καλά.Φαντάζομαι έτσι θα λειτουργεί και η συγκεκριμένη προσφορά που συζητάτε.Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αναγράφανε κάπου έστω με ψιλά γράμματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...