besddimo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Μόνο για καρτοκινητά Πήρα στο 1330 και το πρώτο ηχογραφημένο μήνυμα που άκουσα λέει πως η κοσμοτέ κάνει δώρο 1 ώρα ομιλία προς όλα τα δίκτυα αυτό το σ/κ. Για να ενεργοποιήσεις το δώρο σου, πάτησε... (δε θυμάμαι, κάποιον αριθμό πάντως). Το έκανα χτες και μου ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης. Περισσότερα δε ξέρω ούτε και βρήκα κάτι στο σάιτ. Δοκιμάστε λοιπόν να πάρετε το 1330. Δωρεάν είναι. Τώρα, ίσως και για συνδέσεις: #11 Edit: Ίσως δεν ισχύει για όλους. Σε κάποιος πχ είχε πάει από την προηγούμενη βδομάδα μήνυμα για προσφορά και κάποιοι που πήραν τώρα στο 1330 δεν ακούνε το ίδιο ηχογραφημένο. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2012 από besddimo
besddimo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Τι να πω ρε παιδιά... Μήπως ήταν μόνο για χτες; Κατά τις 8 το βράδυ έτυχε να πάρω εγώ και στις 10 πήρε ένας φίλος και του το έβγαλε επίσης. Με Κοσμοκάρτα και τα δύο νούμερα.
anivas11 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Εμένα μου έστειλαν μήνυμα την προηγούμενη πέμπτη. Καλείς το 1330 για να πάρεις το δώρο. Δεν το στέλνουν σε όλους. πχ στο καρτοκινητό της γυναίκας μου δεν πήγε. Πάντως παρασκευή απόγευμα μου ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε.
besddimo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μάλιστα... Εμένα δε μου ήρθε το μήνυμα πάντως. Έτυχε να πάρω το 1330. Αφού δεν ισχύει γενικά, μήπως να κλειδωθεί το θέμα;
k_dinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Εμένα μου λέει: "Το κινητό σας, δεν έχει πρόσβαση στον αριθμό που καλείτε" Έχω το Απεριόριστα 45
besddimo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Εμένα μου λέει: "Το κινητό σας, δεν έχει πρόσβαση στον αριθμό που καλείτε" Έχω το Απεριόριστα 45 Είναι για καρτοκινητά!
kgian Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Λοιπόν, κάτι που κολλάει στο παρόν θέμα: ήρθε στην πεθερά μου με συμβολαιο μήνυμα : COSMOTE freeday. Κάλεσε τώρα στο 13838 και πάρε για μια ημέρα απεριόριστα τηλέφωνα προς όλους. Πήρα τηλέφωνο (γιατι αυτή δεν ξέρει απο τέτοια) και βγήκε η Ελληνίδα Siri . Είπα freeday και συμβολαιο και μετα μου είπε να μιλήσω με εκπρόσωπο με 0,124€ ανα κλήση. Μίλησα με εκπρόσωπο και είπα ως μου ήρθε το μήνυμα. Με ρώτησε τον αριθμό και το όνομα και διάλεξαν ημέρα και έδωσε 1500 λεπτά προς όλους για μια ημέρα. Σε άλλο φόρουμ διάβασα πως κάποιος που ΔΕΝ του είχε έρθει το μήνυμα με κοσμοκαρτα πήρε τηλ, είπε freeday και την πήρε κανονικά. Δεν το δοκίμασα προσωπικά αλλα πιστεύω πως θα δουλεύει. Ίσως να δουλεύει και με άλλες επιλεκτικες προσφορες της Κοσμοτέ.
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 ειναι για καρτοκινητα και ισως μονο για κοσμοκαρτα. και σε μενα μου το εστειλε σε μηνυμα. ειναι εντελως δωρεαν. το εκανα και στη μανα μου επισης κοσμοκαρτα που απο οτι κοιταξα δε της ειχε ερθει μηνυμα. παντως ενα μπραβο στην κοσμοτε που εχει προβλεψει και οποιοσδηποτε δωρεαν χρονος σου αποδιδεται είτε απο προσφορα είτε απο ανανεωση με 10ευρη ή 20ευρη καρτα (1 ή 2 ωρες δωρεαν αντιστοιχα δωρο) δεν καταναλωνεται με τους 2 αριθμους που εχεις ορισει να παιρνεις με 1 cent/λεπτο (υπηρεσια μονο κοσμοκαρτας). σιγουρα και τωρα δε καταναλωνεται με τους 2 αυτους αριθμους. ο δωρεαν χρονος ειναι για ολους τους υπολοιπους και δε τον αναλωνεις εκει που ετσι και αλλιως μιλουσες σχεδον τσαμπα
besddimo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Ένας φίλος με κοσμοκάρτα το ενεργοποίησε σήμερα. Πήρε στο 1330 και ήταν το πρώτο μήνυμα. Το δοκίμασα κι εγώ πάλι και δε μου το έβγαλε. Οπότε συνεχίζει να το βγάζει, μάλλον τυχαία και μάλλον σε όποιον δε το έχει ήδη κάνει.
runner69 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μια απο τα ιδια και σε μενα. Καλωντας προχτες το 1330 σε 2 cosmocarta το πρώτο ηχογραφημένο μήνυμα εδινε 1 ωρα προς ολα τα δικτυα αυτο το Σ/Κ. Το ενεργοποιησα και στα δυο και μετα απο λιγο μου ηρθε sms επιβεβαιωσης. Χτες μου ηρθε μηνυμα οτι δινει 1 ωρα αυτο το Σ/Κ και να καλεσω το 1330 να το ενεργοποιησω αλλα εννοειται τωρα δεν ακουω τιποτα στις ηχογραφησεις αφου το ενεργοποιησα απο προχτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα