Προς το περιεχόμενο

7.0" Capacitive Android 4.0.4 Tablet PC 48.63€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει, εγώ έχω βάλει μια 8gb. Σήμερα δοκίμασα και 1080p ταινία, τα πήγε περίφημα.

Αποστολή από το Full AOSP on Rk29sdk με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Γεια σας παιδια σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγο τάμπλετ

απο'τι καταλαβα ειναι τιμιοτατο για τα λεφτα του

αρα γενικο συμπερασμα ειναι το με ανοικτο ασυρματο εχει 1.5 ωρα μπαταρια

και με απλες εφαρμογες μπορει να φτασει τις 3 ? καλα τα λεω

Δημοσ.

Για τα 50 ευρώ που είχε τότε, ναι είναι. Τώρα, αν ανέβεις στα 60 ευρώ μπορείς να βάλεις άλλα 10-15 και να πάρεις κάποιο με μεγαλύτερη μπαταρία.

Εγώ θα πρότεινα αυτό

http://www.focalprice.com/CE0076X/Ainol_NOVO7_Tornados_7_5Point_Capacitive_LCD_Touch_Screen_Android.html#.UGAxwFJuuMk

Αποστολή από το Full AOSP on Rk29sdk με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

το πήρα κι εγώ και το δοκιμάζω τώρα... είναι κάπως δύσχρηστη η οθόνη για σερφάρισμα πάντως... μάλλον έπρεπε να πάρω ένα 10ιντσο...

επειδή δεν εχω ιδεά από adroid, πως μπορώ να περάσω firefox (μπορώ; )

Δημοσ.
.... δυστυχώς δεν με αφήνει να κατεβάσω καμάι εφαρμογή από το google play (δεν το έχει κάνει root). είναι φυσιολογικό αυτό;

Όχι δεν είναι. Εμένα της βλέπει και της κατεβάζει σχεδόν όλες. Κάνε του μια επανεκκίνηση και ξαναδοκιμασε.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι. Εμένα της βλέπει και της κατεβάζει σχεδόν όλες. Κάνε του μια επανεκκίνηση και ξαναδοκιμασε.

τελικά κάτι έφταιγε με το google account μου. μόλις έβαλα άλλο, όλα εφτιαξαν ....

Δημοσ.

Ωραίος. Για browser είδα ότι θέλεις Firefox, μονο που η android εκδοχή του είναι πολύ χάλια. Δοκίμασε Opera mini και Dolphin mini. Με το δεύτερο μπορείς να δεις και live streaming, αν σου αρέσει η μπάλα.

Δημοσ.

Ωραίος. Για browser είδα ότι θέλεις Firefox, μονο που η android εκδοχή του είναι πολύ χάλια. Δοκίμασε Opera mini και Dolphin mini. Με το δεύτερο μπορείς να δεις και live streaming, αν σου αρέσει η μπάλα.

έχουν plugin για να κοβουν τις διαφημισεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...