Προς το περιεχόμενο

7.0" Capacitive Android 4.0.4 Tablet PC 48.63€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που το είδες ότι το δέμα σου είναι στο αεροδρόμιο;

Εδώ http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx\

Και το δικό μου αεροδρόμιο είναι. Ελπίζω να είναι όλα τα πράγματα μέσα στο δέμα.

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα και εγώ, και μπορώ να πω πως είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Σχετικά καλή οθόνη, είναι γρήγορο και το πιο σημαντικό είναι ότι στο Google play εμφανίζονται όλες η εφαρμογές μου. Επίσης εμφανισιακά είναι παρά πολύ όμορφο.

Μερικά πράγματα που με χάλασαν είναι:

1- το πληκτρολόγιο δεν υποστηρίζει Ελληνικά.

2- πολύ κοντό καλώδιο φορτιστή 1μ περίπου.

Μέχρι στιγμής αυτά πρόλαβα να δω.

Δημοσ.

Εγω δοκίμασα angry birds,nidja chicken κ κάτι άλλα.τα παει καλα,τουλάχιστον στ πρώτα επίπεδα π έπαιξα.Γενικά είναι γρήγορο και δεν μου έχει δημιουργήσει πολλά κολλήματα.Στο browsing τα πάει επίσης καλα.Μεγάλο θέμα η μπαταρία του.Δύσκολα βγάζει 1 ώρα χρήσης

Δημοσ.

καλησπερα εινα ευκολο να μας πεις λιγο 1 ωρα σε παιχνιδια? γτ λεει στο site up to 6 hrs video playback.

επισης stenlibi το πληκτρολογιο του android δεν εχει καθολου ελληνικα? η λες για την θηκη που εχει και πληκτρολογιο ?

Δημοσ.
stenlibi το πληκτρολογιο του android δεν εχει καθολου ελληνικα? η λες για την θηκη που εχει και πληκτρολογιο ?

Όχι δεν λέω για την θήκη, λέω για το πληκτρολόγιο του Android. Με αποτέλεσμα να χρειάζεται εγκατάσταση άλλου πληκτρολογίου απο το μάρκετ, με ότι αυτό συνεπάγεται, μειωμένη ραμ κλπ. Η μπαταρία είναι ένα θέμα όντως, αλλά αναμενόμενο γιατί είναι μικρή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...