stenlibi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 που το είδες ότι το δέμα σου είναι στο αεροδρόμιο; Εδώ http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx\ Και το δικό μου αεροδρόμιο είναι. Ελπίζω να είναι όλα τα πράγματα μέσα στο δέμα.
karetsos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ http://www.elta.gr/e...τικειμένου.aspx\ Και το δικό μου αεροδρόμιο είναι. Ελπίζω να είναι όλα τα πράγματα μέσα στο δέμα. thanx! τσεκαρα και το δικό μου εκεί είναι, άντε να δούμε.
leros2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Απο 17 Αυγούστου που ανέβηκε το θέμα , δεν έχει παραλάβει κανείς ?
karetsos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 σήμερα επιτέλους μου εμφανίζει ότι είναι στο τοπικό κατάστημα, έτοιμο προς παράδοση... άντε να δουμε
PraetorianGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 μολις μ ηρθε αλλα ξεχασα ν αγορασω ανταπτορα γ την τροφοδοσια
stenlibi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Σήμερα παρέλαβα και εγώ, και μπορώ να πω πως είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Σχετικά καλή οθόνη, είναι γρήγορο και το πιο σημαντικό είναι ότι στο Google play εμφανίζονται όλες η εφαρμογές μου. Επίσης εμφανισιακά είναι παρά πολύ όμορφο. Μερικά πράγματα που με χάλασαν είναι: 1- το πληκτρολόγιο δεν υποστηρίζει Ελληνικά. 2- πολύ κοντό καλώδιο φορτιστή 1μ περίπου. Μέχρι στιγμής αυτά πρόλαβα να δω.
PraetorianGR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω δοκίμασα angry birds,nidja chicken κ κάτι άλλα.τα παει καλα,τουλάχιστον στ πρώτα επίπεδα π έπαιξα.Γενικά είναι γρήγορο και δεν μου έχει δημιουργήσει πολλά κολλήματα.Στο browsing τα πάει επίσης καλα.Μεγάλο θέμα η μπαταρία του.Δύσκολα βγάζει 1 ώρα χρήσης
angel2525 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα εινα ευκολο να μας πεις λιγο 1 ωρα σε παιχνιδια? γτ λεει στο site up to 6 hrs video playback. επισης stenlibi το πληκτρολογιο του android δεν εχει καθολου ελληνικα? η λες για την θηκη που εχει και πληκτρολογιο ?
PraetorianGR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 οχι μόνο παιχνίδια,γενική χρήση μ wifi ανοιχτό.πανω απο 1-1;30 ωρα δν κραταει edit:το σαιτ λέει απ του 1.5 ωρα οχι 6
stenlibi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 stenlibi το πληκτρολογιο του android δεν εχει καθολου ελληνικα? η λες για την θηκη που εχει και πληκτρολογιο ? Όχι δεν λέω για την θήκη, λέω για το πληκτρολόγιο του Android. Με αποτέλεσμα να χρειάζεται εγκατάσταση άλλου πληκτρολογίου απο το μάρκετ, με ότι αυτό συνεπάγεται, μειωμένη ραμ κλπ. Η μπαταρία είναι ένα θέμα όντως, αλλά αναμενόμενο γιατί είναι μικρή.
stenlibi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Τώρα που έγινε root το τάμπλετακι, άρχιζουμε σίγα σίγα τα πειράματα.
PraetorianGR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ρουτ απο που φιλε?για δωσε μας τ φωτα σου
karetsos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ενδιαφέρομαι κι εγώ για το rooting, μιας που παραλαμβάνω αύριο με το καλό ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα